Heti horoszkóp 2023. június 5-től: készüljünk fel zavarba ejtő helyzetekre

2023. június 05.
Ezen a héten dobjuk sutba az előítéleteinket. Felejtsük el a fájdalmat, bűntudatot, szégyent. Ne vegyük fel az álarcot, amit a társadalom ránk erőltetne. Adjuk a valódi énünket. A heti horoszkóp szerint a 2023. június 5-től kezdődő héten egészen bizarr találkozások várnak ránk, de az igaz szerelem is bekopogtathat a csillagjegyekhez.
Heti horoszkóp 2023. június 5-től: készüljünk fel zavarba ejtő helyzetekre
  • Tegyünk magunknak egy szívességet, és ne törődjünk mások véleményével a június 5-től kezdődő héten!
  • A heti horoszkóp azt tanácsolja, ne kérjünk bocsánatot folyton mindenért mindenkitől.
  • Bizarr találkozásokra és a nagy szerelemre is számíthatnak a csillagjegyek a héten.

Ha meg tudunk szabadulni az előítéleteinktől és képesek vagyunk saját magunkkal is őszintének lenni, meglepő fordulatokat tartogat az életünkben a 2023. június 5-tel kezdődő hét. A heti horoszkóp szerint ugyanis bizarr találkozásokra és a nagy szerelemre is számíthatnak a csillagjegyek. 

Mit hoz ez a hét az egyes csillagjegyeknek? Mutatjuk a heti horoszkópot mindenkinek!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

Elég sok mindenért lehetnek hálásak a héten a Kosok. Az életben semmi sem úgy tökéletes, mint a filmeken, viszont ha sikerül túllépni az előítéleteiken, a csillagjegy szülöttei rájönnek, mégsem olyan rossz. Bízzanak jobban párjukban, és nem kell ott is bajt szimatolni, ahol nincsen.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

A héten a Bikák különösen nyugodtak és lazák lesznek. Semmi sem tudja kihozni a csillagjegy szülötteit béketűrésükből, még a legrosszabb hírek sem. Vegyenek egy nagy levegőt, és oldják meg a felmerülő problémákat. A bolygóállások segítenek, hogy a héten mindezt kisujjból kirázzák!

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

Mit jelent az őszinteség az Ikreknek? Vajon ugyanazt, amit másoknak? Ez a kettősség komoly ellentéteket szülhet a hét közepén. Muszáj lesz kényelmetlen kérdéseket feltenniük maguknak a csillagjegy szülötteinek, különben egy fontos kapcsolatuk bánhatja, ha nem lesznek teljesen őszinték saját magukkal és a másik emberrel.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

Végre olyan életet élhetnek a csillagjegy szülöttei, amilyet elképzeltek maguknak. Ám fontos, hogy a Rákok felismerjék azt is, hogy nem marad minden így, ha semmit sem tesznek azért, hogy ez a helyzet így is maradjon. Sokkal több törődést igényelhet egy baráti kapcsolatuk, mint amennyi energiát az utóbbi időben a csillagjegy szülöttei bele fektettek. Ha fontos számukra ez az ember, tegyék meg a megfelelő lépéseket felé.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

A héten fontos kérdéseket kell feltenniük és megválaszolniuk saját magukkal kapcsolatban az Oroszlánoknak ahhoz, hogy elmozduljanak a holtpontról. Kik ők? Mi a fontos számukra? Miben hisznek? És mik a vágyaik? Ha ezekre előítéletektől mentesen és őszintén felelnek, új szintre léphetnek a kapcsolataikban.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

A Szüzek úgy érzik a héten, mintha egy álomban lebegnének. A saját álmukban. Olyan találkozásokra számíthatnak a következő napokban, melyek alapjaiban változtatják meg az életüket, kifordul sarkaiból az addig nyugodt kis világuk. Készüljenek fel a forgószélre a csillagjegy szülöttei!

Bizarr találkozásokra és a nagy szerelemre is számíthatnak a csillagjegyek a héten az Ikrek jegyében

Bizarr találkozásokra és a nagy szerelemre is számíthatnak a csillagjegyek a héten az Ikrek jegyében

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

Egy őszinte vallomással indul a hét a Mérlegeknek. Ám nem biztos, hogy azonnal tudják, mit kezdjenek a másik ember érzéseivel. Ne döntsenek elhamarkodottan, hagyják, hogy leülepedjenek kavargó érzelmeik, csak ezután valljanak színt.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

Ne higgyék, hogy nincs választásuk! A Skorpiók úgy érezhetik, sarokba szorították őket, ám emlékeztessék magukat rá, mindig dönthetnek másképp. Bár a másik út lehet, hogy bizonytalan és ismeretlen, mégis lehet, hogy ezúttal az univerzum pont ebbe az irányba tereli a csillagjegy szülötteit.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

A Nyilasok folyamatosan szomjaznak a változásra, újdonságokra, kalandra. Most a körülmények úgy hozzák, lehet, hogy költözniük kell. Megérdemlik a csillagjegy szülöttei, hogy végre álmaik otthonát rendezzék be, valóra váltsák, amit már régóta terveznek.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

Olyan embernek önthetik ki a szívüket a Bakok a héten, akiről sosem gondolták volna, hogy valaha ilyen közel kerülhetnek egymáshoz. Egy csodás barátság vagy szerelem szökken szárba teljesen váratlanul. Ne felejtsék, muszáj őszintének lenniük ahhoz, hogy ez működjön, nemcsak a másik emberrel, de saját magukkal is!

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

Nem mindig könnyű megmutatni a sebezhető oldalunkat a másik embernek, de senki sem gondolatolvasó. A Vízöntőknek a héten erőt kell venniük magukon és kimondani, mit gondolnak, mit akarnak és mi bántja őket, ha azt akarják, hogy a másik ember foglalkozzon a problémáikkal, gondolataikkal. Amiről nem tudnak, abban segíteni sem lehet.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. június 5-től

A tanulás áll a héten a Halak életének középpontjában. Saját magukról is sok újat megtudhatnak egy váratlan találkozásnak köszönhetően. A régi idők felidézése felébreszti a vágyat a csillagjegy szülötteiben, hogy megtalálják saját magukban azt az álmodozó, vágyakozó embert, akik egykor voltak.

Forrás: British Vogue, fotó: Getty Images, Unsplash