Meghan megtette az első lépést, hogy kibéküljön Katalinnal

2024. február 20.
Úgy tűnik, hogy Meghan szeretne véget vetni a királyi családban dúló viszályoknak: állítólag felkereste Katalint, hogy elsimítsák nézeteltéréseiket.
Meghan megtette az első lépést, hogy kibéküljön Katalinnal

Meghan hercegné megtette az első lépést, hogy kibéküljön Katalin hercegnével. A hírek szerint Károly király rákdiagnózisa és a walesi hercegnő hasi műtétje után Meghan felkereste Katalint és a brit uralkodót, hogy helyrehozza megromlott kapcsolatukat.

Mindez akkor történt, amikor Harry herceg rövid időre az Egyesült Királyságba látogatott, miután megtudta, hogy édesapja súlyos betegségben szenved. Meghan a történtek hatására úgy döntött, hogy felveszi a kapcsolatot Katalinnal, és a színfalak mögött lépéseket tett azért, hogy kibéküljenek.

Egy forrás azt is elárulta, hogy Meghan támogatja férjét ebben a nehéz időszakban, és a legjobbakat kívánja a királyi családnak, beleértve Katalint is. A megbékélésre állítólag a walesi hercegné is nyitott, és lépéseket is hajlandó tenni az ügy érdekében. Viszont nem akar beleavatkozni Vilmos herceg és Harry kapcsolatába, amely állítólag még mindig feszültségekkel teli.

A forrás azt is elárulta, hogy bár Meghan nem kísérte el Harryt, amikor a hónap elején meglátogatta a királyt londoni otthonában, a Clarence House-ban. A hercegné ugyanis teljesen egyetértett azzal, hogy Harrynek ott kell lennie és el kell mondania az apjának, mennyire szereti őt.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images