Pogácsába gyúrva
Egy jó medvehagymás pogácsával nem lehet soha mellényúlni! Hétvégi kirándulásokhoz, vendég(–nem–)várónak vagy csak laza uzsonnának is szuper.
Ázsiai sós palacsinta
Ezek a lapos, palacsinta néven futó, olajban sült – de nem rántott – lepénykék a kínai, vietnami, de még koreai éttermekben is ott szerepelnek az étlapon. Mivel ilyen internacionálisak, mi egy kicsit magyarosítottunk rajtuk, és medvehagymával töltöttük meg őket.
Frittata medvehagymásan
Alább a megmaradt főtt tészta legjobb felhasználási módját láthatjuk: készítsünk olasz frittatát, ami látványos, különleges, így medvehagymásan pedig extrém finom!
Szeretjük a perecet
Nem csak a gyerekek, mi is szeretjük a perecet, hát még ha medvehagyma is kerül bele! Ráadásul egyszerűen veganizálható receptről van szó, csak cseréljük ki a tejet magtejre, a kacsazsírt pedig kókuszzsírra vagy vega pecsenyezsírra!
Húsvét után is tojáskrém
Izgalmas csavart ad a legegyszerűbb tojáskrémnek is, ha friss medvehagymát aprítunk bele! Igen, tudjuk, hogy vége a húsvétnak, de miért ne készíthetnénk az év más szakaszában is tojáskrémeket?