Ezek 2022 legnépszerűbb halloweeni dekortrendjei

2022. október 21.
Ki tudná jobban, mik a legnépszerűbb trendek a lakberendezésben, mint a Pinterest?! Szerencsére a halloweeni kísértethangulat megteremtésében is nagy segítségünkre lehet a közösségi oldal.

A Festive Lights világítástechnikai specialista elemezte a Pinterest adatait, ezúttal a halloweeni dekorációkra voltak kíváncsiak. Ehhez megnézték, melyek azok a táblák és képek, melyeket a legtöbben mentenek el vagy lájkolnak a közösségi oldalon. Ehhez több mint 13 ezer Pinterest-keresés eredményét vizsgálták meg a halloweeni dekoráció (Halloween decoration) kulcsszóra. Volt miből válogatni, és idén az alábbi témák ragadták meg legjobban az embereket a halloweeni dekorációval kapcsolatban.

1. Halloweeni tök

halloween-dekoracio-2022

Idén is a halloweeni tök faragása foglalkoztatja a legtöbb embert. Ám nemcsak egyszerűen a forma kiválasztása, de magával a tökkel történő ajtó- és ablakdekor is nagyon népszerű. Az igazán profik nem csak kifaragják, de szórófestékkel idén fehérre is fújják a tököket a még kísértetiesebb hatás eléréséért a bejáratnál.

2. Nincs halloween csontváz nélkül

Nagyon menő idén a házi készítésű csontvázkéz-gyertyatartó, amit könnyen elkészíthetünk, ha a kezeket egy tányérra ragasztjuk, majd LED-gyertyát illesztünk az ujjak közé vagy a tenyérbe. Ha piros krétával még tovább dekoráljuk, a félhomályban garantáltan horrorisztikus lesz a hatás.

3. Halloweeni befőttesüveg végtelen variációval

A befőttesüvegek bármilyen dekorációnál jó szolgálatot tesznek, nincs ez másképp a halloweennel sem. A lehetőségeink végtelenek: tömhetjük cukorkákkal, világító LED-ekkel, de pókos és kísértetes témához is passzol.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Getty Images

Olvass tovább!