Zseni vagy, ha 5 másodpercen belül megtalálod a nevető borsót

2023. március 05.
Bármilyen erősen próbálkozunk is, szinte lehetetlen megtalálni a nevető borsót a képen. Csak szinte, mivel az emberek 1 százaléka 5 másodpercen belül képes rájönni, hol bújt el a többi, mérges borsó között az egyetlen, ami torka szakadtából nevet.
  • Minden borsónak más arckifejezése van a képen, de csak egy nevet.
  • Szinte lehetetlen megtalálni azt az egyetlen borsószemet, amelyik kacag.
  • Mennyi időre volt szükségünk, hogy megtaláljuk a nevető borsót?

Vannak nagyon nehéz rejtett képes feladványok, amiknek szinte lehetetlen rájönni a megoldására. Ilyen volt például az a fejtörő, ahol a pandát kellett megtalálnunk az emberek között. 

Megtalálod a nevető borsót a képen?

Megtalálod a nevető borsót a képen?

Hasonlóan nehéz, ha nem még nehezebb az a képrejtvény, ahol a nevető borsó megtalálása a feladatunk. Nagyon kevés ember találta meg a megoldást, még kevesebbeknek sikerült 5 másodpercen belül rábukkanni a keresett borsóra.

Hol a nevető borsó?

Fontos észben tartanunk, hogy olyan borsószemet keresünk, amelyik teli szájjal nevet. Nem csak mosolyog. Nehezíti a feladatunkat, hogy minden borsószemnek más arckifejezése van. De csak egy nevet közülük.

A feladatunk azért olyan nehéz, mert a rengeteg hasonló forma és alak között az agyunk egyre nehezebben tesz különbséget, minél tovább nézzük a képet. Ráadásul még értelmeznie is kell, melyik arckifejezés mit jelent. 

Mennyi idő alatt találtuk meg a nevető borsót?

Abból is látszik, hogy nincs könnyű dolgunk, hogy csupán az emberek 1 százaléka találta meg eddig 5 másodpercen belül azt a borsószemet, amelyik nevet. A próbálkozóknak átlagosan 57 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy rájöjjön, a kép melyik részén bújt meg a nevető borsó.

Egy kis segítség a nevető borsó megtalálásához

Mivel ez egy nagyon nehéz fejtörő, adunk egy kis segítséget. A nevető borsót a kép alsó részén, a bal felén kell keresnünk. Annyit még elárulhatunk, hogy nem legfelül található az a borsószem, amit keresünk. Több felette lévő társa is takarja, amiknek igen morcos arckifejezése van. Ha még így sem sikerült megtalálnunk a nevető borsószemet, néhány sorral lejjebb megmutatjuk a megfejtést.

Addig is tegyük próbára magunkat és gyakoroljunk hasonló rejtett képes feladványokkal. Találjuk meg, hol bújik meg a tollseprű a képen. Vagy oldjuk meg azt a fejtörőt, ahol a három fiú megtalálása a feladatunk.

A nevető borsószem a kép bal alsó felén, a piros körrel jelölt részen bújt meg

A nevető borsószem a kép bal alsó felén, a piros körrel jelölt részen bújt meg

Forrás: PlayBuzz