Heti horoszkóp 2023. január 30-tól: kopogtat a szerelem

2023. január 30.
A Vénusz belépett a Halak jegyébe, így a következő egy hónap a szerelemről, gyengédségről és megbocsátásról szól az asztrológus szerint. A heti horoszkóp január 30-tól végre felszabadultságot és reményt ígér.
Úgy érezhetik a csillagjegyek a 2023. január 30-tól kezdődő héten, mintha egyszeriben minden sokkal könnyebb lenne.
  • Ritka pillanat a zodiákusban, hogy egyetlen bolygó sincs retrográdban.
  • Úgy érezhetik a csillagjegyek a 2023. január 30-tól kezdődő héten, mintha egyszeriben minden sokkal könnyebb lenne.
  • A Vénusz egy hónapig a Halak jegyében marad, ami az egyik legkedvezőbb csillagállás.

Különösen kedvező csillagállásokra számíthatunk a 2023. január 30-tól kezdődő héten. A horoszkóp szerint ezt a hetet sokkal könnyebbnek érezhetik a csillagjegyek, mint a korábbiakat. Most döbbenhetünk csak rá, milyen nehéz is volt az elmúlt két hónap. 

Az asztrológus azt javasolja, élvezzük ki azt az egy hónapot, míg a Vénusz a Halak jegyében áll. Ilyenkor az emberek sokkal nyitottabbak, inkább a jót látják másokban. Ha vágyunk a törődésre, szeretetre, együttérzésre vagy megbocsátásra, most jó eséllyel megkaphatjuk másoktól.

Ha szeretnénk megtudni, mit tartogat a csillagjegyek számára 2023 a szerelemben vagy éppen a pénzügyekben, olvassuk el a nagy szexhoroszkópot és a karrierhoroszkópot.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

Amikor körbenéz, a Kos azt érzi, mindenki más jobban menedzseli az életét, mint ő. Úgy érzi, másoknak sikerült a munka és magánélet egyensúlyát megteremteni, csak neki nem. Az igazság azonban az, hogy senki sem érzi úgy, hogy a saját dolgaiban mindig mindent kézben tart. Egyszerűen csak túl sokat várnak el maguktól a csillagjegy szülöttei. A héten azonban hagyják a kis dolgokat, és arra koncentráljanak, ami igazán számít, ami igazán fontos számukra. Most ez is épp elég.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

A héten a Bikák próbálják mindenkitől elzárni az érzéseiket. Nem akarnak senkit terhelni a félelmeikkel vagy fájdalmukkal. Úgy vélik, egyedül kell gyógyulniuk, feldolgozniuk a helyzeteket. Nagy különbség van azonban aközött, hogy rázúdítják másokra, ami bennük van, vagy beszélgetnek és elfogadják a támogatást. Erre vannak a barátok. A héten bízzanak meg azokban, akiket szeretnek, higgyék el, hogy képesek kezelni az érzéseiket. Nem egyedül kell végigcsinálniuk.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

Amikor arról beszélnek, hogy nem elégedettek az életükkel, vagy úgy érzik, rossz irányba tartanak, gyakran azt a választ kapják: próbálják erősebben. Bár ez a tanács segíthet az élet bizonyos pillanataiban, akkor nem, ha úgy érzik, már így is az utolsó tartalékaikat emésztik fel azzal, hogy csak próbálkoznak és próbálkoznak. Nem kényszeríthetik magukat tovább, ha már amúgy is a tűrőképességük határán vannak. És nincs is rá semmi szükség. Ne hagyják az Ikrek, hogy meggyőzzék őket arról, nem dolgoznak elég keményen, azért vannak problémáik.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

Néha úgy tűnhet, a nagy álmok csak több bajt okoznak, mint amennyi örömet. Ha elegük van a folyamatos visszautasításból és zsákutcából, próbálják meg nem annyira akarni. A cél helyett koncentráljanak a héten a Rákok arra, ami van. Nehéz megtalálni a helyes egyensúlyt, de beleőrülni sem kell abba, ha valami nem sikerül azonnal. Lehet, hogy még egy kicsit dédelgetniük kell az álmukat, mielőtt valósággá válik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

