Pipálj ki mindent az ünnepi szexbakancslistáról!

2022. december 25.
Persze, tudjuk jól, hogy a karácsony a szeretet meg a család ünnepe, de ha végeztél a rokonok látogatásával, akkor végre nekiláthatsz egy másfajta ünneplésnek – ezúttal a pároddal! Az alábbi néhány ötlettel az idei karácsony igazán élvezetes lehet!

Kvízjáték – egy kicsit másképp

A játék lényege, hogy kérdéseket írtok fel egy cetlire magatokról, hogy kiderüljön, mennyire ismeritek a másikat. Ezt az alapfelállást lehet kicsit izgalmasabbá tenni úgy, ha ezek a kérdések kifejezetten pikánsak lesznek… Ilyenek, mint például: Mi a kedvenc szexpózom? Mi a titkos szexfantáziám? Hogyan jutok el legkönnyebben a csúcsra? Ez a kis kvízjáték tökéletes lehet előjáték gyanánt, de azt se felejtsétek el megbeszélni, mi lesz a nyertes jutalma…

Karácsonyi szexpóz: a szerelmes ölelés

Ez egy extrán intim pozitúra, amit az ünnepek alatt muszáj kipróbálnotok! A pasid üljön le törökülésben, te pedig ülj az ölébe úgy, hogy a két lábaddal átkulcsolod a derekát. Szuper közel lesztek egymáshoz, az élvezet tehát garantált!

karacsony-szex

Ha végeztél a rokonok látogatásával, akkor végre nekiláthatsz egy másfajta ünneplésnek – ezúttal a pasiddal!

Szex vacsora után

Úgy belaktatok, hogy már mozdulni sincs kedvetek? Ettől még nem kell lemondani a hancúrozásról! A kanál nevű pozitúra tökéletes azokban a helyzetekben, ha nincs energiátok túl sok mozgásra. Te feküdj az oldaladra, a pasid pedig feküdjön mögéd kanálpózban, és kezdődhet is!

Hozd ki a legtöbbet a téli időjárásból!

Eddig utáltad a hideget? Ezután biztosan megváltozik majd a véleményed. Az utcáról belépve ne kezdd el rögtön felmelegíteni a kezeidet, inkább keresd meg a pasidat, és kezdd el a legérzékenyebb részeit megérinteni a fagyos ujjaiddal. Hidd el, mindketten gyorsan át fogtok melegedni!

Vacsora az ágyban

Miután az asztalnál ülve megettétek a főfogást, a desszertet fogyasszátok el az ágyban! Néhány szem eperre, egy kis csokira vagy éppen mézre lesz csak szükségetek, tányér helyett pedig használjátok a saját testeteket.

Szexi télapó

Oké, nálunk a télapó nem karácsonykor jön, de ez csak részletkérdés. A pasid biztosan így is értékelni fogja, ha karácsony este egy szexi Mikuláslány várja majd a háló ajtajában. Persze lehetsz krampusz is, a lényeg, hogy egy kis szerepjátékkal dobjátok fel az estét.

Hol nem csináltátok még?

Fedezzétek fel azokat a helyeket a lakásban, ahol eddig még sosem szexeltetek! A konyha, a fürdőszoba, sőt a lépcső is mind-mind felavatásra vár.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!