Heti horoszkóp 2023. június 19-től: türelem sok pénzt terem

2023. június 19.
Végre itt a nyár első igazi hete. A nyári napforduló és a Rák jegyének kezdete új energiákkal tölti fel a csillagjegyeket. A heti horoszkóp rengeteg lehetőséget és pénzt jósol a csillagjegyeknek a 2023. június 19-től kezdődő héten az asztrológus szerint. Ne fosszák meg magukat a szép dolgoktól a csillagjegyek a következő napokban!
Heti horoszkóp 2023. június 19-től
  • A 2023. június 19-től kezdődő héten türelmesebbnek érezhetjük magunkat és jobban tudunk összpontosítani.
  • A Nap a Rák jegyébe lép, ez remek időszak a belső nyugalmunk megtalálására és az olyan tevékenységekre, melyek kikapcsolnak minket.
  • A heti horoszkóp szerint az elkövetkező napokban jó lehetőségeink lesznek arra, hogy egy kis plusz bevételhez jussunk.

Sok olyan nagy horderejű történés várható a heti horoszkóp szerint a 2023. június 19-től kezdődő héten, ami új élettel tölti meg a szürke hétköznapokat. A nyári napforduló és a Rák jegyébe lépő Nap energiát ad, hogy valóra váltsuk az álmainkat.

A csillagjegyek életében új fejezet kezdődhet az asztrológus szerint. Anyagi helyzetük is jelentősen javulhat. Mutatjuk, mit ígér a heti horoszkóp az egyes jegyeknek a június 19-től kezdődő héten!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

A pénzügyeire koncentrál a héten a Kos. Végre megtalálják a módját a csillagjegy szülöttei, hogyan takaríthatnak meg nagyobb összegeket. A hét végén a másik véglet is előfordulhat, kissé meggondolatlanul és impulzívan költekezhetnek, amit később megbánnak. 

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

Fontos tanulságokat vonhatnak le a héten a Bikák. Végre tisztábban látják, mi a valóban fontos és hogyan juthatnak közelebb a céljaikhoz. Olyan új feladatot bízhatnak a csillagjegy szülötteire a munkahelyükön, amivel végre kiteljesedhetnek.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

Végre lesz idejük pihenni is az Ikreknek. A héten érzelmes hangulatba kerülhetnek, könnyebben megnyílhatnak barátaik, családtagjaik előtt. Ez felszabadító hatású lehet, sok negatív érzelmet engedhetnek el a csillagjegy szülöttei, melyek már régóta feszítették őket belülről.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

Hatalmas társasági életet élnek a héten a Rákok. Ez nem csak azért jó, mert felvehetik a kapcsolatot régi barátokkal. De az is világossá válik a csillagjegy szülöttei előtt, milyen emberekkel szeretnék eltölteni az idejüket. Rengeteg érzelem szabadulhat fel következő napokban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

A munkájukkal lesznek elfoglalva a héten az Oroszlánok. Aminek meg is lesz az eredménye, előléptetés és jutalom is kilátásban lehet a csillagjegy szülötteinek. De egy új és jobb álláslehetőség is felbukkanhat a hét második felében. Ideje eldönteniük az Oroszlánoknak, mivel is akarnak igazán foglalkozni.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

Legyenek nyitottak a héten a Szüzek az új ötletekre, ne zárkózzanak el, amikor párjuk, barátaik szokatlan programjavaslatokkal, váratlan utazásokkal rukkolnak elő. Életre szóló élményt szerezhetnek, ha nem mondanak nemet ezekre. Az elkövetkező napokban új karrierlehetőség kopogtathat a csillagjegy szülötteinek ajtaján. 

A Nap a héten a Rák jegyébe lép, a nyári napforduló új energiákat hoz a csillagjegyeknek

A Nap a héten a Rák jegyébe lép, a nyári napforduló új energiákat hoz a csillagjegyeknek

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

A Mérlegektől szokatlan módon, ezen a héten nem kívánkoznak más emberek társaságába. Sokkal szívesebben maradnak otthon és gondolkodnak. Párkapcsolati problémáikra most megtalálhatják a kompromisszumos megoldást. Kitalálhatják, hogyan osszák be a pénzüket úgy, hogy még spórolhassanak is a hónap végén.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

Koncentráljanak a párkapcsolatukra a Skorpiók a héten. Ha még egyedülállók, most egy olyan randevúra kerülhet sor, ami fenekestül felforgatja az életüket. Ez először félelmetes lehet, de ha bíznak az ösztöneikben, nem lehet baj. Jó befektetési lehetőségre bukkanhatnak a Skorpiók a hét második felében.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

Nem igazán tudják felvenni a ritmust a hét közepéig a Nyilasok, egyik feladatból ugranak a másikba, ám befejezni semelyiket nem sikerül. Haladjanak a kisebb teendőktől a nagyobb felé, így a hét végére átrághatják magukat minden kötelezettségükön. A hét második felében váratlan találkozás kavarhatja fel az állóvizet.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

A héten lazítsanak a Bakok, megérdemlik a pihenést. Foglalkozzanak a hobbijukkal, sportoljanak vagy főzzenek. Végre sikerül összehozni a régóta halogatott randevút is, vagy megvallhatják egy fontos embernek az őszinte érzelmeiket.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

Most remek alkalom adódik, hogy a Vízöntők tisztába jöjjenek az érzéseikkel. Végre úgy érzik majd a csillagjegy szülöttei, hogy magabiztosabbak, és képesek lesznek megtenni régóta halogatott lépéseket is. Most tökéletes az időpont az álláskeresésre is a Vízöntőknek.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. június 19-től

Nem nagyon lesz idejük az élet értelmén töprengeni a Halaknak a héten, annyira lefoglalja a csillagjegy szülötteit rengeteg teendőjük. Kérjenek segítséget, osszák meg ötleteiket a barátaikkal, jó tanácsokat kaphatnak, melyekkel jelentősen gyorsabban végezhetnek a feladataikkal.

Forrás: British Vogue, fotó: Getty Images, Unsplash