Heti horoszkóp 2023. december 18-24: a Merkúr retrográd elviszi a karácsonyt?

2023. december 18.
Advent negyedik hete bővelkedik új kezdetekben az Oroszlán és Bak számára. A Merkúr retrográd kihívások elé állítja a Halakat és Skorpiót a heti horoszkóp szerint. A csillagjegyek kapcsolatai izgalmas fordulatokat vehetnek a 2023. december 18-tól kezdődő héten.
Heti horoszkóp 2023. december 18-24
  • Az biztos, hogy régen volt már ilyen mozgalmas karácsonyunk, mint 2023 decemberében a Merkúr retrográdnak köszönhetően.
  • A heti horoszkóp új kezdeteket és izgalmas találkozásokat ígér a csillagjegyeknek a 2023. december 18-tól kezdődő héten.
  • Mutatjuk, mit hoz advent negyedik hete az egyes csillagjegyeknek!

A heti horoszkóp a 2023. december 18-tól kezdődő héten azt tanácsolja, töltsünk minél több időt a párunkkal, szeretteinkkel. Idén ugyanis hosszabb egymásra hangolódásra lehet szükség, ha nem akarjuk, hogy a Merkúr retrográd kommunikációs zűrzavart teremtsen karácsonykor. 

Mutatjuk, az egyes csillagjegyek mire számíthatnak a heti horoszkóp szerint a 2023. december 18-tól kezdődő héten! Olvassuk el azt is, mely csillagjegyek életére lesz az idei utolsó – 2024. január 2-ig tartó – Merkúr retrográd a legerősebb hatással!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

A héten jobban kell figyelnie a Kosnak, mit és hogyan fejez ki a párjának. Fontos, hogy megértőbb legyen és türelmesebb, hiszen a Merkúr retrográd miatt a félreértésekre is nagyobb esély lehet. Ha viszont sikerül irányítania a saját energiáit a csillagjegy szülötteinek, az közelebb hozhatja párjához. Szervezzenek közös programokat kettesben, ami erősíti a kötődést kettejük között.

Az egyedülálló Kosok ne üljenek otthon. Fogadják el a barátaik invitálását, mert most jó eséllyel találkozhatnak olyan emberrel, aki felkelti az érdeklődésüket.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

Új munkalehetőség nyitja meg a kapukat a Bika karrierjében a héten. A párkapcsolatában ez feszültséget szülhet, hiszen ez azt is jelenti, hogy a csillagjegy szülötteitől több figyelmet igényelhet a munkájuk. A családjuk körében eltöltött ünnepek feszültséget szülhetnek, köszönhetően a Merkúr retrográdnak. Számoljanak el tízig magukban, mielőtt visszavágnának, így nem telik konfliktusokkal a karácsony.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

Az Ikrek birtokló természete a héten még erősebben kiütközhet. Nem biztos, hogy párjuk jól viseli a féltékenységi jeleneteket, ez akár szakításig is fajulhat. Muszáj, hogy lazítsanak a csillagjegy szülöttei a következő napokban, és gondolkodjanak, mielőtt reagálnak egy-egy helyzetben. Ellenkező esetben még több probléma kerülhet felszínre a párkapcsolatukban, ami a hét végére kicsúcsosodva komoly törést okozhat.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

A szülei is a Rák mellé állnak a párkapcsolatában a héten. Erre a megerősítésre nagy szüksége van a csillagjegy szülötteinek, hiszen az elmúlt időszakban az önbizalmuk nem volt a legerősebb. A hét második felében örömteli események történhetnek és jó híreket kaphatnak a munkalehetőséggel kapcsolatban, amire már régóta készültek. Élvezzék a párjuk társaságát és gyűjtsenek közös élményeket a héten!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

Elbizonytalanodhat a párkapcsolatában a héten az Oroszlán, köszönhetően egy villámcsapásszerű találkozásnak. Akár egy új kezdet is felmerülhet a csillagjegy szülötteinek gondolataiban, ám fontos, hogy az eszükre is hallgassanak. Tegyék mérlegre, mijük van és mit veszíthetnek, és csak azután hozzák meg a döntésüket.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

Most az egész karrierje múlthat a Szüzeknek azon, képesek-e őszintének lenni saját magukkal a héten. Üljenek le és vegyék számba a gondolataikat. Minden nézőpontot alaposan elemezzenek ki, mielőtt olyan döntést hoznak, amit később megbánhatnának. A bolygóállások a párkapcsolatában most támogatók, a közös élmények boldogabbá teszik mindkettejüket.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

Ha meg akarja őrizni a párkapcsolatát a Mérleg, muszáj végre elengednie a múltat. A héten koncentráljanak arra, hogy az új párjával közös élményeket éljenek át, minél erősebb legyen a kötelék kettejük között. Élvezzék a csillagjegy szülöttei, amijük van, ne azt keressék folyton, mi lehetne még.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

Új kezdet kopogtat a Skorpió ajtaján a héten a párkapcsolatban. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy új emberrel találkoznak, a már meglévő párkapcsolatuk is új szintre léphet. A Merkúr retrográd miatt a hét második felében erősödhet a csillagjegy szülötteinek szorongása és nyugtalansága, ami nem segít sem a munkában, sem a magánéletben. Meditáljanak, lazítsanak a hobbijukkal, hogy minél jobban irányítani tudják érzelmeiket.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

Ideje, hogy nyíltan beszéljenek párjukkal a héten arról a Nyilasok azzal kapcsolatban, mit szeretnének és mit nem. Ez közelebb hozhatja egymáshoz párjával és előremozdíthatja a kapcsolatukat. Egy remek utazási ajánlat érkezhet, ám át kell gondolniuk, vajon belefér-e még ez is az amúgy is sűrű évkezdésbe rögtön januárban.

A heti horoszkóp a Bak jegyében már a Merkúr retrográd hatásaira hívja fel a figyelmet a 2023. december 18-24. héten

A heti horoszkóp a Bak jegyében már a Merkúr retrográd hatásaira hívja fel a figyelmet a 2023. december 18–24. héten

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

Új élmények várják a Bakot a párkapcsolatban a héten. Párjukat új oldaláról ismerhetik meg. Ez azonban nem minden kockázattól mentes. A csillagjegy szülötteinek meg kell találniuk a tökéletes egyensúlyt a pillanatnyi örömök és a hosszú távú elköteleződés között, ha azt akarják, hogy ez a kapcsolat működjön.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

A héten a munka áll az előtérben a Vízöntő életében, és párja ezt nem viseli túl jól. Vállalnia kell a felelősséget ezért a csillagjegy szülötteinek. Ha őszintén elmondják párjuknak, mivel küzdenek, meglepődnek majd, milyen támogatón melléjük áll. Gyors döntéseket kell hozniuk a Vízöntőknek a kapcsolatuk érdekében.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. december 18-tól

A Merkúr retrográd miatt a héten nyugtalanná válnak párkapcsolatukban a Halak. Nem értik, mi zajlik a háttérben, úgy érezhetik, távolodnak egymástól, de nem tudják, miért. A hét második felében egy különös szívesség fedi fel azokat az eseményeket, amik az események mögött állhatnak.

Forrás: PureWow, fotó: Unsplash, Getty Images