Ők voltak a legjobban öltözött sztárok a 2024-es Producers Guild Awards-on

2024. február 26.
Immáron 35. alkalommal rendezték meg a Producers Guild Awardsot, ahol a 2023-as év legjobb film-és televíziós producereit díjazzák. A filmesek mellett persze számos A-listás színész is megjelent, köztük Margot Robbie és Emily Blunt. Most pedig elhoztuk az öt legjobb szettet a vörös szőnyegről.
A Producers Guilds Awards legjobb szettjei

Rendkívül mozgalmas hétvégén vannak túl az A-listás sztárok, hiszen a SAG Awardsot, és az Independent Spirit Awardsot a Producers Guild Award (Amerikai Producerek Céhének díja) követte. Míg a legelsőn 2 évvel ezelőtt Selena Gomez vitte el a show-t, amikor mezítláb lépett a vörös szőnyegre, addig az idei évben Jennifer Aniston óriás gyémántgyűrűje került reflektorfénybe. Ennek köszönhetően pedig elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy a színésznőt eljegyezték. 

Míg a SAG sokkal inkább a hagyományos, és a vörös szőnyegen már megszokott csillogásról szólt, addig a Producers Guild Awards talán egy fokkal lazább, de mégis elegáns megjelenésre késztette a résztvevőket. Az esemény immár 35. alkalommal került megrendezésre, hogy a 2023-as év legjobb film-és televíziós producereit díjazzák. Idén az Oppenheimert, az Utódlást és a Mackót tüntették ki.  Az eseményen persze a rengeteg filmes mellett számos A-listás színész is részt vett, köztük Margot Robbie, America Ferrera és Emily Blunt is, akik a már tőlük megszokott csillogást képviselték a vörös szőnyegen. Lássuk az idei díjátadó legjobb szettjeit: 

1. Margot Robbie Balmainben

Úgy tűnik, hogy Margot Robbie ezúttal hátrahagyta az ikonikus rózsaszín szettjeit, és a Balmain fekete-fehér ruhájára esett a választása. A ruha egy vállszegélyes, galléros felsőt és rövid szoknyát tartalmazott. A színésznő megjelenését fekete táskával, fekete magas sarkú cipővel, és egy gyönyörű ezüst nyaklánccal egészítette ki. 

Margot Robbie Balmainben

Margot Robbie Balmainben

2. America Ferrera Patouban

A 39 éves America Ferrera büszkén vonult be a csodás fekete maxiruhájában, amely nemcsak kihangsúlyozta a homokóra alakját, de a fekete virágszerű bojtok a ruha megjelenését is feldobták. A ruha egy V-alakú dekoltázzsal, továbbá mély hátkivágással rendelkezett. A színésznő egy rendkívül elegáns bob fazonban viselte barna tincseit, frufruját pedig egy fekete masnis hajráffal rejtette el. A fekete dögös ruhához szintén fekete, füstös szempár társult.

America Ferrera Patouban

America Ferrera Patouban

3. Emily Blunt Oscar de la Renta ruhája

A 41 éves Emily Blunt is azok között a hírességek között volt, akik részt vettek a vasárnapi ceremónián. A színésznő egy ujjatlan, csillogó kék Oscar de la Renta ruhát viselt, amelyet egy ezüst magas sarkúval társított. Haját laza kontyba tűzte hátra, így előtérbe kerültek a gyönyörűen kidolgozott kék ruha apró mintái. 

Emily Blunt Oscar de la Renta ruhája

Emily Blunt Oscar de la Renta ruhája

4. Sandra Oh Harbison ruhája

A Grace klinika színésznője egy virágos, fekete pánt nélküli melltartót viselt egy mélyen dekoltált fekete Harbison Studio ruha alatt. Sandra Oh láthatóan egy minimalista, de annál inkább elegánsabb stílust választott, hiszen haját laza tincsekbe engedte, kiegészítők terén pedig egy szintén letisztultabb vonalat választott. 

Sandra Oh Harbison ruhája

Sandra Oh Harbison ruhája

5. Brie Larson sellő ruhája 

Brie Larson, a Marvel színésznője egy lenyűgöző piros Christian Lacroix Haute Couture sellő stílusú ruhát viselt, amelynek tetejét egy fekete masni díszítette. A ruha mellé kiegészítésként vörös rúzst viselt. 

Brie Larson sellő ruhája

Brie Larson sellő ruhája

Forrás: People Fotó: Getty Images