Vezetett maszturbáció: egy orgazmusbiztos módszer, ami új szintre emeli az önkényeztetést

2024. augusztus 22.
Amerikában már elterjedt önkielégítési módszer, hazánkban viszont még kevesen ismerik a vezetett maszturbációt, ami hatásosan fokozza a gyönyört és ezáltal az orgazmus elérését is.
Vezetett maszturbáció: egy orgazmusbiztos módszer
  • Angie Rowntree, az Sssh.com etikus, feminista pornóoldal alapítója és igazgatója árulta el, miért olyan élvezetes a vezetett maszturbáció.
  • Szakértők szerint az irányított önkielégítés nemcsak a gyönyört, hanem az öngondoskodást, az önszeretetet is fokozza.
  • Eláruljuk, hogy mi pontosan a vezetett maszturbáció és hol találsz hozzá hanganyagot!

Az irányított önkielégítés lényege, hogy maszturbálás közben egy hangfelvételt hallgatsz. A vezetett maszturbációs hanganyag megmondja, hogyan és mikor érintsd meg magad, és néha egy történetszálat is tartalmaz, hogy hangulatba jöjj. Számos irányított maszturbációs hanganyag közül választhatsz, akár olyat is, amihez szexjátékot is használhatsz.

A vezetett maszturbáció előnyei

Egyrészt a vezetett maszturbáció az öngondoskodási rutin részeként segíthet megtanulni, hogyan kommunikáld, mit szeretsz és mit nem szeretsz szex közben. Angie Rowntree szerint hatalmas segítség mindkét félnek, hiszen az egyikük megkapja azt, amire vágyik, a másiknak pedig sikerélménye lehet, hogy azt adja, amire a partnerének szüksége van.

Továbbá, amennyiben gondjaid vannak azzal, hogy szex közben gyakran elkalandoznak a gondolataid, esetleg unatkozol az együttlétek alatt, a vezetett maszturbációnak köszönhetően új ötleteid támadhatnak vagy új készségeket sajátíthatsz el. Olyan vágyakat vagy erogén zónákat is felfedezhetsz, amikről nem is tudtad, hogy léteznek és beindítanak.

Egy másik plusz az, amit a vezetett önkielégítés ad, hogy élvezheted az etikus pornót. Ez a pornónak egy olyan fajtája, ami előtérbe helyezi a szexmunkások jólétét, feminista alternatívát kínál a férfiközpontú pornóiparral szemben. Biztos lehetsz benne, hogy a legtöbb vezetett maszturbációs audioplatform etikus előállítású, de erről általában bármelyik webhely „Rólunk” részében olvashatsz.

A vezetett maszturbáció nemcsak a gyönyört, hanem az öngondoskodást, az önszeretetet is fokozza.

A vezetett maszturbáció nemcsak a gyönyört, hanem az öngondoskodást, az önszeretetet is fokozza

A legjobb vezetett maszturbációs alkalmazások és webhelyek

A Ferly egy szexuális wellnessalkalmazás, ami szexoktatókból, egészségügyi szakemberekből, terapeutákból és kutatókból álló csapatra támaszkodik. Az alkalmazás a szex tudományára helyezi a hangsúlyt. Az érintéses leckéktől a mindfulness-gyakorlatokig, a vezetett maszturbációig mindent megtalálsz itt.

A Dipsea egy erotikus audiopornóalkalmazás, ahol különféle szextörténeteket és tapasztalatokat is hallhatsz a vezetett maszturbáció mellett. 

A Guided by Glow különböző érzéki hangokat és vezetett maszturbációkat szolgáltat 8 és 25 perces hangfelvételekkel. Az oldal leginkább a nőket célozza meg. A Guided by Glow a légzésre és a meditációra helyezi a hangsúlyt, hogy ellazulj és megalapozd a hangulatot az önkielégítéshez.

A Sssh.com egy feminista, etikus gyártású, független felnőttfilmtársaság. Pornófilmek széles skáláját kínálja, a VR-től kezdve a narratív filmekig, és az irányított maszturbáció sem hiányozhat a szolgáltatások közül.

A Quinn egy rendkívül felhasználóbarát audiopornó oldal, amit nők alapítottak. A webhely cselekményalapú hanganyagokat, vezetett maszturbációt, dirty talkot és még sok más izgalmas hanganyagot tartalmaz.

Ezek a webhelyek és applikációk angol nyelvűek és előfizetésesek.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images