Ezt az újévi fogadalmat érdemes tenned a csillagjegyed szerint

2022. december 31.
Ismét itt az év vége és közeledik egy újabb izgalmas esztendő. 2023 számos lehetőséget rejt magában, de ahhoz, hogy igazán ki tudd ezeket aknázni, neked is fel kell mutatnod valamit: hagyj el néhány rossz szokást, és tegyél olyan fogadalmat, amiből biztosan profitálhatsz az új évben.

Kos (március 21. – április 19.)

Hamarosan felfordul az életed, és végre te leszel a középpontjában. Legyél tisztában azzal, hogy mit akarsz, mert lehet, hogy igazi szerencséd lesz. Fogadd meg, hogy 2023-ban a lehető leghűségesebb leszel önmagadhoz, és csak a legjobb dolgokat fogod bevonzani.

ujevi-fogadalom-csillagjegy-szerint

Ezt az újévi fogadalmat érdemes tenned a csillagjegyed szerint

Bika (április 20. – május 20.)

Úgy tűnik, az univerzum még tartogat számodra hullámvölgyeket. Ahhoz, hogy ne őrülj bele, válassz valami monoton, kézműves hobbit, ami közben meditálhatsz is, mint a varrás vagy a fazekasság.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ha olyan mozgalmas éved lesz, mint az idei, akkor sokat segíthet a naplóírás,mint terápia. Írd le a szakmai céljaidat, az álmaidat, minden gondolatot, ami kellemes vagy bántó. Sokkal jobban tisztában leszel azzal, hogy mit akarsz elérni az életben, és később nagyon érdekes lesz visszaolvasni, hogy mik történtek veled 2023-ban.

Rák (június 21. – július 22.)

Az elmúlt években rengeteg kihívás gördült eléd, és végre készen állsz arra, hogy megmutasd a világnak az igazi énedet. Miközben próbálod tartani a kapcsolatot a számodra fontos emberekkel, ügyelj arra, hogy magadról is gondoskodj, különben hamar összecsapnak a fejed fölött a hullámok.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az elkövetkező évben készülj fel arra, hogy alaposan megváltozik az életed. Miközben a hullámvasúton navigálsz, rá fogsz jönni, hogy valószínűleg a családod az egyetlen, aki igazán tudja, hogyan tartson egyensúlyban. Igyekezz többet beszélgetni, találkozni velük!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Aludj, amíg még megteheted, mert hamarosan betelik a naptárad! Találkozz többet a barátaiddal, de azért igyekezz megtartani az egyensúlyt: az ebédidőt használd egy kiadós sétára vagy egy Zoom-jógaórára, hogy ne veszíts a ragyogásodból.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Eddig valószínűleg sok energiát fektettél a személyes és szakmai kapcsolataidba, most pedig készen végre állsz arra, hogy magadat helyezd előtérbe. Hozd ki a legtöbbet 2023-ból azzal, hogy minőségi időt töltesz egyedül: próbálj ki új éttermeket, menj moziba, csinálj valamit, ami igazán jólesik.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Engedd szabadjára kreatív gondolataidat: ha mindig is saját stúdiót szerettél volna, most eljött az ideje, hogy megvalósítsd. Képzeld el, hogy órákat töltesz művészetekkel egy olyan térben, ami igazán csak a tiéd. Szólítsd meg a legbelsőbb énedet, és kezdj el dolgozni a remekműveden.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Bár az elhatározások általában azzal járnak, hogy ragaszkodsz valamihez, most egy olyan egzisztenciális válságon mész majd keresztül, amiből az lehet az egyetlen kiút, ha a lehető legtöbb dolgot kipróbálod, hogy rájöjj, mi számodra a legjobb.

Bak (december 22. – január 19.)

Lazíts! Megérdemled, hogy 2023-ban sokat pihenj azok után, amiken keresztül mentél az elmúlt néhány évben. Ha még mindig sokat kell dolgoznod, akkor jól teszed, ha legalább néhány hosszú hétvégét csak azzal töltesz, ami kikapcsol. Szánj időt a hálára!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Kösd fel a gatyád, mert ugyan jó úton haladsz életed következő fejezetének megkezdéséhez, a csúcsra még fel kell jutnod előtte. Ne csüggedj, ha akadályok gördülnek elég, mert nagyon közel állsz ahhoz, hogy csodálatos életed legyen. Egy tanácsot fogadj meg: tegyél rendet magad körül.

Halak (február 19. – március 20.)

Használd a következő hónapokat egy pozitív életmód kialakítására, és próbálj nem eltévelyedni. Az álmodozás helyett igyekezz két lábbal a földön járni!

Olvass tovább!