Így maszturbálj a zuhany alatt, ha észveszejtő élményt akarsz

2023. április 20.
Kevés jobb dolog van annál, mint napindítóként átadni magunkat a zuhany alatt a testi örömöknek – na jó, talán az, ha párosan csináljuk. Persze ez nem feltétel: egyedül is művészi szintre emelhetjük a szexi pillanatokat. Eláruljuk, hogyan!
Így maszturbálj a zuhany alatt, ha észveszejtő élményt akarsz

Ha reggel okozunk magunknak örömet, a napot felfrissülve, kipihenten és indulásra készen kezdhetjük, ha viszont inkább este maszturbálunk, azzal ellazulhatunk és enyhíthetjük a bennünk lévő feszültséget, hogy igazán szépeket álmodjunk. Bármelyik időszakot is preferáljuk, a fürdőszoba tökéletes hely lesz az önkielégítéshez.

Miért jó a zuhany alatt maszturbálni?

Nem csak teljesen „rendben van” a zuhany alatt önkielégíteni, de valójában szuper egészséges is. A zuhanyozás énidő, a maszturbálásnak pedig rengeteg egészségügyi előnye van. Nemcsak csökkentheti a stresszt, hanem arra is fantasztikus módszer, hogy megismerjük testünket.

Hogyan maszturbáljak a zuhany alatt?

Győződj meg róla, hogy minden csillogóan tiszta

Először is takarítsuk ki a kádat, a zuhanyfejet és a csapot is, hiszen az utolsó, amit szeretnénk, az az, hogy elkapjunk valamiféle fertőzést. A másik fontos dolog: kerüljük a vegyszerek használatát közvetlenül a zuhanyzóba lépés előtt. Egy kis szappan és víz éppen elég.

Kezdj el kísérletezni

Ha minden tiszta, kísérletezd ki, mi az, ami jó érzést kelt benned. Állítgasd a zuhanyfejet, próbálj ki mindenféle játékot. Kísérletezz a különböző pozíciókkal, és ne félj őket keverni.

Engedd el magad

Élvezd ezt a kis énidőt, és használd ki a lehetőséget, hogy átéld a pillanatot. Kialakíthatsz egy saját rituálét is a kedvenc tusfürdőddel, gyertyákkal és szexi fényekkel.

Így lehet még jobb az élmény

  • Hallgass erotikus hangoskönyvet
  • Próbálj ki egy vezetett erotikus meditációt
  • Indítsd el a legszexisebb playlistedet
  • Gyújts füstölőt vagy gyertyát
  • Hozz magaddal egy játékot (vagy kettőt)
  • Igyál meg egy pohár pezsgőt vagy bort

Forrás: Cosmopolitan.com, Fotó: Getty Images