Ráncfelvarrást kap a Barbie álomház, köszönhetően a filmnek

2023. május 27.
Valószínűleg épp ideje volt már egy kis renoválásnak a Barbie álomházban. Az élénk rózsaszín babaház az első Barbie-ház után 60 évvel most a legújabb lakberendezési trendeknek és építészeti irányzatoknak megfelelő felújításon esik át.
Az első Barbie álomház még nem is hasonlított a mostanihoz
  • A legnépszerűbb kiegészítő, amiből világszerte a legtöbbet vásárolják meg a Barbie babákhoz, kétségkívül a Barbie álomház. 
  • Több típusa is van a Barbie babákhoz készült élénk rózsaszín babaházaknak, így tengerparti nyaralótól a luxusvilláig válogathatunk.
  • A megújuló Barbie álomház követi a legfrissebb lakberendezési trendeket és építészeti irányzatokat.

Nemsokára a mozikba kerül Greta Gerwig élő szereplős Barbie-filmje Margot Robbie-val és Ryan Goslinggal a főszerepben. Ennek apropóján a Barbie álomház gyártója nagy renoválást tervezett a világ legnépszerűbb babaházán. 

A Barbie álomház új változatának berendezési követi a legfrissebb trendeket és építészeti irányzatokat. Egyvalami azonban marad: az élénk rózsaszín alapszín.

Már 60 éves a Barbie álomház

1962-ben dobták először piacra a Barbie álomház első változatát. Hatvan év után már tényleg megérdemli a népszerű babaház, hogy kapjon egy nagyobb felújítást. Bár számos változata létezik – a tengerparti nyaralótól a luxusvilláig –, mégis a klasszikus Barbie álomház az igazi és legkedveltebb a Mattel babaházai közül. 

Egészen izgalmas spirál alakú dizájnt kapott az új Barbie álomház, ezzel az eddigi legmagasabb palotája lehet Barbie babának és családjának.

Mi lesz az új Barbie álomházban?

A Barbie álomház a renoválás után magasabb lesz, mint egy gyerek

A Barbie álomház a renoválás után magasabb lesz, mint egy gyerek

Minden korábbinál háziállatbarátabb lett az új Barbie álomház. A kiskutyák és cicák még saját csúszdás medencét is kaptak, sőt, kisállatlift, kutyaajtó és kényelmes fekhelyek várják Barbie kedvenceit.

De a renoválással nem jártak rosszul Barbie-ék sem. Három emelet, tágas folyosó és több mint 10 kültéri és beltéri helyiség (konyha, nappali, ebédlő, hálószoba, fürdő, gardróbszoba, vendégszoba, terasz és medence) csábítja játékra a babákat és gyerekeket. A legfelső szinten lévő vendégszobát át lehet alakítani úgy, hogy még több baba férjen el, ráadásul működő lifttel juthat fel az emeletre például a kerekesszékes Barbie.

A gyerekek imádják majd a fényeket és hangokat, amik egészen interaktívvá teszik a felújított Barbie álomházat.

Forrás: Apartment Therapy, fotó: Mattel