Szezonális, melengető leves
A kókusztej és a kaffir lime levele fantasztikusan működik például az alábbi krémlevesben, aminek főszereplője az épp szezonális spárga.
A kesudió és a csirkemell szerelme
Az ázsiai konyhában tudják, hogyan kell izgalmassá tenni a csirkemellet: használjunk gyömbért, fokhagymát, szezámolajat, legyen kicsit sós és kicsit édes, és persze jó szaftos.
Tökéletes vacsora
Az ázsiai üvegtészta talán a létező leggyorsabb megoldás, amikor kiadós vacsorát szeretnénk készíteni: néhány percig áztatjuk forró vízben, és már mehet is a szójaszószos öntet és a friss vagy wokban pillanatok alatt kisütött zöldségek mellé.
Mogyorószósszal megbolondítva
Krémes mogyorószósz, tészta, némi zöldség: nem kell túl sok a szuper melengető, ázsiai szélesmetélthez, amit ráadásul kedvünkre variálhatunk is!
Gyerekbarát előétel: ázsiai sós palacsinta
Nemes Nóra az ázsiai konyhában népszerű sós palacsintát ezúttal medvehagymával töltötte meg, ami a kínai fokhagymához nagyon hasonló ízű. Előételként, brunchoz, vacsorának is tökéletes!