Neked is ott az M-betű a tenyereden? Ezt jelenti!

2023. március 09.
A tenyerünkben húzódó vonalak többet elárulnak a személyiségünkről, mint gondolnánk. Ha a tenyér közepén úgy metszik egymást a vonalak, hogy egy M-betű rajzolódik ki belőle, különlegesebbek vagyunk, mint az átlag.
  • Az M-betű csak nagyon kevés ember tenyerén rajzolódik ki a vonalakból.
  • Nem mindegy, azon a kézen van-e, amelyikkel írunk, vagy azon, amelyikkel nem.
  • A tenyér vonalai és a személyiség közötti kapcsolatot már több ezer évvel ezelőtt, a hindu és kínai gyógyításban kezdték tanulmányozni.

Valószínűleg mindenki hallott már az életvonalról, ami a tenyerünket szeli át. Ám ennél sokkal több mindent elárul rólunk, hogyan metszik és keresztezik egymást a vonalak a tenyérben. 

Vannak, akiknek egy M-betű rajzolódik ki a tenyerük közepén a fő vonalakból. Ezek a szív, fej és életvonal. Ha megnéztük, és a mi tenyerünkben is ott látjuk az M-et, különlegesebbek vagyunk, mint a legtöbb ember.

Miről árulkodnak a tenyér vonalai?

Már több ezer évvel ezelőtt tanulmányozták a keleti orvostudományban a tenyér vonalait. Az ősi hindu és kínai asztrológiához nyúlnak vissza a gyökerei. Jon Saint-Germain volt az, aki a nyugati világgal megismertette a tenyerünkön található vonalak jelentését. Az ő könyvében (Karmic Palmistry: Explore Past Lives, Soul Mates and Karma) írta a tenyerünkben kirajzolódó M-betű jelentését is.

A tenyérben kirajzolódó M-betű szerencsés jel

A tenyérben kirajzolódó M-betű szerencsés jel

A szerző kiemelte, hogy a tenyér vonalai által kirajzolódó M-betű elég ritka. Akinél megtalálható ez a különleges rajzolat, sok mindenben eltér az átlagtól. 

Mit jelent az M-betű a tenyérben?

Úgy tartják, hogy a jó szerencsét és áldást jelenti az M-betű a tenyérben. Annak a jele, hogy akinél megtalálható, sikeres lesz az életében, nagy dolgokat visz véghez, magasra jut a hivatásában, mivel roppant elszánt, kitartó és erős a belső motivációja.

Akinél kirajzolódik az M-betű a tenyér közepén, különleges ösztönökkel rendelkezik. Mindig érzi, mi a helyes és mit kell tennie. 

Nem csak a munkájukban érnek el sikereket azok, akiknek ott az M-betű a tenyerében. Kivívják mások megbecsülését, tiszteletét, mivel igazságosak és sohasem ítélkeznek elhamarkodottan. Átlátnak a hazugságokon, nem dőlnek be a csalásnak. 

Nem mindegy, melyik tenyerünkben van az M-betű

Bár az M-betű alapvetően jó dolgokat jelent, ha kirajzolódik a tenyerünkben, nem mindegy, melyik kezünkön. Nagyban függ attól, jobb- vagy balkezesek vagyunk-e. 

Ha a jobbkezes ember bal tenyerén rajzolódik ki az M-betű, a tenyér vonalainak tanulmányozó szerint szerencsét hoz az emberre és mindaz a jó dolog, amit leírtunk, érvényes. A balkezes embereknél ugyanez vonatkozik, ha a jobb tenyéren található meg az M-betű. 

Balszerencsét hoz viszont, ha annak a kéznek a tenyerén rajzolódik ki az M-betű, amelyikkel írunk.

Forrás: Metro.co.uk, Fotó: Unsplash