Csak a zsenik találják meg a számológépet a 758707 számmal a képen

2023. február 17.
Matekzseninek nem kell lenni hozzá, hogy megtaláljuk a rejtett képes feladvány megoldását. A jó megfigyelőképesség és türelem viszont elengedhetetlen. És az is biztos, hogy csak az emberek 1 százaléka találja meg azt a számológépet, amin a 758707 számot ütötték be 10 másodpercen belül.
  • Egy újabb nagyon nehéz rejtett képes feladvány borzolja az internetezők kedélyét.
  • Ezúttal azt a számológépet kell megtalálnuk a képen, amelyiken a 758707 számot ütötték be.
  • Nagyon könnyű elveszni a rengeteg hasonló szám között.

A rejtett képes feladványok néha olyan idegesítőek, hogy képtelenek vagyunk addig abbahagyni, míg meg nem találjuk a megoldást. Ilyen volt például az a fejtörő is, ahol egy békát kellett megtalálnunk a fürdőszobában, vagy éppen a pötty nélküli, tiszta fehér dalmatára kellett rábukkannunk. Hasonlóan nehéz az a feladvány is, melyben azt a számológépet keressük, melyre a 758707 számot ütötték be.

Hol a számológép a 758707 számmal?

Hol a számológép a 758707 számmal?

Hol lehet a számológép, amit keresünk?

Nagyon kevesen találják csak meg 10 másodpercen belül a rejtett képes feladvány megoldását. A legtöbb embernek legalább egy percre szüksége van ahhoz, hogy rábukkanjon arra a számológépre, melyen a 758707 számot ütötték be.

Ez nem csoda. Az agyunk annál kevésbé képes felismerni a különbséget az egyes számológépek között, minél tovább nézzük a képet. Az sem segít, hogy hasonló számot nagyon sok számológépen láthatunk. Ezek gyakran csupán egy számjegyben térnek el attól, amelyiket mi keressük.

Egy kis segítség a számológép megtalálásához

Ha nem sikerül megtalálnunk a keresett számológépet és úgy érezzük, elvesztünk, adunk egy kis támpontot a kereséséhez. Próbáljunk szisztematikusan haladni. Induljunk az egyik sarokból és fentről lefelé alaposan nézzük meg minél közelebbről a számítógépeket a rejtett képes feladványon.

A kép bal oldalán keressük azt a számológépet, melyre a 758707 számot ütötték be. Ha még így sem sikerült rábukkannunk a megoldásra, néhány sorral lejjebb megmutatjuk a megoldást.

Addig is gyakorolhatunk más, hasonló feladványokkal. Próbáljunk rábukkanni a macskára a háztetők között, és próbáljuk megtalálni a kutyát a hálószobában.

A számológép a piros körrel jelölt helyen a található a keresett számmal

A számológép a piros körrel jelölt helyen a található a keresett számmal

Forrás: Pinterest