Heti horoszkóp 2023. július 10-től: egyre forróbb a hangulat

2023. július 10.
Ahogy az idő forrósodik, úgy fűtik a csillagjegyeket egyre jobban az érzelmeik. Ám nemcsak a szenvedély és eksztázis, de a frusztráció is sokkal intenzívebb lehet a heti horoszkóp szerint a július 10-től kezdődő héten.
heti horoszkóp 2023. július 10-től
  • A július 10-től kezdődő heti horoszkóp megmutatja, milyen lehetőségeik lesznek a napokban az egyes csillagjegyeknek és mivel kell óvatosabbnak lenniük.
  • Egészen felfokozott hangulatban indulhat a hét az asztrológus szerint.
  • Váratlan eseményekre számíthatnak a csillagjegyek a heti horoszkóp szerint, melyek próbára teszik a problémamegoldó képességüket.

A heti horoszkóp mozgalmas napokat ígér a csillagjegyeknek. A teljesen váratlan helyzetek (és problémák) az asztrológus szerint arra késztethetnek, hogy inkább elkerüljük az egész konfliktushelyzetet. Ám ha bízunk a problémamegoldó képességünkben, egészen gyümölcsöző kompromisszumra juthatunk. Jó hír, hogy a július 10-től kezdődő héten a szenvedély szikrái tüzeket lobbanthatnak lángra, akár párkapcsolatban élünk, akár szinglik vagyunk.

Mutatjuk, mit hoz a július 10-től kezdődő hét a horoszkóp szerint az egyes csillagjegyeknek! Ha arra vagy kíváncsi, mit tartogat számodra a július, olvasd el a havi horoszkópunkat!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

Nagyon elfoglalt lesz a munkahelyén a Kos ezen a héten. Sokkal több felelősség szakadhat a nyakába, mint eddig, aminek mindenképp meg akar felelni. Ez nagyon fontos felismerésekhez vezethet a karrierje jövőjével kapcsolatban. A hét közepén úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, mindenki velük akar lenni, annyi meghívást kapnak. Jó, ha tudatosítják, nem kell mindent elfogadni ezek közül.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

Legyenek nyitottak a Bikák a héten az új megoldásokra, másfajta megközelítésre. Ha utaznak, váratlan és kellemes találkozásokban lehet részük. Most jó alkalom adódik arra, hogy valami újat tanuljanak a csillagjegy szülöttei. 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

Ideje tisztába jönniük önmagukkal az Ikreknek, ha azt akarják, hogy a párkapcsolatuk túlélje a legújabb konfliktushelyzetet. Legyenek őszinték önmagukkal és másokkal is, nem gyengeség a saját hibáik beismerése. A pénzügyeiket is újjá kell szervezniük a csillagjegy szülötteinek, hogy kilábaljanak egy váratlan kiadás okozta anyagi nehézségekből.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

Ezen a héten mindenkivel egy hullámhosszon lesznek a Rákok. Ha most minőségi időt töltenek együtt párjukkal, barátaikkal, új szintre léphetnek ezek a kapcsolataik, erősödhet a kötelék a hozzájuk közel álló emberekkel. 

A Rák jegyében nem csak a szenvedély válik forróbbá, de a frusztrációnkat is intenzívebben élhetjük meg a heti horoszkóp szerint a 2023. július 10-től kezdődő héten

A Rák jegyében nem csak a szenvedély válik forróbbá, de a frusztrációnkat is intenzívebben élhetjük meg a heti horoszkóp szerint a 2023. július 10-től kezdődő héten

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

Muszáj több figyelmet fordítaniuk az egészségükre az Oroszlánoknak a héten. Több kisebb munkát is elvállalhatnak, ám mielőtt belevágnának, vizsgálják meg, valóban lesz-e rá elég idejük és energiájuk. Egy nagyon szép és meghitt randevúra is sor kerülhet a hét második felében, ami új utakra viheti a csillagjegy szülötteinek kapcsolatát.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

Megerősödhet az önbizalma a Szüzeknek a héten, mivel olyan helyről kaphatnak pozitív visszajelzést, ahonnan nem is számítottak rá. Ez hatalmas lökést adhat hozzá, hogy végre befejezzenek egy régóta halogatott kreatív munkát, de a szerelmi életük is felpezsdülhet. Nem várnak tovább arra a csillagjegy szülöttei, hogy a másik tegye meg az első lépést, kezükbe veszik a kezdeményezést végre.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

Sok feladatot ad most a családja és az otthona a Mérlegnek. A héten rég nem látott rokonok látogathatják meg váratlanul a csillagjegy szülötteit. Az is lehet, hogy végre sikerül hozzájutni a rég áhított lakáshoz, így elő kell készíteniük a költözést. Muszáj azonban megtalálni annak a módját is, hogyan lazíthatnak a napokban.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

Fontos új információkhoz juthatnak a héten a Skorpiók, így végre meghozhatnak egy régóta halogatott döntést a magánéletükben. Új ötleteik előre vihetik a csillagjegy szülötteit a munkában. Jó alkalom adódik a hét második felében izgalmas felfedezésekre és kirándulásra is. Olyan találkozásokra kerülhet sor a hétvégén, ami alapjaiban változtatja meg a Skorpiók jövőjét.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

Az anyagi helyzetére kell nagyobb figyelmet fordítania a Nyilasoknak a héten. Többet költhettek az utóbbi időben, mint amennyit valóban megengedhettek volna maguknak, így most ki kell találniuk, hogyan húzhatják szorosabbra a nadrágszíjat. Ez nem azt jelenti, hogy le kell mondaniuk a szórakozásról. Sőt, remek alkalom adódik arra a hét második felében, hogy barátaikkal rövid kiruccanásra menjenek.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

Olyan új felfedezéseket tehetnek saját magukkal, érdeklődési körükkel kapcsolatban a Bakok, amit nem is gondoltak volna korábban. Beleszerethetnek ugyanis egy olyan emberbe, akiről azt gondolták, ez sosem történhet meg. A pénzügyeikben kedvezően alakulhat a helyzet, a hét közepén pluszmunkát ajánlanak a csillagjegy szülötteinek, amivel a nyáron kiegészíthetik fő bevételeiket.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

Ideje kicsit pihennie a Vízöntőknek. A héten maguk alá temethetik az érzelmeik a csillagjegy szülötteit, ami rádöbbenti őket, hogy nem folytathatják azzal az intenzitással a hétköznapokat, ahogy az utóbbi időben tették. Próbáljanak ki spirituális gyakorlatokat, mélyedjenek el az asztrológiában, meditációban vagy a manifesztációban, hogy kikapcsolják a gondolataikat. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. július 10-től

A héten érezhetik a környezetükben élők támogatását a Halak. Most jó alkalom adódik, hogy szervezzenek egy kis baráti összejövetelt, ahol új emberekkel is megismerkedhetnek a csillagjegy szülöttei. Talán köztük lesz életük nagy szerelme is.

Forrás: StyleCaster Fotó: Getty Images, Unsplash