Csak egy igazi géniusz képes észrevenni a lámpát ezen a trükkös fejtörőn

2024. április 04.
Csak egy igazi zseni tudja észrevenni a lámpát ezen a fejtörőn hét másodperc alatt. Próbáld ki és nézd meg, hogy neked is sikerül-e!

Csak az igazi zsenik veszik észre a lámpát ezen a fejtörőn. Ez a trükkös optikai csalódás annyira képes átverni az emberi agyat, hogy csak a legokosabb emberek tudják megoldani a feladatot. Amikor ugyanis egy ilyen rejtvényt nézel, az elméd megpróbál trükközni veled, és a szemed más képet fest az agyadban arról, mint amit valójában látsz. Az ilyen képek éppen ezért egyszerre dolgoztatják meg az agyat és a szemünket is.

Ha sikerül megtalálnod a megoldást, akkor zseni vagy, de akkor se aggódj, ha egy kicsit tovább tart, mire felismered a megfejtést, mert mindig hasznos, ha ilyen feladatokkal edzed az agyadat. Ne felejtsd el, hogy csak hét másodperced van megfejteni a rejtvényt!

Ezen a képen egy zöld-piros köntösbe és csúcsos süvegbe öltözött férfi látható, aki egy sétabottal járkál az utcán a házak között. Az esti jelenetet ábrázoló képen viszont egy lámpát is elrejtettek: a te feladatod az, hogy azt megtaláld. Hajrá!

Ha sikerült hét másodpercen belül észrevenni a lámpát, az bizony arról árulkodik, hogy rendkívüli intelligenciával rendelkezel. A tanulmányok pedig kimutatták, hogy minél többet edzed az agyad, annál okosabb leszel. Ha még mindig nehezen találod a lámpát, próbáld meg fejjel lefelé nézni a képet. De amennyiben így sem megy, görgess tovább, és megmutatjuk, hogy hol bujkál a rejtélyes tárgy.

.

.

.

.

.

.

Forrás: Mirror