Ezt a 4 tulajdonságot keresik a férfiak a nőkben – amikor valóban hosszú távú kapcsolatra vágynak

2022. november 11.
A párkeresés borzasztóan nehéz dolog és természetesen mindenkinek megvannak a maga elképzelései és vágyai – vannak azonban olyan tulajdonságok, amiket a legtöbb férfi kifejezetten keres és nagyra értékel a nőkben.

1. Önbizalom

Régi szexista hiedelem, hogy a férfiak olyan nőkre vágynak, akik „gyengék” (jelentsen ez bármit is), így elnyomhatják őket és uralkodhatnak felettük. Az egészséges felnőtt emberek nagyra értékelik, ha a partnerük tudja, mit szeretne és van elég önbizalma ahhoz, hogy minden helyzetben önmaga legyen. A magabiztosság önmagában is vonzó, ráadásul azt üzeni, hogy a másik egyenrangú fél a kapcsolatban, aki megáll a saját lábán is. Nincs is ennél szexibb!

vonzo-tulajdonsagok-ferfiak-ezt-keresik

2. Függetlenség

Ez kicsit kapcsolódik az előzőhöz, mégis mást jelent. A függetlenség annyit tesz, hogy képesek vagyunk gondoskodni önmagunkról a saját erőnkből – és ezt a férfiak kifejezetten nagyra értékelik egy nőben. Legyen a nőnek is saját karrierje, saját keresete, saját baráti társasága és hobbijai. A függetlenségből erő fakad, ez pedig nagyon is vonzó tud lenni.

3. Humor

Nincs is annál jobb, mint amikor egy pár sokat nevet együtt, hiszen a humor képes feltölteni és gyógyítani minket, és annak is remek eszköze, hogy megerősítse a köteléket két ember között. A nevetés ráadásul hihetetlenül vonzó, tényleg minden arcot meg tud szépíteni. Mindegy, hogy a nő kifejezetten vicces (bár ez természetesen nagyon szubjektív), vagy inkább csak értékeli a jó humort, minden férfi szereti, ha a párját nevetni látja.

4. Nyitottság az ágyban

Szögezzük le: egyáltalán nem azt mondjuk, hogy a nőknek kötelességük lenne mindent bevállalni, amire a férfifantázia vágyik. Mindenki maga dönti el, hogy mi fér bele neki a szexben – egy hosszú távú kapcsolatban erről ideálisan párbeszédet folytatnak a felek, és ha mindketten úgy érzik, türelemmel és szeretettel próbálnak ki új dolgokat. Az viszont tény, hogy a férfiak szeretik, ha a nő élvezi a szexet, és az sem árt, ha nyitottak az izgalmas szexuális élményekre. Nem kell szerepjátékokra vagy extrém pózokra gondolni, az is nagyon vonzó, ha egy nő hajlandó beleengedni magát egy spontán pillanatba.

Forrás: Your Tango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!