A te csillagjegyednek mit hoz a júliusi telihold?

2022. július 10.
Teliholdra 28 naponként kerül sor, a hatását azonban már 48 órával előtte és még 48 órával utána is érezhetjük. Nézd meg, hogy rád miként hat a júliusi telihold!

Aki érzékenyebb, annak akár több életterületére is hatással lehet a telihold: alvászavart és hangulatváltozást eredményezhet, ám az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp holdtöltekor dönt úgy, hogy itt az ideje megszületni. Idén júliusban 13-ára esik a telihold, és a Bak jegyében jár majd a Hold, ami minden csillagjegyre hatással lesz. Most megtudhatod, hogyan!

A Bak csillagjegy szimbóluma

A telihold júliusban a Bak jegyében vendégeskedik

Ne hidd, hogy a telihold csak annak a csillagjegynek (jelen esetben a Bak) szülötteire gyakorol hatást, amelyikben tartózkodik: elsősorban azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak mindenki saját állatövi jegyének jellemzőivel. Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy tökéletes alkalmat szolgáltat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, fényes ragyogása pedig jó alkalom arra is, hogy megvilágítson bizonyos rejtett dolgokat, és ha máskor nem, legalább ilyenkor tisztán lássunk. De nézzük, mit is jelent a csillagjegyedre nézve a Bakban kiteljesedő Hold!

Kos

Elég energiát és sok jó meglátást kapsz a Bakban járó teliholdtól ahhoz, hogy rendezd a munkahelyi problémákat, elakadásokat. Kezdetben úgy érezheted, hogy megtorpantál, a siker azonban nem fog elmaradni. Mindössze arra figyelmeztetnek az égiek, hogy amíg nem rendezel el bizonyos dolgokat, nem léphetsz tovább, nem juthatsz magasabb szintre.

Bika

A Bakban járó telihold azt tanítja neked, hogy nem kell görcsösen bizonygatnod magadnak és a körülötted élőknek, hogy megérdemled a boldogságot: az égiek most mindent úgy rendeznek, hogy ami jár, azt meg is kapd, extra erőfeszítések nélkül. Az lehet a legfőbb érzésed, hogy rend kerekedik a káoszban, a kis mozaikok szépen sorban a helyükre kerülnek. Igazán nincs okod panaszra!

Ikrek

Lételemed a kommunikáció és hatalmas az igazságérzeted, most, amikor a Bakban jár a telihold, mindehhez még egy nagy adag elszántság és határozottság is társul. Tökéletes időszak ez arra, hogy kiállj a magad vagy mások igazáért, reklamálj, ha valami nincs rendben, és tegyél szóvá mindent, ami zavar! Randizásra és flörtölésre is szuper ez a pár nap, használd ki!

Rák

Ez a bolygóállás arra próbál rávilágítani, hogy felesleges tovább halogatnod az első lépések megtételét, ha változtatásokra vágysz. Beszélj most a főnököddel vagy ülj le szíved választottjával, ha nem szeretnéd, hogy a dolgok a régi kerékvágásban haladjanak tovább. A fejedben egyre tisztább kép körvonalazódhat arról, hogy mire vágysz a szíved mélyén, és azt is tudni fogod, mit kell tenned a megvalósításért.

Oroszlán

A fontossági listád első helyére ugrik az egészséged, azok a hétköznapi dolgok, amikről azt hitted, hogy életbevágóak, hirtelen másodlagosak lesznek. Ez persze nem azt jelenti, hogy hirtelen megbetegszel, sokkal inkább azt, hogy végre fordítasz magadra annyi figyelmet, mint amennyit megérdemelnél. Testi és lelki értelemben is igaz, hogy a régi sebeid újra sajoghatnak, ezért jobb, ha kíméled magad!

Szűz

Régen látott magabiztossággal ajándékoz meg a Bakban járó telihold, ami egy csapásra megsokszorozza a vonzerődet is. Teljesen jól érzed, ha minden porcikád azt súgja, itt a kikapcsolódás, az önfeledt szórakozás ideje! Engedd el magad és használj ki minden kínálkozó lehetőséget, munkában, magánéletben és a hétköznapok terén is!

Mérleg

Ezekben a napokban nemcsak keresed, de meg is leled a belső harmóniát, néha talán még ahhoz is kedvet kapsz, hogy megállítsd az időt, és egy szép keretben feltedd a falra (lehetőleg jól látható helyre!), hogy mindig emlékezz arra, milyen gördülékenyen alakultak a dolgaid. A többi ember boldogan megnyílik előtted és a különböző titkokról is könnyebb lerántani a leplet.

Skorpió

Igazán komoly ügyletekkel leszel elfoglalva ezekben a napokban, leginkább a karriered kerül a fókuszba. Szuper időszak ez arra, hogy új megállapodások szülessenek, azok az együttműködések, amelyek ilyenkor veszik kezdetüket, nagy valószínűséggel gyümölcsözőek lesznek. Akármilyen ígéretesek is a csillagállások, mindig olvass el minden apró betűs részt és hallgass a megérzéseidre!

Telihold a tengeren

Minden csillagjegyre hatással van a telihold

Nyilas

Most igazán stabilnak érezheted az anyagi helyzetedet, határozottan jól alakulhatnak a dolgaid! Kisebb kellemetlenségek persze előfordulhatnak, de ezek eltörpülnek a sikereid mellett. Kimagasló teljesítményed mellett a szerencse is melléd áll, így tényleg egyre-másra válhatnak valóra az álmaid! Ha pénz áll a házhoz, legyél megfontolt, ne szórd el felesleges, értelmetlenül drága dolgokra!

Bak

Annyi energiád lesz a júliusi telihold alatt, mint már rég! Végre közelebb kerülhetsz mindahhoz, ami korábban olyan elérhetetlennek tűnt és úgy érezted, lassan jobb lesz letenni az álmaidról. Téged azonban nem ilyen fából faragtak, és ezekben a napokban valóban majd’ kicsattansz az energiától, amire nagy szükséged is van, hiszen sosem teszed alacsonyra a mércét.

Vízöntő

Rá kell jönnöd, hogy bizonyos helyzetekben elkerülhetetlen, hogy terveket készíts és az abban foglaltakat be is tartsd. Neked ez Vízöntőként szinte fizikai fájdalmat okoz, a Bakban járó telihold azonban erre próbál rámutatni. Fontos, hogy sose téveszd szem elől, erőltetni semmiképpen nem szabad a dolgokat, és nem tilos az sem, hogy örömmel fogadd a hirtelen jött fordulatokat.

Halak

Ha csak egy szóval írhatnánk le, hogy mit hoz neked a Bakban vendégeskedő telihold, a nyugalmat választanánk! A legtöbb dolog (meglepő módon!) megy a maga útján, nem kell különösebb fennakadásoktól tartanod. A magánéletedben is ígéretesen alakulnak a dolgok, a legtöbb Halaknak most tényleg semmi oka arra, hogy a mindennapokon rágódjon!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?