Heti horoszkóp 2023. február 6-tól: hallgass a megérzéseidre

2023. február 06.
Nem ezen a héten hullik az ölünkbe a siker varázsütésre az asztrológus szerint. Viszont az állhatatosság meghozza gyümölcsét. A 2023. február 6-tal kezdődő hét kicsit úgy tűnhet a csillagjegyeknek, mint a hullámvasút. A horoszkóp azonban kitartásra int.
A heti horoszkóp 2023. február 6-tól arra inti a csillagjegyeket, hogy hallgassanak a megérzéseikre, ha szeretnének előrébb jutni.
  • Nem tudunk mindent, de nem is kell mindent tudnunk.
  • Fontos viszont az asztrológus szerint, hogy érezzük, mi a helyes és kitartsunk mellette.
  • A heti horoszkóp 2023. február 6-tól arra inti a csillagjegyeket, hogy hallgassanak a megérzéseikre, ha szeretnének előrébb jutni.

Bár egyetlen bolygó sem lesz retrográdban a héten, az égitestek folytatják útjukat, ami azt jelenti, hogy a 2023. február 6-tal kezdődő hét a csillagjegyek számára olyan lehet, mint a hullámvasút. 

Nem most hullik az ölünkbe varázsütésre a siker, viszont tapasztalhatunk haladást, ha hallgatunk a megérzéseinkre. Nem tudunk mindent, de nem is kell – ez legyen a hét mottója az asztrológus szerint. Elég, ha menet közben kitaláljuk, mi a helyes és mit kell tennünk. Haladjunk lépésről lépésre.

Ha szeretnénk tudni, mit tartogat a szerelemben 2023, olvassuk el a nagy szerelemhoroszkópot. De az is kiderül Valentin-napi horoszkópunkból, a szerelem ünnepe mit hoz a párkapcsolatok terén.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. február 6-tól

Amikor boldogtalannak és kimerültnek érzik magukat a csillagjegy szülöttei, nem mindig tudatosul bennük, hogy csak több pihenésre lenne szükségük. Hajlamosak ilyenkor még több ingert magukba szívni, ami csak tovább fokozza elgyötörtségüket. A február 6-tal kezdődő héten is úgy érezhetik, hogy folyamatosan elfoglaltak, ám ez nem jelenti azt, hogy fejben is ott vannak a teendőiknél. Ezért is jobb, ha most inkább arra fókuszálnak, hogy megtalálják azokat az embereket, akik energiával töltik fel a csillagjegy szülötteit. 

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. február 6-tól

A hét elején minden korábbinál nagyobb súllyal törhet rá a Bikákra a szorongás a világ alakulása miatt. Nem érkeznek jó hírek, a saját jövőjüket is sötéten látják most a csillagjegy szülöttei. Emlékeztessék magukat arra, hogy mindig hely a cselekvésre, csak a félelmük gyakran meggátolja ezt. A jövő nincs kőbe vésve. Ne higgyék a Bikák, hogy nincs már több szépség a világban. De meg kell találni! 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. február 6-tól

A héten keresztúthoz érhet az Ikrek élete. Olyan sokáig halogatták a döntést, ameddig csak lehet, ám most muszáj választaniuk. Az emberek gyakran nem értik, hogy nem azért tart ilyen sokáig meghozni egy döntést a csillagjegy szülötteinek, mert félnek a rossz választástól. Inkább azért, mert szeretnék minél tovább érezni, hogy van választásuk. Ám eljön az a pont, amikor muszáj dönteni, ez nem azt jelenti, hogy bárki siettetheti a csillagjegy szülötteit. Akkor ugorjanak csak, ha igazán készen állnak!

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023.február 6-tól

Szeretnek a világ nagyságán elmélkedni a csillagjegy szülöttei. Mivel általában a saját életük szűk kereteiben mozognak és itt érzik komfortosan magukat, néha jól esik távolabbi pontokra fókuszálni. A hét elején sokat stresszelhetnek azon a Rákok, hogy valamit rosszul csinálnak, emiatt egy fontos mérföldkövet is elszalaszthatnak. Ne aggódjanak azonban, a lehetőség még visszatér.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. február 6-tól

Vannak napok, amikor képtelen a környezetükben élőkkel és önmagukkal egyszerre törődni. Az Oroszlánok nagyon szeretik a hozzájuk közel állókat, mégis van egy olyan részük, ami igényli a szabadságot néha. Ez az énjük kerekedhet felül a hét közepén. Ne legyen emiatt lelkifurdalásuk. Nehéz lehet megtalálni az egyensúlyt, ám a hét végére kialakul minden és a helyére kerül. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. február 6-tól

