Heti horoszkóp 2023. augusztus 21-től: legyünk bátrak és merjünk nagyot álmodni

2023. augusztus 21.
Ha mindig a járt utat követjük, nem biztos, hogy észrevesszük az adódó lehetőségeket. A heti horoszkóp azt tanácsolja, a 2023. augusztus 21-től kezdődő héten használjuk ki a Vénusz retrográd utolsó napjait. Ehhez kell egy kis bátorság a csillagjegyeknek, de most megéri kockáztatni az asztrológus szerint.
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek 2023. augusztus 21-től
  • Ha úgy érezzük a 2023. augusztus 21-től kezdődő héten, hogy a dolgok szétesnek körülöttünk, jusson eszünkbe, hogy ez kell ahhoz, hogy valami új épüljön.
  • A Vénusz retrográd az utolsó napokban még tartogat meglepetéseket a szerelemben a csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint.
  • Mit ígér a heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek az augusztus 21-től kezdődő héten?

A Nap augusztus 23-án az Oroszlánból a Szűz jegyébe lép. A Vénusz retrográd azonban szeptember 4-ig még meghatározza a csillagjegyek mindennapjait. A heti horoszkóp szerint az augusztus 21-től kezdődő héten még érhetik meglepetések a csillagjegyeket emiatt. Az asztrológus figyelmeztet: ne essünk pánikba, ha úgy érezzük, minden szétesik körülöttünk. Jusson eszünkbe, hogy ez kell ahhoz, hogy valami új épüljön.

Mutatjuk, mire számíthatnak a heti horoszkóp szerint az egyes csillagjegyek a 2023. augusztus 21-től kezdődő héten!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 21-től

Könnyű a már ismert, kitaposott ösvényen haladni. Ám ne várják a Kosok, hogy így megtörténik velük az a változás, amire régóta szomjaznak. Ehhez el kell hagyniuk a komfortzónájukat a csillagjegy szülötteinek. A Vénusz retrográd segít, hogy kellő energiát, szenvedélyt és bátorságot merítsenek az első lépéshez a bizonytalanabb jövő felé. Ne aggódjanak, a hét második felére minden kikristályosodik.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 21-től

Még a Bikákat is meglepi, milyen optimista, eksztatikus hangulatban indul a hét számukra. Úgy érzik, bármire képesek és bármit elérhetnek. Ne hagyják kihasználatlanul ezeket az energiákat. Jó híreket kaphatnak a hét elején a csillagjegy szülöttei a magánéletükkel kapcsolatban. Bízzanak magukban a Bikák, az univerzum most a háta mögött áll!

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 21-től

Ezen a héten eljön végre az Ikrek ideje. Középpontba kerülhetnek a csillagjegy szülöttei a munkahelyükön és a magánéletükben is. Ez a rájuk irányuló figyelem lehet, hogy elsőre túl soknak érződik, de bízzanak a megérzéseikben, ússzanak az árral és élvezzék ki az ezzel járó előnyöket.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. augusztus 21-től

Attól, hogy valami papíron jól mutat, nem biztos, hogy a gyakorlatban is beválik. Ez különösen igaz lehet a héten a Rákok életére. Olyan döntést hozzanak, amiről valóban, őszintén, legbelül is úgy érzik, hogy előreviszi saját magukat. Ne másoknak akarjanak megfelelni ezúttal a csillagjegy szülöttei.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. augusztus 21-től

Úgy érezhetik az Oroszlánok, hogy egy közeli ismerősük tönkretette a legdédelgetettebb álmukat egy húzással. Ha azonban a kezdeti sértettségükön túl tudnak lépni, rájöhetnek a csillagjegy szülöttei, hogy éppenséggel köszönettel tartoznak ezért. Tovább kergetve korábbi álmukat, könnyen lehet, hogy rengeteg energiát pazaroltak volna el, miközben zsákutcába jutnak.

A Nap átlép a Szűz jegyébe, de a heti horoszkóp szerint a Vénusz retrográd még hatással lesz a csillagjegyek életére a 2023. augusztus 21-től kezdődő héten

A Nap átlép a Szűz jegyébe, de a heti horoszkóp szerint a Vénusz retrográd még hatással lesz a csillagjegyek életére a 2023. augusztus 21-től kezdődő héten

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. augusztus 14-től

A héten minden jobban alakulhat a Szűz számára a munkában, mint ahogy azt legmerészebb álmaikban valaha is képzelték. Egy régóta húzódó probléma oldódhat meg most játszi könnyedséggel. A csillagjegy szülötteinek magánélete fordulóponthoz érkezhet. Hallgassanak a megérzéseikre, mielőtt döntést hoznak.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. augusztus 21-től

Végre a közelébe jutnak a régóta várt változásnak a Mérlegek a héten. Ehhez kell az is, hogy nagy levegőt vegyenek és ne nézzenek vissza, amikor meghozzák döntésüket a munkával vagy magánéletükkel kapcsolatban. Ezután a várva várt egyensúly állapotába kerülhetnek a csillagjegy szülöttei, ami a legfontosabb számukra.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. augusztus 21-től

Olyan élményben lehet része a Skorpióknak a héten, amiről nem is álmodtak. Minden várakozásukat felülmúlja egy randevú, mindegy, hogy egy új emberrel ismerkednek vagy párjukkal töltenek el végre kettesben egy estét. Ez a közös élmény új szintre emelheti a kapcsolatukat. A munkahelyükön most valaki csúnyán becsaphatja a csillagjegy szülötteit, tartsák nyitva a szemüket, ha nem akarnak csapdába sétálni.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 21-től

A kezükbe kell venniük a Nyilasoknak a héten életük irányítását. Ne hagyják, hogy mások hozzák helyettük a döntéseket. Lehet, hogy egy lépést hátra kell lépniük a munkahelyükön, ám ez még jól is jöhet a csillagjegy szülötteinek, mert több figyelmet tudnak fordítani a tanulásra. Ez egy új állásnál még nagyon jól jöhet. A hét második felében nem várt ajándékot kaphatnak egy hozzájuk közel álló személytől a Nyilasok, amelyre már régóta áhítoztak.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 21-től

A héten minden összeáll végre a Bakok munkájában. A projekt, ami eddig csak különálló részekből állt, mintha varázsütésre egyszer csak kerek egésszé alakulna át. Ez hatalmas áttörést hozhat a csillagjegy szülötteinek karrierjében. Foglalkozzanak kicsit a művészi, kreatív oldalukkal a Bakok, inspiráló energiák vehetik körül egész héten.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. augusztus 21-től

Muszáj keményen dolgozniuk a héten a Vízöntőknek, ám a munka meghozza gyümölcsét. Párkapcsolatukban is többet kell tenniük, ha azt akarják, hogy ne sodródjon válságba a kapcsolatuk. Nem hanyagolhatják el az életük bizonyos területeit úgy, ahogy az elmúlt hónapokban. Az egészségüknek is nagyobb figyelmet szenteljenek a héten a csillagjegy szülöttei.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 21-től

Mintha minden káoszba torkollna a héten a Halak körül. Fontos, hogy ne áldozatként tekintsenek magukra a csillagjegy szülöttei. Az igazság az, hogy ez most egy átmeneti időszak, és az univerzum azt akarja, hogy a Halak végezzék el azt a fontos belső munkát, ami nélkül nem lehet továbblépni, építkezni.

Forrás: Vogue Arabia, fotó: Getty Images, Unsplash