45 másodperced van, hogy megtaláld a hiányzó visszapillantó tükröt

2023. február 12.
Nagyon rafinált fejtörőt tett közzé egy autókereskedés. Az a feladat, hogy megtaláljuk azt az autót a képen, amelyiknek hiányzik a visszapillantó tükre. Ha rekordot akarunk dönteni, akkor kevesebb mint 45 másodpercünk van csak rá, hogy megtaláljuk a megoldást.
  • Ismét egy nagyon izgalmas fejtörő tartja lázban az internetezőket.
  • Ezúttal egy olyan autót kell megtalálnunk, amelyiknek hiányzik a visszapillantó tükre.
  • A rekord eddig 45 másodperc. Ennél gyorsabbnak kell lennünk, ha meg akarjuk dönteni.

Úgy tűnik, a rejtett képes feladványok az internetezők kedvencei. Ismét egy olyan feladvány tartja lázban a közösségi oldalakat, ahol egy aprócska részletet kell megtalálnunk a képen. Ezúttal azt az autót keressük, amelyiknek hiányzik a visszapillantó tükre.

Hol van az autó, amelyiknek hiányzik a visszapillantó tükre?

Hol van az autó, amelyiknek hiányzik a visszapillantó tükre?

Hol van az autó visszapillantó nélkül?

A FindTheBestCarPrice.com online autókereskedő oldal tette közzé a feladványt. Nem könnyű a sok színes autó között rábukkannunk arra, amelyiknek hiányzik a visszapillantó tükre. 

Nem könnyű megtalálni a megoldást, mivel a sok hasonló forma és a rengeteg szín eltereli a figyelmünket. Az agyunk egy idő után telítődik az információkkal, így minél gyorsabbak vagyunk, annál nagyobb esélyünk van megtalálni azt az autót a képen, amelyiknek hiányzik a visszapillantó tükre.

Mi a megoldás?

Ha elakadtunk, annyit segítünk, hogy az autó, amelyiknek hiányzik a visszapillantó tükre, barna színű. A kép bal oldalán kell keresnünk. Nem biztos, hogy ez elegendő segítség volt. Ezt bizonyítja az is, hogy a legtöbb embernek legalább egy percre van szüksége ahhoz, hogy rájöjjön, hol rejtőzik az autó a hiányzó visszapillantó tükörrel. 

Ha feladnánk, néhány sorral lejjebb megmutatjuk a megoldást. De addig is tegyük próbára magunkat más, hasonló rejtett képes feladványokkal. Próbáljuk megtalálni például a szívet Dudolf Valentin-napi fejtörőjén. Vagy találjuk meg a macskát a háztetők között.

Egy barna autónak hiányzik a visszapillantó tükre

Egy barna autónak hiányzik a visszapillantó tükre

Forrás: The Sun Fotó: FindTheBestCarPrice.com