Semmibe nem kerül feldobni a falat otthon egy krumplival – igen, krumplival!

2023. március 18.
Ráadásul beteljesületlen gyermekkori vágyainkat is szabadon engedhetjük végre. A TikTokon hódít a krumplival való lakásdekoráció és falfestés. Mutatjuk, hogy csináld!
Így használjuk lakásdekorációra a krumplit
  • Ha egyszerű módszert keresünk arra, hogy feldobjuk otthon a falakat, a krumpli lehet a kulcs.
  • A TikTok-on hódít a DIY lakásdekoráció, amivel egyszerűen és nagyjából nulla forintból frissíthetjük fel egy kicsit a festést a lakásban.
  • Ki ne álmodott volna arról gyerekként, hogy a falakra rajzol és fest? Most valóra válthatjuk ezt a vágyunkat is!

Ha egyszerű és olcsó módszert keresünk ahhoz, hogy feldobjuk kicsit az unalmas falakat otthonunkban, elég a kamráig mennünk. A krumpli ugyanis, amit keresünk. 

Az @indie.boho.nest nevű TikTok-felhasználó osztotta meg azt az okos DIY módszert, ahol egy krumpli segítségével zseniális mintát varázsolt az unalmas fehér falra otthonában.

Hogyan fessünk falra krumplival?

Ha megnézzük a TikTok-ra feltöltött videót arról, milyen látványos lett az elkészült fal a krumplinyomdázás után, biztos, hogy mi is kipróbáljuk. Ugyanis nem kerül semmibe, ráadásul könnyű is alkalmazni ezt a lakásdekorációs módszert.

@indie.boho.nest

When i heard this audio i just has to share my DIY one more time. Make sure to check out the tutorial! Its so easy, practically free, and no its not gonna attract ants because its not edible. 🤪#diydecor #accentwall #wallart #walldecor #easydiys #easydecoratingidea #wallpaperdiy #diywallart #accentwallideas Art tik tok Artists of tik tok Art painting Art tutorials Diy dollar tree DIY home decor DIY home improvement DIY home projects DIY crafts Wallpaper decor Wall decor ideas Wall art Wallpaper accent wall ideas Wall design ideas Wall painting Decor on a budget Decorating my apartment Decoration home ideas Decor aesthetic Accent table decor Accent table living room Accent table diy Accent table flip Accent table decor ideas Accent table styling

♬ Dont do it – Louis Hanson

  1. Vágjunk félbe egy krumplit, majd metsszük be négy helyen úgy, hogy két szelet kissé magasabb legyen, mint a többi.
  2. A hosszabb szeletet mártsuk barna – vagy amilye színt szeretnénk – akrilfestékbe.
  3. Nyomdázzunk a falra.
  4. A végeredmény stencilhatású geometrikus minta.

Mivel roppant látványos és ízléses a végeredménye az egyszerű és olcsó lakásdekorációs trükknek, nem csoda, hogy több száz ezren látták és lájkolták a videót a TikTokon.

Bármelyik helyiségben remekül mutat a krumplinyomda

Többen is megosztották, hogy szintén kipróbálták a krumplival való lakásdekorációt. Egy másik TikTok-felhasználó például fekete festékkel a nappalijában krumplinyomdázott a falra. Az eredménnyel pedig több mint elégedett lett. 

@abbey.marie98

#stitch with @indie.boho.nest in my making our house a home era. #momtok #momsoftiktok #housetour #housedesign #remodeling #decor #decorideas #homeimprovement #sahm #newmom #toddlermom #budgetfriendly #decordiy #accentwall #fiance #momsunder30 #stitch #momcontent #contentcreator

♬ original sound – Abbey Marie Sherwood

Ha nekünk is van egy olyan fal a lakásban, amit unalmasnak találunk, érdemes kipróbálni rajta a krumplinyomdázást. Nemcsak látványosabb és karakteresebb lesz a látvány, de felszabadító is a krumplinyomdázás gyerekkort idéző nosztalgiája. Ráadásul végre senki sem szól ránk, amiért a falra dekorálunk.

Forrás: TikTok Fotó: Getty Images