Ezekre a szexpózokra kerestek rá a legtöbbször idén

2022. december 21.
A 120 millió felhasználóval rendelkező PornHub év végi jelentésében elárulta, mire voltak a legkíváncsibbak a pornófogyasztók.

Ollózás

A legtöbbször az ollózásra voltak kíváncsiak az emberek – ezt a pozíciót gyakran használják az egymással szexelő nők. Ez a póz lehetővé teszi mindkét fél számára, hogy egyszerre élvezzék a látványt és az örömöt is. Az ollózást gyakran nem megfelelően reprezentálják a pornóvideókban, pedig valójában ez a póz is kalandos és sok élvezetet okozhat: az egyik fél a hátán fekszik széttárt lábakkal, míg a másik fekszik vagy ül, szintén széttárt lábakkal úgy, hogy összeér a nemi szervük, amit dörzsölő mozgással tudnak stimulálni egymásnak.

ezekre-a-szexpozokra-kerestek-ra-legtobbszor-iden

Amazon

Az amazon anális és vaginális közösülés során is alkalmazható. Ebben a pózban a behatoló fél a hátán fekszik, és térdét a mellkasához húzza. A befogadó szétteszi a lábát, és ráguggol partnere péniszére vagy a vibrátorra. Ha te is ki szeretnéd próbálni, akkor olvasd el a pontos útmutatót, amit ebben a cikkben írtunk le.

69

A kölcsönös örömszerzés egyik ásza, a 69-es pozíció alkalmazásakor az egyik partner a hátán vagy az oldalán fekszik, míg a másik felette vagy mellette pont úgy, hogy hozzáférjenek egymás nemi szervéhez, amit akár kézzel, akár játékokkal, akár orálisan kényeztethetnek.

Lótusz

A lótuszpozícióban, amiről már itt is írttunk korábban, az egyik partner keresztbe teszi a lábát, pont úgy, mint az azonos nevű jógapózban. Így ül le az ágyra, míg partnere vele szemben az ölébe ül széttárt lábakkal.

Kanál

Sokan szeretik ezt a szexi pozíciót, mert kényelmes és a partnerek tetőtől talpig érezhetik egymás testét. Ebben a pózban a behatoló fél az oldalán fekszik, a befogadó mögött.

Helikopter

A helikopterezés azért már megkíván egy kis gyakorlatot. Ebben a pózban mindkét fél négykézlábra ereszkedik, a feneküket egymás felé fordítva. Az egyikük felemeli a lábát a talajról, combjait pedig partnere hátán támasztja meg, így hatol be péniszével vagy egy vibrátorral partnerébe.

Tehenészlány

Ez a póz lehetővé teszi, hogy a befogadó irányítsa a tempót, a szöget és a mélységet is. A tehenészlány gyakran a nők (vagy a befogadó felek) kedvence, mert az átlagosnál sokkal szabadabb mozgást végezhetnek. Ez lényegében a klasszikus lovagló póz – a behatoló fél a hátán fekszik, míg partnere ráül vele szemben, akinek így kézzel is kényeztetni tudja a nemi szervét. 

Misszionárius

Úgy tűnik, hogy misszionárius póz cseppet sem vesztett izgalmából, mióta világ a világ, hiszen idén is bekerült a PornHub felhasználóinak nyolc kedvence közé. Ez a klasszikus szexpozíció, ahol az egyik partner a hátán fekszik, míg a másik felette, vele szemben.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!