Modern jógaközpont nyílt Budán

2019. február 02.
Tapasztaljuk meg a jóga varázslatos erejét Budapesten, csendes környezetben, a Sümegvár utcában található Yogasecrets Studioban. Szeretnénk frissen indítani a reggeleket, esetleg kiszakadnánk a hétköznapi mókuskerékből, vagy csak maximális feltöltődnénk testileg és lelkileg is? A Yogasecrets Studioban egyéni, kezdő és haladó csoportos órák, valamint különböző workshopok közül is választhatunk!

A szakképzett és barátságos oktatóknak köszönhetően többek között elsajátíthatjuk az acro jóga alapjait, legyőzhetjük a kartámaszokkal és a fejenállással szembeni félelmeinket, felpöröghetünk egy dinamikus óra keretében, lazíthatunk egy gyertyafényes meditációnak köszönhetően és detox jógával méregteleníthetjük a szervezetünket.

Az álmunk egy olyan hely létrehozása volt, ahova jó érzés belépni, ahol az emberek szívesen töltik a szabadidejüket. Tágas és fényes termek, igényes és maximálisan felszerelt öltözők, egészséges finomságokkal felszerelt büfé, valamint még egy jóga shop is várja a vendégeinket – meséli Nagy Anna, a Yogasecrets Studio alapítója, jógaoktatója.

Itt az idő, változtassunk az életünkön! A könnyed csavarások, nyújtások, és a különböző ászanák ugyanis nemcsak a testünkre, a lelkünkre is kitűnő hatással vannak.

Weboldal: www.yogasecrets.hu