Heti horoszkóp 2023. szeptember 11-től: tisztázhatjuk a problémákat

2023. szeptember 11.
Az asztrológus szerint végre eljött a megfelelő pillanat ahhoz a csillagjegyek számára, hogy a régóta húzódó problémákat tisztázzák. A heti horoszkóp azt javasolja, most hívjuk el randizni azt, akivel már régóta szeretnénk új szintre lépni kapcsolatunkban.
Heti horoszkóp 2023. szeptember 11.
  • Gyakorlati jellegű és pénzügyi döntéseket ne most, a Merkúr retrográd alatt hozzunk az asztrológus szerint.
  • A heti horoszkóp azt mutatja viszont, hogy a 2023. szeptember 11-től kezdődő hét tökéletes lesz az emberi kapcsolataink erősítésére. 
  • Sok új ötletünk születhet a héten.

Magabiztosabbnak érezhetik magukat a csillagjegyek a 2023. szeptember 11-től kezdődő héten, így a heti horoszkóp szerint nagyobb eséllyel válthatják valóra a régóta dédelgetett ötleteiket. Az asztrológus azt tanácsolja, ha valakivel problémánk volt a közelmúltban, most tisztázzuk a félreértéseket, mert a bolygóállások különösen kedvezőek ehhez.

Mutatjuk, mit hoz a heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek a 2023. szeptember 11-től kezdődő héten!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

A héten a Kosok roppant magabiztosan vágnak bele a kreatív ötleteik megvalósításába. Ez akár új munkalehetőséget is hozhat a csillagjegy szülötteinek. Könnyen lehet, hogy életük új irányba indul el. Ha már randiznak valakivel egy ideje, a kapcsolatuk most új szintre léphet. A hét második felében utazási lehetőség adódhat a Kosok életében, ne szalasszák el, mert életre szóló élményt szerezhetnek.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

Most végre jól érzik magukat a bőrükben a Bikák a héten. Végre tisztán láthatnak egy baráttal kapcsolatban, ami segít, hogy tisztázzák a félreértéseket, ami már régóta rányomta bélyegét a kapcsolatukra. A hét második felében váratlan kiadás ütheti fel a fejét, vagy megvehetnek valamit a csillagjegy szülöttei, amit már rég kinéztek maguknak.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

Tele lesznek a héten új ötletekkel az Ikrek. Érdemes megosztaniuk tudásukat másokkal, mert inspirációval szolgálhatnak. Ez akár a karrierjüket is előrébb lendítheti. A párkapcsolatukban kommunikációs problémák adódhatnak, amin a hét második felére sikerül túllépnie a csillagjegy szülötteinek.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

Motiváltabbak lehetnek a munkájukban a héten a Rákok, mint az elmúlt időszakban. Ez segít, hogy végre lezárjanak olyan projekteket, melyek régóta húzódtak. Ez segít, hogy kevésbé szorongjanak az anyagiak miatt a csillagjegy szülöttei, végre egyenesbe kerülhetnek. Érdemes törődniük a lelki egészségükkel, meditáljanak, figyeljenek önmagukra jobban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

Tisztázódnak az Oroszlán távlati céljai és személyes feladatai a héten. Ez magabiztosabbá teszi a csillagjegy szülötteit, nagyobb lelkesedéssel vágnak bele a munkába is. Úgy érezhetik, az új évszakkal az életükben is új fejezet kezdődött. Meglepő helyről kaphatnak támogatást a hét második felében.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

Az érzelmeik végre nem nyomasztják a héten a Szüzeket. Szívesen töltenek egy kis időt egyedül a csillagjegy szülöttei. Jobban megérthetik végre, miért viselkedtek úgy az elmúlt hetekben, ahogy tették. Ez segít, hogy a párkapcsolatukban is átlendüljenek a felmerülő problémákon. 

A heti horoszkóp 2023. szeptember 11-től azt ígéri, tisztázódnak a félreértések

A heti horoszkóp 2023. szeptember 11-től azt ígéri, tisztázódnak a félreértések

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

Végre pontosan kirajzolódik a héten a Mérlegek előtt, hányadán állnak egy barátságukkal. Nincs helye a félrebeszélésnek, muszáj, hogy őszintén megnyíljanak a csillagjegy szülöttei, csak így tisztázódhatnak a problémák. A munkahelyén komolyabb feladatokat bízhatnak a Mérlegekre. Ne rettenjenek meg a felelősségtől, képesek rá, hogy sikerre vigyék a projektet, ráadásul az anyagi elismerés sem marad el!

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

A munkájára kell fókuszálnia a héten a Skorpióknak. Bonyolult problémát kell kibogoznia a csillagjegy szülötteinek, ám ha ez sikerül, komoly elismerésre számíthat. A pozitív visszajelzések mellett anyagilag is jól járhatnak a csillagjegy szülöttei. A párkapcsolatukban a számlák vagy hitel miatt adódhat feszültség.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

A tanulásra kell nagy hangsúlyt fektetnie a Nyilasoknak a héten. Ahhoz, hogy a rájuk bízott feladatot sikeresen végrehajtsák a csillagjegy szülöttei, muszáj elsajátítaniuk új ismereteket. Elkezdhetik tervezni következő utazásukat a Nyilasok. Akár távoli tájakra is eljuthatnak a közeljövőben. Párkapcsolatukban válaszút elé kerülhetnek a csillagjegy szülöttei.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

Végre fellélegezhetnek anyagilag a héten a Bakok. Megtalálnak egy olyan lehetőséget, amivel hosszú távon növelhetik bevételeiket. Párkapcsolatukban készen állnak, hogy megtegyék a következő lépést. Muszáj lesz egészségükkel is többet törődniük a Bakoknak a hét második felében, ha el akarják kerülni a komolyabb problémákat.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

Jól alakulnak a Vízöntők emberi kapcsolatai a héten. Meggyőződhetnek róla a csillagjegy szülöttei, hogy párkapcsolatuk biztos alapokon áll. Egy barátjukkal komoly nézeteltérésük támadhat a hét közepén, amit csak a hét végére sikerül elsimítaniuk. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 11-től

Győződjenek meg róla a héten a Halak, hogy olyan dolgokra fordítják az energiájukat, amire valóban megéri. Anyagilag jövedelmező új lehetőséget kaphatnak a munkájukban a csillagjegy szülöttei. Fontos azonban, hogy jól átgondolják az időbeosztásukat.

Forrás: British Vogue, fotó: Getty Images, Unsplash