3 csillagjegy, akikhez visszatérhet a volt párjuk 2023 decemberében

2023. december 07.
Milyen lenne, ha újra összejönnénk? Valószínűleg a legtöbben eltűnődtek ezen egy szakítás után. Három csillagjegy számára a horoszkóp szerint 2023 decemberében jó esély kínálkozik rá, hogy kipróbálják, tényleg működött volna a kapcsolatuk, ha bizonyos dolgokat másképp csinálnak.
Csillagjegy volt pár visszatér 2023 decemberében
  • Most ellenállhatatlan késztetést érezhetnek a csillagjegyek, hogy olyan emberrel legyenek együtt, aki már korábban is ott volt mellettük. 
  • Fontos kérdés, mielőtt ismét belevágnának a volt párjukkal a kapcsolatuk felmelegítésébe, vajon fennállnak-e még azok a dolgok, amik miatt korábban szakítottak.
  • Mutatjuk, melyik 3 csillagjegyhez térhet vissza a volt párja a horoszkóp szerint 2023 decemberében!

Különösen akkor van nagy esély rá, hogy másodszor működhet a kapcsolatuk, ha korábban baráti viszonyban váltak el egymástól. Három olyan csillagjegy van az asztrológus szerint, akikhez 2023 decemberében visszatérhet a volt párjuk. Érdemes azonban ezúttal nem csak a szívünkre hallgatni, mielőtt meghozzuk a döntést!

1. A Kos (március 21. – április 19.) visszatérhet a volt párjához 2023 decemberében

Valójában sosem akartak szakítani a Kosok a volt párjukkal. Hiába próbálnak elbújni az érzés elől a csillagjegy szülöttei, nem menekülhetnek. Mindegy, min mentek keresztül együtt korábban ezzel a személlyel, nem törölhetik ki magukból az érzést, hogy ő az, akit valójában mindig is akartak. Még akkor is, ha a Kosnak azóta több párkapcsolata is volt. Ez a bizonyos volt párjuk az, akit képtelenek kiverni a fejükből és örökké vele akarnak maradni.

Sokat tanultak azóta saját magukról is a csillagjegy szülöttei, hogy szakítottak. Ha készek arra, hogy megbocsássanak maguknak és a volt párjuknak is a múltért, 2023 decemberében sikerülhet másodszor is egymásra találniuk.

2. A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) visszatérhet volt párjához 2023 decemberében

A Mérlegek 2023 decemberében volt párjukról álmodozhatnak

A Mérlegek 2023 decemberében volt párjukról álmodozhatnak

Bármennyire is győzködik magukat a Mérlegek arról, hogy nincs szükségük senkire, titokban reménykednek egy nagy, romantikus szerelemben. Valójában sosem tudták magukat túltenni a csillagjegy szülöttei teljesen az első szerelmükön, ő az a személy, akivel ma is gondolkodás nélkül fejest ugranának egy kapcsolatba. 

2023 decemberében szembesülhetnek azzal a Mérlegek, milyen másodszor is elveszíteni ezt az embert, amikor élénken bukkannak fel az emlékek a lelkük legmélyebbre temetett részéről. Emiatt akár a jelenlegi kapcsolatukat sem értékelhetik annyira és tisztelik annyira, mint amikor a volt párjukkal voltak együtt.

Tegyék fel maguknak a kérdést a csillagjegy szülöttei, vajon csak egy álomképbe szerelmesek, vagy a valódi ember az, aki hiányzik nekik?

3. A Nyilas (november 22. – december 21.) visszatérhet volt párjához 2023 decemberében

Hatalmasat fordult a világ a Nyilasokkal, mióta a volt párjuk és ők együtt voltak. Mindkettejük élete megváltozott, ennek hatására már egyikük sem ugyanaz az ember, akik akkor voltak. A csillagjegy szülöttei önazonosak azzal a személlyel, akikké váltak. szeretik a jelenlegi életüket, ahogy van. 

Amikor 2023 decemberében ismét keresztezik egymást útjaik, a szikra még mindig ott van kettejük között, és fellobbanhat a láng. Dönthetnek úgy, hogy tesznek még egy próbát, vajon a mostani személyiségükkel jobban működnek-e a dolgok kettejük között, vagy kiderülhet, hogy a barátságuk az, ami igazán összetartotta a kapcsolatukat korábban is. 

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash