10 módszer, amivel új szintre emelheted a zuhanyban maszturbálást

2022. november 12.
Minden egyes nap zuhanyzunk. Miért ne használnánk ki ezt a kis időt, ha már úgyis meztelenek vagyunk és egyedül lehetünk, és maszturbálunk a zuhany alatt?

Persze, ahogy a jó öreg zuhany alatti szexnél, a maszturbációnál is először furcsa lehet a szituáció: kicsit más a szög, hogyan illeszthetjük be a kedvenc szexjátékainkat és hasonlók. De arról mindenkit biztosíthatunk, megéri az erőfeszítést. Hiszen a zuhany alatti maszturbáció garantált énidő, nem szakítja meg senki, és biztosan nem hagyunk maszatos foltokat magunk után. Mutatjuk, milyen szuperszexi ötletekkel fokozhatjuk a hangulatot a zuhany alatt.

zuhany-maszturbalas-10-tipp

Ahogy a jó öreg zuhany alatti szexnél, a maszturbációnál is először furcsa lehet a szituáció

1. Játsszunk a víz hőmérsékletével

„Folyassuk a meleg vizet magunkra, nyomjuk a testünket elölről a hideg falnak, miközben magunkhoz nyúlunk d mondta Dr. Jessica O’Reilly szexológus. – Érezzük, ahogy a klitorisz reagál a különböző hőérzetekre, és fokozza a gyönyört mindez.”

2. Használjuk minden ujjunkat

„Üljünk le háttal a zuhanyfülkének támaszkodva, majd használjunk szilikonalapú síkosítót. Sokkal többet is nyomhatunk a kezünkre, mint általában, hiszen nem kell aggódnunk, hogy összekenünk vele valamit – javasolta dr. O’Reilly. – Mind az öt ujjunkat használjuk a szeméremajkak teljes hosszán, mozgassuk fel-le az ujjainkat. Növeljük az ujjaink mozgásának sebességét, ahogy közeledünk az orgazmus felé maszturbálás közben.”

3. Szerezzünk be egy tapadókorongos vibrátort

Vannak kifejezetten zuhanyban használható vibrátorok. Ezeken általában van egy tapadókorong, amivel a falra rögzíthetjük a szexjátékszert. „Beállíthatjuk a szöget, magasságot, természetesen a ritmust és a mélységet, ami kényelmes számunkra” – mondta a szexológus.

4. Két szó: vízálló dildó

Ha már a szexjátékoknál tartunk: létezik vízálló vibrátor is, amivel nyugodtan maszturbálhatunk a zuhany alatt, biztos, hogy nem árt majd neki, nekünk viszont annál nagyobb örömet szerez.

5. Próbáljuk ki a felfelé fordított hüvelykujj technikát

„Kenjünk szilikonsíkosítót a hüvelykujjunkra, ingereljük vele a klitoriszunkat, mielőtt úgy forgatnánk, hogy behatolhassunk vele óvatosan a vaginába – mondta O’Reilly. – Ez a finom izgatás az, amire a testünknek szüksége van ahhoz, hogy a csúcsra jussunk.”

6. Olvassunk egy szexi történetet

Nem, a zuhany alá nem vihetjük magunkkal a laptopunkat, de ezúttal legyünk régimódiak az erotikában: nyomtassuk ki a történetet, vagy vízálló e-könyv-olvasóval is beugorhatunk a zuhany alá. Persze a zuhanyon kívül is hagyhatjuk a szexi olvasnivalót, míg kényeztetjük magunkat odabent, ha ihletet kaptunk.

7. Használjuk a medencefenék izmait

Vannak nők, akiknél izgalmi állapotot idéz elő, ha egy-két percig megfeszítve tartják a medencefenék izmait. „A vérkeringés fokozódik ilyenkor a női területeken – magyarázta a jelenség okát a szexológus. – Ha azt tapasztaljuk, hogy bekapcsol a testünk az ilyen intimtorna-gyakorlatokra, ne álljunk ellen, és akár a zuhany alatt végezve a mozdulatokat, hagyjuk, hogy az ösztöneink és a fantáziánk vezessen.”

8. Foglaljunk helyet

Ahogy a szexnél, maszturbálás közben is segíthet, ha pozíciót váltunk. Vannak nők, akiknek állva nagyobb a gyönyörérzet, míg másoknál egy sokkal ellazultabb, ülő testhelyzet hozza el az orgazmust. Próbáljuk ki, milyen érzés, ha leülünk a zuhany padlójára vagy a fürdőkád szélére. Nincs rossz testhelyzet a maszturbálásra a szakember szerint.

9. Meghitt fények

Ami igaz a szexre, érvényes a maszturbálásra is. Ha a fürdőszobai erős világítás nem annyira szexi számunkra, vigyünk be helyette néhány gyertyát, vagy csak egy kisebb lámpát kapcsoljunk fel, így sokkal megnyugtatóbb lesz a hangulat, könnyebben ellazulhatunk.

10. Zuhany helyett vegyünk fürdőt

Egyetlen dolog van, ami jobb, mint a zuhany alatti maszturbálás: a fürdőkádban maszturbálás. Ha inkább a jó meleg, hosszú kádfürdőt részesítjük előnyben, kényeztessük magunkat a víz alatt. Csak előtte zárjuk kulcsra az ajtót, hogy senki se zavarhasson meg.

Forrás: Women’s Health Magazine Fotó: Getty Images

Olvass tovább!