Nincs sok időd megtalálni a hópelyhet az esőcseppek között

2022. december 15.
Csupán 22 másodpercünk van, hogy megtaláljuk az esőcseppek között az egyetlen hópelyhet. Nem sok embernek sikerül, csupán az internetezők 2 százaléka látta meg az optikai illúzión, hol bujkál a hópehely.
  • Amíg reménykedve várjuk, hogy fehér karácsonyunk legyen, keressük meg az esőcseppek között a hópelyhet.
  • A feladvány nem könnyű, csupán az emberek 2 százaléka látja meg, hol bújt el az aprócska hópihe.
  • Az optikai illúzió hatása nem marad el, alaposan megdolgoztatja az agyunkat és serkenti az idegrendszer működését.

Egyelőre csak esőt kaptunk hó helyett az időjárástól, ám amíg várjuk a fehér karácsonyt, addig is megoldhatjuk ezt a feladványt. Az optikai illúzión egy aprócska hópelyhet kell megtalálnunk 22 másodperc alatt a vízcseppek között. 

22 másodpercünk van megtalálni a hópelyhet a vízcseppek között az optikai illúzión

22 másodpercünk van megtalálni a hópelyhet a vízcseppek között az optikai illúzión

Nem mindig könnyű megtalálni az ilyen optikai illúziók megoldását, ahogy ebben az esetben sem. A hasonló színek és a rengeteg vízcsepp kemény munkára készteti az agyunkat, hogy kizárjuk a felesleges információkat és ingereket. Ezért jó, ha időnként próbára tesszük magunkat az optikai illúziókkal: az agyunk kreatívabb, produktívabb és aktívabb lesz utána. 

Alaposan vegyük szemügyre a kép minden részét, mert nagyon szemfülesnek kell lennünk ahhoz, hogy a rengeteg vízcsepp között kiszúrjuk az apró hópelyhet. Annyit segítünk, ha nem sikerült megtalálni 22 másodpercen belül, hogy érdemes egészen közelről is megvizsgálni a képet, különösen a bal oldalát. Ha még így sem jöttünk rá a megoldásra, egy kis hajtás után megmutatjuk a megoldást.

Ha próbára tennénk még az agyunkat, megoldhatjuk például azt az optikai csalódást is, ahol Mikulást kell megtalálnunk a téli városban, vagy éppen egy női arcot a képen.

Sikerült 22 másodperc alatt megtalálni a hópelyhet a vízcseppek között?

Sikerült 22 másodperc alatt megtalálni a hópelyhet a vízcseppek között?

Forrás: Latest News Fotó: Freshers Live

Olvass tovább!