Ha nem biztosak magukban, segíthet, ha egy kívülálló szemével nézik magukat. Ha mások szerint különlegesek, akkor az úgy is van. A héten próbálják ki az Oroszlánok, milyen csodás érzés, mikor megengedik másoknak, hogy segítsenek nekik. Bár mások engedélyére és igazolására nincs szükség, jólesik néha, kívülről is kapnak megerősítést.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

Vannak olyan emberi kapcsolatok (és itt most nem a szerelemre kell gondolni), melyek folyamatos feszültséget keltenek az emberben. Még ha nincs is aktív konfliktusa is az adott emberrel, a gondolataiban ott van. Nem választhatjuk meg, kikkel hoznak össze a csillagok. A héten azonban koncentráljanak a Szüzek azokra az energiákra, melyek jobbá teszik az életüket. Az idejüket és energiájukat fordítsák a barátaikra, akik mellett a legjobb énjük az erősebb. 

Úgy érezhetik a csillagjegyek a 2023. január 30-tól kezdődő héten, mintha egyszeriben minden sokkal könnyebb lenne.

Úgy érezhetik a csillagjegyek a 2023. január 30-tól kezdődő héten, mintha egyszeriben minden sokkal könnyebb lenne.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

A héten koncentráljanak barátságaikra a Mérlegek. A hétköznapok mókuskerekében gyakran nehéz megtalálni az időt és energiát arra, hogy ápolják ezeket a kapcsolatokat. A csillagjegy szülöttei remek barátok, még akkor is, ha gyakran más vonja el a figyelmüket. Kivel beszéltek régen? Ki hiányzik? Kivel vágynak egy kiadós beszélgetésre? Akiket szeretnek, értékelik a Mérlegek erőfeszítését. A kapcsolódás pedig a csillagjegy szülötteit is feltölti majd.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

Nehezen kérnek szívességet a Skorpiók. Részben azért, mert ki nem állhatják a sebezhetőség, gyengeség érzését, részben pedig azért, mert nem bíznak mások munkájában. Ez különösen bizonyos emberekkel kapcsolatban van így. A héten azonban a csillagjegy szülötteinek muszáj lesz másokkal együtt dolgozni. Ha azt akarják a Skorpiók, hogy ez ne legyen stresszes vagy feszültségekkel teli, gondolják át, melyik munkafolyamatokat utálják legjobban, és engedjék át ezeket másoknak. Rájönnek, mennyivel produktívabbak lehetnek úgy, ha bevonnak másokat is a feladatokba.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

A Nyilasok általában vidámak, szívesen sodródnak a történésekkel, nyitottak az új élményekre és az érdekes emberekkel való találkozásokra. Időnként azonban muszáj tudatosabbnak lenni a dolgaikkal. Gondoljanak arra a csillagjegy szülöttei, hogy nem kell a legjobbnak vagy az elsőnek lenni ilyenkor. Éljék meg a maga teljességében ezt is, mint bármely más élményt, ez is elég.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

Igazán értékelik azokat a győzelmeket a Bakok, amikért meg kellett dolgozniuk. Ám nem mindig kell, hogy kemény legyen az út, az életben nem járnak bónuszpontok azért, ha kizsigerelik magukat. Fogadják ugyanilyen hálával azt is a csillagjegy szülöttei, amikor könnyebben jutnak hozzá valamihez.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

Nehéz elfogadni, hogy a jó ötletből nem mindig lesz azonnal kézzelfogható dolog. Hónapokig, évekig dolgozhatnak anélkül, hogy elérnék a céljukat. A héten azonban egy fontos fal omlik le, ami eddig a Vízöntők útjába állt. De tartogat más meglepetéseket is az univerzum. Nagy áttörés várható.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. január 30-tól

Mindenkinek van miért és van kitől bocsánatot kérni. Az emberek gyakran még azoknak is megsértik az érzéseit, akik igazán közel állnak hozzájuk. Amikor ez megtörténik, ilyenkor kell bocsánatot kérnünk. A héten azonban ne legyenek túl alázatosak a Halak jegyűek. Nem kell azért elnézést kérniük, mert léteznek, tesznek dolgokat, ráadásul a lehető legjobb tudásuk és szándékuk szerint. Ne legyen bűntudatuk, mert elmondják, mire vágynak.

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images, Canva