4 másodperced van, hogy megtaláld az almát a képen

2023. február 04.
Lehetetlen megoldani a feladványt? Elvileg nem! A legélesszeműbbek 4 másodperc alatt megtalálják a strandröplabdázók között rejtőző almát a képen.
  • Nem könnyű megtalálni 4 másodperc alatt az almát a képen, de nem lehetetlen.
  • Ez a fejtörő remek teszt arra, hogy megnézzük, milyen jó a megfigyelő képességünk. 
  • Az emberek fele találja csak meg 4 másodperc alatt a rejtett képet.

A különböző internetes fejtörők nagyon hasznosak, hogy kicsit felfrissítsük az agyunkat, lendületet kapjunk. Ettől a feladványtól, ahol egy almát kell megtalálnunk a strandröplabdázók között, garantáltan felébredünk. Főleg, ha 4 másodperc alatt akarjuk megtalálni a rejtett képet

Nem könnyű megtalálni 4 másodperc alatt az almát a képen, de nem lehetetlen.

Nem könnyű megtalálni 4 másodperc alatt az almát a képen, de nem lehetetlen.

Csak a sasszeműek találják meg az almát

4 másodperc nagyon kevés, különösen ha egy olyan trükkös feladvány megoldását keressük, mint amilyen ez a fejtörő, ahol egy almát kell megtalálnunk a képen. 

Ne essünk kétségbe, ha nem sikerül első pillantásra megtalálnunk a rejtett képet. Bár nem lehetetlen, de a legtöbb próbálkozónak mégis nagyjából 35 másodpercre van szüksége, hogy rájöjjön a megoldásra. 

Egy kis segítség

Ha elakadtunk, akkor se adjuk fel. Adunk egy kis segítséget: az alma valahol a strand homokjában rejtőzik, és nem piros színű. 

Lehet, hogy még ez a segítség sem volt elég. Minél tovább nézzük a képet, annál nehezebb ugyanis megtalálnunk az almát. Ha mégis úgy döntünk, ezt a feladványt most elengedjük, egy kis hajtás után megmutatjuk a megoldást.

Viszont gyakorolhatunk további hasonló rejtett képes feladványokon. Ezen a fejtörőn például a pötty nélküli, teljesen fehér dalmatát kell megtalálnunk. Egy másikon pedig a háztetők között rejtőzködő macskát.

A háló mellett rejtőzik az alma a strandröplabdázók között

A háló mellett rejtőzik az alma a strandröplabdázók között

Forrás: Bright Side