Heti horoszkóp 2023. február 13-tól: rég elfojtott érzések szabadulnak fel

2023. február 13.
Ne próbáljuk elnyomni az érzéseinket. Valentin-nap hetében ugyanis minden az érzelmekről szól majd az asztrológus szerint. Nem kell többé titkolnunk semmit, megjátszani magunkat.
Mit tartogat a heti horoszkóp 2023. február 13-tól a csillagjegyeknek?
  • A bolygóállások nem is lehetnének Valentin-napibbak a február 13-tól kezdődő héten. 
  • Tökéletes lesz ez a hét arra, hogy a kimondatlan vágyainkat ne fojtsuk el tovább. 
  • Remek lehetőségek adódnak a csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint.

A február 13-tól kezdődő hét roppant viharosnak ígérkezik az asztrológus szerint. A heti horoszkópban rég elfojtott vágyak kimondása, önkifejezés és felszabadító érzelmek várnak a csillagjegyekre. 

Ezen a héten úgy tűnik majd, a társadalmi előítéletek nem kötik többé az embert, a dolgok olyanná válnak, amilyennek mindig is lenniük kellett volna. Csodás lehetőségeket ígérnek a csillagok a kísérletezésre, próbálkozásra. Ennél jobb alkalom nem is lehetne a csillagjegyek számára, hogy a legvadabb ötleteiket és álmaikat valóra váltsák. 

Ha szeretnénk tudni, konkrétan a Valentin-nap mit tartogat számunkra, olvassuk el a nagy Valentin-napi horoszkópot is.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. február 13-tól

A csillagjegy szülöttei sem tartják magukat különösebben türelmes embernek. Előbb cselekszenek, mint gondolkodnak. Ha valami probléma merül fel, képtelenek nyugodtan várni, míg megbeszélnek és kitalálnak egy megoldási stratégiát. Ezzel nincs is semmi baj. Erősek a Kosok ösztönei, lehet bízni bennük. Ugyanakkor jusson eszükbe, hogy néha muszáj lassítani. A héten hagyjanak maguknak időt és teret az álmodozásra anélkül, hogy azonnal cselekvésbe lendülnének. Élvezzék a közös ötletelés örömét.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. február 13-tól

Nehéz a Bikák számára a héten, hogy ne csússzanak bele a teljes pesszimizmusba. Pedig rengeteg jó dolog történik velük! Fejben tudják a csillagjegy szülöttei is, hogy nem igaz, hogy csak rossz dolgok veszik körül őket. Ez az érzésekről szól. Most, ebben a pillanatban a győzelem érzése lehet az, ami kirántja a Bikákat a negatív spirálból. Mindegy, milyen kis győzelem, a héten mindent megtesznek azért a csillagjegy szülöttei, hogy ezt elérjék. Találjanak egy célt, amit elérhetnek. Kihúzni pár tételt a tennivalók listájáról, felhívni egy barátot – mind olyan dolgok, melyektől értékesnek érezhetik magukat. A héten az apró győzelmek tartsák a lelket a Bikákban.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. február 13-tól

Egyszerre átok és áldás, hogy az Ikrek olyan jók az alkalmazkodásban. Szép dolog, hogy segít, mások jól érezzék magukat, ám ez néha visszaüt. Ha olyan helyzetekbe kényszerítik magukat mások kedvéért, amit nem szeretnének valójában, fájdalmassá válik, ha túl sokáig benne ragadnak. A február 13-tól kezdődő héten ne játsszanak kaméleont a csillagjegy szülöttei. Itt az ideje, hogy megtanuljanak nemet mondani. 

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023.február 13-tól

Valódi örömet okoz a Rákoknak, ha boldoggá tehetik szeretteiket. Valentin-napon is igyekeznek mindent megtenni. De saját magukról se feledkezzenek meg a csillagjegy szülöttei. Általában nem szeretik a saját érdemeiket kiemelni. Csak várnak és remélik, hogy maguktól is észreveszik az emberek. A baj az, hogy ez nem mindig történik meg. A heti horoszkóp azt tanácsolja a Rákoknak, ne reménykedjenek csendben. Szabad büszkének lenniük magukra. Kérjék hangosan, ami jár!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. február 13-tól

