Így készítheted el otthon 2023 húsvéti őrületét, a kaszinótojás-tükröt!

2023. március 26.
Nem csoda, ha mindenki megőrül húsvét előtt a közösségi oldalakon a kaszinótojás-tükörért. Ez maga a megtestesült, tökéletes giccs, a szó lehető legjobb értelmében.
Így készítheted el otthon 2023 húsvéti őrületét, a kaszinótojás tükröt
  • Az ünnepi dekorációval mindig hajlamos elmenni az ember egy kicsit a giccs irányába, különösen igaz ez a húsvétra. 
  • A kaszinótojás-tükör tökéletes kiegészítője a nyuszis-hímes tojásos lakásdekorációnak.
  • Nagyon könnyen elkészíthető néhány műanyag tojásból a kaszinótojás-tükör.

A húsvéti dekoráció mindig kicsit giccses. Ez nem csoda, hiszen az ünnep bővelkedik nyuszikban, répatortában és színes, mintás tojásokban. Ehhez a sorhoz remekül illeszkedik a kaszinótojás-tükör, ami a közösségi oldalakat elnézve 2023 legnagyobb húsvéti dekorőrülete lesz.

Dekoráljunk húsvétkor kaszinótojás-tükörrel!

@www.himbomingle.com

No one entered our hearts and households more than spackle this year #spackle #spackleart #spacklecake #egg #mirror

♬ SCRUMDILLY YUM YUM – PINK SCARF BANDET 🦄💕

Amikor egy Ellie nevű felhasználó feltöltötte a TikTok-ra a saját készítésű kaszinótojás-tükrét, az emberek azonnal követelni kezdték az útmutatót az elkészítéséhez. A végeredmény ugyanis annyira valósághű és tökéletes volt, hogy bárki igazi kaszinótojásnak nézhette. Ráadásul nagyon egyszerű otthon elkészíteni.

Hogyan készítsünk kaszinótojás-tükröt?

Nem kell sok eszköz a kaszinótojás-tükör elkészítéséhez. Néhány műanyag tojás, gipsz, sárga festék, egy tükör és egy tálca, amire az alkotást elkészíthetjük.

@www.himbomingle.com

Replying to @_autumnleaves98 truly this might be my favorite thing i own #egg #deviledegg #mirror #mirrordiy #crafttok

♬ Boy’s a liar Pt. 2 – PinkPantheress & Ice Spice

„Azt akartam, hogy a tojásaim teljesen egyformák legyenek, ezért műanyag tojások adják az alapot” – magyarázta Ellie abban a videóban, ahol megmutatta, hogyan készíti el a kaszinótojás tükröt

  1. Vágjuk félbe a műanyag tojásokat, ragasszunk a belsejébe alufóliát.
  2. Az alufólia tetejére kenjünk fehér gipszet, hogy a felület sík legyen. Várjunk 10-20 percet, majd ha a gipsz megszilárdult, csiszoljuk le a felületet teljesen simára. 
  3. A tojássárgájához keverjünk a gipszhez sárga festéket, majd egy süteménydekoráló készlettel nyomjuk a sárga gipszet a tojásfelekre, mintha igazi kaszinótojás lenne. 
  4. A tojás többi részét fessük le fehérre, majd vonjuk be dekupázslakkal. Hinthetünk a tetejére egy kis zöldet művirág leveléből és valódi paprikát, hogy még élethűbb legyen a kaszinótojás.
  5. Ha készen vannak a tojások, ragasszuk fel a tálcára a hobbiboltban beszerezhető tükröt középre. Illesszük köré a tojásokat.
  6. A hátára applikáljunk hurkot, amivel a falra akaszthatjuk az elkészült kaszinótojás-tükröt. 

Forrás: Apartment Therapy, fotó: Unsplash