Nagyon hasznos gyakorlat lehet a Szüzek számára megvizsgálni közelebbről az érzéseiket. Kérdezzék meg maguktól a héten, mitől gurulnak dühbe vagy mi váltja ki bennük a feszültség, irigység, féltékenység érzését. Ez sokat elárul arról, mire van szüksége a csillagjegyeknek és milyen döntéseket kell hozniuk. A hét második felében megtörténhet, hogy megkérdőjelezik saját korábbi döntésüket. De jusson eszükbe, az érzéseket nem a logika irányítja. A hangulat és az ösztönök pont olyan valósak és fontosak, mint az ész. Csak meg kell fejteniük az üzenetüket.

A 2023. február 6-tal kezdődő hét kicsit úgy tűnhet a csillagjegyeknek, mint a hullámvasút.

A 2023. február 6-tal kezdődő hét kicsit úgy tűnhet a csillagjegyeknek, mint a hullámvasút

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. február 6-tól

Végtelen a Mérleg tennivalóinak listája a héten. Ezért különösen fontos, hogy minőségi időt fordítsanak saját magukra, mielőtt beleőrülnének a hétköznapok mókuskerekébe. Gondolják végig, melyek azok a dolgok, amik valóban feltöltik és pihentetik. Jó alkalom adódik a hét végén kirándulásra. Töltsön sok időt a természetben, akár a barátaival, akár a családtagjaival. És ne feledjék: a kis dolgok is számítanak, mert ezek segítenek valóra váltani a nagy álmokat.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. február 6-tól

A csillagjegy szülöttei általában nem sietik el a dolgokat. Tisztában vannak vele, hogy bizonyos tervek megvalósulásához idő kell, így türelmesek és kivárnak. A héten azonban rátörhet az érzés a Skorpiókra, hogy csak vesztegetik az értékes időt. Lehet, hogy valaki direkt hátráltatja a dolgokat? Míg ezek tisztázódnak, addig is jó, ha próbálnak tiszta fejjel gondolkodni a csillagjegy szülöttei. Kezdjenek új dolgokba, mozogjanak többet és adjanak esélyt a változásnak. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. február 6-tól

Nehéz megnyílni a Nyilasoknak mások előtt, különösen a rossz érzéseikről beszélnek nehezen. Könnyebb lenyelni a haragot, mint megküzdeni vele és a következményekkel. A héten ne tartsák magukban, ha úgy érzik, bántják. Álljanak ki magukért és próbálják megértetni a saját álláspontjukat. A munkában változhatnak az anyagi körülmények, ami pozitív hatással lesz a Nyilasok pénztárcájára. A hét végén már nem kell nagy drámákra számítania a csillagjegy szülötteinek a heti horoszkóp szerint.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. február 6-tól

Rossz érzés pontosan tudni, a csontjaikban érezni, hogy többre lennének képesek, ám a körülmények nem engedik. A héten eljöhet a jó alkalom a kiugrásra. Ehhez fontos tudatosítaniuk magukban, hogy a fejlődés nem áll meg, csak akkor működnek a dolgok úgy, ahogy a Bakok szeretnék, ha ők is hajlandóak tanulni. Az önsajnálat helyett az önfejlesztés a kulcs.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. február 6-tól

A Vízöntők jó emberek. Szeretnének mindent megtenni, hogy előrébb jusson a világ, etikus döntéseket hoznak és nem akarnak bántani másokat. Néha ez a nehezebb út, ám kitartásuk meghozza gyümölcsét. A héten jusson eszükbe, hogy nem kell másoknak megfelelniük. Mások döntéseiért nem felelősek. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. február 6-tól

Az univerzum tele van rejtélyekkel, kibogozhatatlan problémákkal. A jobb napokon ezt képesek élvezni a csillagjegy szülöttei, a héten azonban lesznek olyan pillanatok, amikor  minden csupa kétség és nem látszik tisztán a helyes válasz. A bizonytalanság azonban nagy teret nyújt a képzelőerőnek, meglepetéseknek és a szépségnek. Amit könnyebben megtalálhatnak a Halak a hét második felében, mint gondolnák. Csak hallgatniuk kell az ösztöneikre.

Forrás: The Cut, Fotó: Getty Images