Feszültséggel kell megküzdeni a hét elején az Oroszlánoknak. A megoldáshoz azonban nem az arrogancián és túlzott önbizalmon, önteltségen keresztül vezet az út. Fontos a bátorság. Mondják ki kereken-perecen a csillagjegy szülöttei, mit szeretnének a jövőben. Ám legyenek elég bölcsek ahhoz, hogy észrevegyék, mennyi az elég az adott pillanatban.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. február 13-tól

Vannak emberek, akik imádják az új kihívásokat, olyat csinálni, amit előttük még senki. A Szűzek számára ez inkább stresszes helyzet. Szeretik, ha előbb az erős alapok épülnek fel. Ha előbb választ kapnak a kérdésekre, még ha provokatívak is. A héten ne várjanak másokra a csillagjegy szülöttei, ha szeretnének haladást elérni valamiben. Muszáj lesz a Szüzeknek megtenni az első lépést, bármilyen félelmetesnek is tűnik. Képesek rá!

Mit tartogat a heti horoszkóp 2023. február 13-tól a csillagjegyeknek?

Mit tartogat a heti horoszkóp 2023. február 13-tól a csillagjegyeknek?

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. február 13-tól

Úgy érezhetik a február 13-tól kezdődő héten a Mérlegek, annyi információ zúdult rájuk, amit képtelenek feldolgozni. Mindegy, hogy túlóra vagy párkapcsolati dráma, esetleg szorongás okozza ezt az érzést. Olyan ez számukra, mintha minden apró részletre, tényre és pletykamorzsára emlékezniük kellene, mert nem akarják, hogy ezek hiánya miatt szemrehányás érje őket. Valentin-nap környékén érkezhet enyhülés. Megvilágosodásként érheti a felismerés a Mérlegeket, nem kell mindig mindenre nekik figyelniük. Hiszen nem is lehetséges. Elég, ha csak arra koncentrálnak, ami igazán számít.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. február 13-tól

Alaptermészetüknél fogva nonkonformisták a Skorpiók, de néha azt kívánják, bár ne lennének ennyire különcök. Elképzelik, mi lenne, ha nem lenne ennyire bonyolult a személyiségük. Akkor minden könnyebb lenne. Ezt alapvetően párkapcsolati félreértések válthatják ki a héten. A munkában viszont pozitív dolgok, új lehetőségek várnak a csillagjegy szülötteire. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. február 13-tól

Úgy érezhetik a héten a Nyilasok, hogy nem értékelik őket kellően. Ez máskor is előfordul, de a héten erősebb lehet a szokásosnál az érzés. Amikor ilyen hangulatba kerülnek, hajlamosak ellökni maguktól a többi embert. Nem biztos, hogy az lesz a jó út, ha kedvesebbek másokkal. Emiatt előfordulhat, hogy csak még rosszabbul érzik magukat a bőrükben. Bízzanak abban, hogy végül oda jutnak, ahol lenniük kell. Az univerzum mindent elrendez.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. február 13-tól

Előfordul, hogy az eddig működő stratégiák tovább már nem válnak be. Ez történhet meg a héten a Bakokkal is. Emiatt a hét elején kétségbeesést érezhetnek. Ám a csillagjegy szülöttei nem arról híresek, hogy könnyen kétségbe esnek. Még felszabadító is lehet, hogy más módszereket kell kidolgozniuk. Rájöhetnek, mennyi felesleges dolog húzta vissza őket eddig. A világ változásának nem lehet ellenállni úgysem. Hagyják a Bakok, hogy ők is vele együtt változhassanak!

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. február 13-tól

A csillagjegy szülöttei az utóbbi időben hajlamosak voltak az energiájukat, kreativitásukat olyan dolgokra pazarolni, amik zsákutcába vihetik őket. A héten ráébredhetnek, mi az, ami igazán értékes. Tudatosítsák, milyen apró részei a nagy egésznek. De ha egészében látják azt, honnan jöttek, meddig jutottak, könnyebb lesz megtalálniuk, hová szeretnének valójában elérni, merre tartanak.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. február 13-tól

Néha megijednek saját étvágyuktól a csillagjegy szülöttei. Félnek, nem veszélyes-e, ha túl sokat akarnak. Nem vezet-e teljes káoszhoz, ha kitárják a szívüket. Fontos, hogy önkritikával vizsgálják meg néha a saját vágyaikat, ám semmi rossz nincs abban, ha akarnak valamit. Szabad álmodozni, kívánni, remélni. Ezért nem kell senkitől bocsánatot kérniük, ahogy engedélyt sem.

Forrás: The Cut, Fotó: Getty Images, Canva