4 apró „tökéletlenség” amit valójában imádnak a férfiak

2022. december 06.
Manapság igazán szigorú, elérhetetlen szépségideálok nyomása alatt állnak a nők, épp ezért nem is csoda, ha rosszul érzik magukat egy-két aprócska "tökéletelenség" miatt. A jó hír, hogy a férfiak gyakran épp ezeket a "hibákat" találják a legvonzóbbnak.

Természetesen nem az a női létezés elsődleges célja, hogy kiszolgáljuk a férfiak igényeit, és a legideálisabb az lenne, ha mindenki egyszerűen jól érezné magát a bőrében. A valóságban azonban tudjuk, hogy néha erős bennünk a vágy, hogy mások vonzónak találjanak mellek – még ha nem is kizárólag a férfiaknak akarunk tetszeni. Épp ezért nagyon elveheti az önbizalmunkat egy-két olyan részlet vagy testtáj, ami elvileg eltér a domináns szépségideáltól. Pedig gyakran épp ezekből lehet a legvonzóbb szexepil!

1. Puha testtájak

Markolnivaló csípő, nem tökéletesen lapos has, kerek fenék – ezek a kis, stratégiailag elhelyezett, tipikusan a női testre jellemző zsírpárnák kifejezetten vonzóak lehetnek a legtöbb férfi számára!

szexi-vonzo-hibak-tokeletlensegek

2. Hézagos fogsor

Az elmúlt években a divatipar is felfedezte magának ezt a szexepilt – gondoljunk csak Georgia May Jaggerre! A kis hézag az első fogak között aranyos, bájos tökéletlenség, ami bár a fogorvosoknak megoldandó problémának tűnhet, sokak szemében nagyon szexi.

3. Kócos haj

Természetesen nagyon szép, amikor egy nő gondosan belőtt frizurával jelenik meg, de a férfiak általában elképesztően vonzónak találják, ha egy nő kócos, laza kontyot, vagy borzas frizurát visel. Hogy miért? Látszik, hogy a nő nem erőlködött a külsejével, így a férfi sem érez annyi nyomást. Ráadásul nagyon szexi tud lenni ez a vagány külső!

4. Kicsi mellek

Egyáltalán nem igaz, hogy minden férfi az óriási luficicikért rajong – mindenkinek más tetszik, és ez ugyanúgy a mellekre is igaz. Sokan kifejezetten szexinek találják a kisebb méretű melleket, szóval tényleg nem érdemes aggódnunk a méret miatt.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!