Itt a legvalószínűbb, hogy összefutunk leendő szerelmünkkel a tudomány szerint

2023. július 02.
Mindig az a nagy kérdés, hol bukkanhatunk rá életünk szerelmére. A tudomány most megfejtette, melyik az a hely, ami sokkal hatékonyabb lehet, mint az online társkereső.
Ezen a helyen a legvalószínűbb, hogy összefutunk leendő szerelmünkkel
  • Ha találgatnunk kellene, valószínűleg az online társkeresőt, egy zsúfolt bárt vagy a barátaink által összehozott találkát említenénk, mint a leghatékonyabb lehetőséget arra, hogy találkozzunk leendő szerelmünkkel.
  • Tudományosan megvizsgálták a kérdést, hogy kiderüljön, hol bukkanhatunk rá legnagyobb eséllyel a szerelemre.
  • A munkahely csak az emberek 20 százalékánál vált be a társtalálásban.

Hol keressük az igazit? Online randioldalon, szórakozóhelyen vagy bízzuk a barátainkra? A Match társkereső végzett 11 ezer ember bevonásával kutatást, hogy meghatározza, hol találhatjuk meg legnagyobb eséllyel életünk párját

Most nem az a kérdés, létezik-e az igazi, és ha igen, vajon hány igazi lehet az életünkben. A felmérés készítői elfogadták tényként, hogy létezik életünk szerelme. De ha valóban van, még mindig ott a nagy kérdés, vajon hol bukkanhatunk rá?

Megéri iskolába járni, ha párt keresünk

Eszerint az a legvalószínűbb, hogy egy tanfolyamon vagy az iskolában ismerkedünk meg az igazival. Második helyre a közös barátok kerültek. Hatból egy ember online találkozott későbbi feleségével vagy férjével, ami azt jelenti, hogy az internetes randioldalakon messze nagyobb eséllyel találkozunk a számunkra megfelelő emberrel, mint egy szórakozóhelyen.

Az irodai románcnak leáldozott?

Egy hobbi összehozhat életünk szerelmével

Egy hobbi összehozhat életünk szerelmével

A munkahelyen vagy barátokon keresztül megismerni a szerelmünket igazi klasszikus élethelyzet. Mégis csak az embere 20 százaléka találta meg így élete párját. Persze ez még mindig elég jelentős szám, így ne zárkózzunk el teljesen a flörtölős irodai levélváltásoktól.

Mi a helyzet az online ismerkedéssel?

Bármennyire is azt gondolták, hogy az online randizás lesz a jövő, még mindig nem tért át az emberiség a személyes ismerkedésről a netes társkeresőkre. Ötből egy ember már talált szerelmet a számítógép segítségével ugyan, viszont az iskolapadba beülni vagy csatlakozni egy olyan közösséghez, ami a közös hobbink, még mindig hatékonyabbnak bizonyul a társkeresésben.

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash