Ez a 4 legkétszínűbb csillagjegy

2022. szeptember 04.
Ezek a csillagjegyek sokszor nem jó célokra fordítják a sokoldalúságukat!

Amíg minden úgy alakul, ahogy ők szeretnék, igazán együttműködőek, lelkesek és kedvesek, ám ha a helyzet úgy kívánja, gyorsan más üzemmódra kapcsolnak, és nagy meglepetésekben lehet részed. Ezek a csillagjegyek sokak szerint kiérdemelhetik a kétszínű jelzőt, mert sokszor rejtik álarc mögé valódi személyiségüket és szándékaik sem mindig világosak.

Ez a 4 legkétszínűbb csillagjegy

Ikrek

Ki lehetne a legnagyobb kettős személyiség, ha nem az Ikrek? Az, hogy felszínes és figyelmetlen, csak a látszat, valójában nagyon intelligens csillagjegy, ráadásul feketeöves a kommunikációban! Bárkinek lyukat beszél a hasába, úgy forgatja a szavakat és terelgeti a beszélgetések sodrásirányát, ahogy senki más. A baj az, hogy meglehetősen szeszélyes és kiszámíthatatlan, szinte egyik percről a másikra megváltozhat a véleménye egy adott dologról, s míg korábban fehérnek látta azt, hirtelen megingathatatlanul állítja, hogy csakis fekete lehet! A másik, ami miatt jobb vele vigyázni, hogy könnyen kifecsegi mások titkát…

Rák

Érzelmes és érzékeny csillagjegy, akiről elsőre úgy tűnik, hogy a légynek sem tudna ártani. Ez alapvetően igaz is, többnyire nem a rosszindulat vezérli, ugyanis nála empatikusabb és toleránsabb jegyet keresve sem találnánk, valahogy mégis gyakran megesik, hogy olyan helyzetbe kerül, aminek végén köpönyegforgatónak bélyegzik. Mivel ő maga nagyon türelmes és odaadó, másoktól is ezt várja el, ezért ha netán megbánt másokat vagy csalódást okoz, értetlenül áll a kedvezőtlen reakció előtt. Ilyenkor érdemes visszakérdezni, hogy neki hogy esne ugyanez a viselkedés?

Mérleg

Bár a Mérleg legfőbb törekvése, hogy egyensúlyra leljen az élet minden területén, sokszor kibillen és jóval határozatlanabb, mint azt gondolnád róla. Kiváló diplomata és kommunikátor, arra vágyik, hogy mindenki szeresse és kedvesnek, segítőkésznek tartsa. Tudja jól, hogy ezt alapvetően képtelenség elérni, mégis mindent megtesz azért, hogy így legyen: pontosan tudja, nálad mivel vívhatja ki az elismerést, és még akkor is annak megfelelően viselkedik, ha ezzel nem az igazi énjét adja. Tartanod azért nem kell a Mérlegektől, de egy kis egészséges gyanakvás nem árt!

Ez a 4 legkétszínűbb csillagjegy

Skorpió

Ez az a csillagjegy, akit mindenki első helyre tenne ezen a listán. Lehet, hogy fáj az igazság, ugyanakkor kár tagadni, hogy ez a szenvedéllyel teli, titokzatos és született manipulátor jegy nem riad vissza a köpönyegforgatástól. Rendkívül jó emberismerő és helyzetfelismerő, így azt is pontosan tudja, kivel hogy kell viselkednie ahhoz, hogy a saját vitorlájába fogja a legkedvezőbb szelet. Pikkpakk felmérik mások gyenge pontját, és ha kell, pont oda döfnek tűhegyes fullánkjukkal.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?