Meghan Markle Diana hercegné karórájában pózolt

2024. február 15.
Sokan meglepődtek, mikor kiszúrták, hogy a királyi családtól elhidegült Meghan Markle a néhai Diana hercegné órájában pózol legfrissebb fotóin...
meghan-markle-narcisztikus-szociopata-szemelyzet

Néhány nappal azután, hogy kiderült, Meghan Markle-t nem érdekelte eléggé Károly rákbetegsége ahhoz, hogy az Egyesült Királyságba utazzon, a sussex-i hercegné szokatlan kiegészítőben mutatkozott. Meghan Markle a nők által alapított Lemonada Mediával való új együttműködése promójához készíttetett magáról friss képeket, a szemfülesek pedig gyorsan észrevették, hogy Harry herceg felesége a néhai Diana hercegné egyik kiegészítőjét viseli a fotókon. Egészen pontosan egy Cartier óráról van szó, ami 17,800 fontot, vagyis valamivel több, mint 8 millió forintot ér. A különleges óra mellé Meghan Markle egy másik sokatmondó Cartier ékszert is felhúzott: azt az 5000 fontos Love karkötőt, amit még kapcsolatuk kezdetén kapott Harry hercegtől.

Meghan Markle friss fotóját egyébként a hercegnő közeli ismerőse, Misan Harriman készítette, aki egyébként a posztban a sussexi hercegi páros vadiúj weboldalát is megosztotta.

Ikonikus ékszerek

Nem ez volt egyébként az első alkalom, hogy Meghan Markle néhai anyósa, Diana hercegné ékszereit viselte. Az esküvője utáni 200 fős fogadáson a hercegné Diana hercegnő ikonikus kék köves gyűrűjét viselte, ezzel is tisztelegve a szívek királynője előtt. Nem véletlenül rebesgették sokáig, hogy Meghan Markle és Harry herceg a gyereküket is Dianának nevezik majd – végül a kislány „csak” második névnek kapta meg nagymamája nevét, ugyanis Lilibet Diana névre keresztelték.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images