Hihetetlen, de van egy macska is a képen! Megtalálod?

2023. március 13.
Akár szeretjük a macskákat, akár nem, egy jó kis rejtett képes feladványak senki sem tud ellenállni. Mennyi idő alatt találjuk meg, hol bujkál a cica a zsúfolt szobában?
  • Felrobbantotta a Twittert az a szobáról készült kép, melyen egy apró cicát kell megtalálnunk.
  • Mivel hatalmas a rendetlenség a képen látható szobában, rengeteg búvóhely akad a macskának.
  • Csak az emberek 2 százaléka találja meg 10 másodpercen belül a cicát a képen.

Az már csak hab a tortán, amikor a rejtett képes feladvány megoldásaként egy apró cicát kell megtalálnunk. Bár ezúttal meg is kell dolgoznunk érte. 

Hol bújkál a macska a zsúfolt szobában a rejtett képes feladványon?

Hol bujkál a macska a zsúfolt szobában a rejtett képes feladványon?

A roppant zsúfolt szobában sokkal nehezebb rábukkannunk, hol rejtőzik a macska, mint például azon a képen, ahol a gazdaasszony mellett kell a cicát megkeresnünk, vagy éppen a háztetők között kell rábukkannunk a macska rejtekhelyére.

Hol a cica a zsúfolt szobában?

Az illusztráció, ahol meg kellene találnunk a macskát, egy nagyon zsúfolt szobát ábrázol. A szoba közepén két ajtó látszik, melyek egy másik helyiségbe vezetnek. 

Az első, amit meglátunk a képen, a hatalmas káosz. Fejjel lefelé álló vázák, tükörre tűzött boríték és rengeteg tárgy hever szanaszét dobálva a padlón. Nem csoda, ha nem könnyű megtalálnunk egy aprócska macskát ilyen nagy rendetlenségben.

A Twitter-felhasználó, aki megosztotta a képet, feltette azt a kérdést is: mennyi idő alatt találjuk meg a macskát a rajzon? 

Egy kis segítség a cica megtalálásához

Mivel nagyon nehéz megtalálni a macskát a szobát ábrázoló képen, adunk egy kis segítséget. Lassan nézzük végig, lehetőleg kinagyítva a képet. Különösen figyeljünk, amikor a rejtett képes feladvány középső részét vizsgáljuk.

A cica valahol egy rejtett polcon bújt el, amit két bútor közötti résen láthatunk csak meg. Ha ez sem elég segítség a rejtett képes feladvány megoldásához, néhány sorral lejjebb megmutatjuk a megoldást is.

Addig is gyakorolhatunk más, hasonló feladványokkal. Próbáljuk megtalálni a pillangókat Dudolf feladványán, vagy keressük meg a tollseprűt a virágok között

A macska a zöld körrel jelölt helyen bújt el a rejtett képes feladványon

A macska a zöld körrel jelölt helyen bújt el a rejtett képes feladványon

Forrás: Twitter