Heti horoszkóp 2024. január 1–7. – Csak újévi fogadalmat ne tegyenek a csillagjegyek

2024. január 01.
Egészen ritka helyzetet teremt, hogy a Merkúr retrográd, ami még az óévben kezdődött, pont az újévvel fejeződik be. 2024. január 2-től már enyhül a káosz, amit a bolygóállás okozott, és új tervekkel vághatnak bele a csillagjegyek a heti horoszkóp szerint az új évbe.
Heti horoszkóp 2024. január 1-7
  • A Merkúr retrográd után a 2023. január 1-től kezdődő héten már a Mars, Vénusz és az újhold uralja a csillagjegyeket.
  • Óvatos tervekkel vágjanak bele a csillagjegyek az újévbe a heti horoszkóp szerint, nem kell azonnal megváltani a világot.
  • Mutatjuk, mit ígér a heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek a 2024. január 1-től kezdődő hétre!

Ritka esemény az asztrológiában, amikor a Merkúr retrográd vége egybeesik az óév végével. Így a január 1-től kezdődő újév minden tekintetben új kezdetet és tiszta lapot jelent a csillagjegyeknek.

Mutatjuk, a heti horoszkóp szerint mire számíthatnak a csillagjegyek a 2023. január 1–7. közötti héten! Olvassuk el azt is, 2024-ben melyek lesznek a legszerencsésebb hónapok az egyes csillagjegyeknek!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2024. január 1-től 7-ig

Rögtön az év elején nagy fába vághatják a fejszéjüket a Kosok. A héten a karrierjükben nagy feladat elé állíthatják a csillagjegy szülötteit, akik általában nem riadnak vissza az ilyen kihívásoktól. Ezúttal azonban támadhatnak kétségeik afelől, képesek lesznek-e megbirkózni a feladattal. Jusson eszükbe, hogy ha ők sem képesek erre, akkor senki!

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2024. január 1-től 7-ig

Végtelen felfedezés időszaka kezdődik a héten a Bikák életében. Mind szellemi, mind fizikai értelemben. Egy utazás lehetősége merül fel, amit ne utasítsanak vissza a csillagjegy szülöttei. Fontos, hogy rugalmasabbak legyenek a következő napokban, mint általában. Ne akarjanak irányítani mindent, hagyják, hogy az események sodorják őket. Ha kilépnek a komfortzónájukból, új ajtók nyílhatnak meg előttük.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2024. január 1-től 7-ig

Ha azt hiszik az Ikrek, hogy elég, ha csak a felszínt kapargatják, a héten kemény leckét kaphatnak abból, hogy ez mekkora tévedés. Muszáj őszintén változtatniuk, ha nem akarják kockára tenni a kapcsolatukat. Az elkövetkező időszak erőteljes önreflexióra készteti a csillagjegy szülötteit, amit nem odázhatnak el tovább.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2024. január 1-től 7-ig

Bármennyire is arra vágynak a Rákok az év első hetében, hogy otthon bekuckózva sorozatokat nézzenek, egy váratlan meghívás és meglepetésvendég kimozdítja a csillagjegy szülötteit a téli álomból. Soha nem volt még ennyire mozgalmas a társasági élete a Rákoknak. Legyenek spontánabbak és fedezzék fel, mennyi örömet hozhat, ha a barátaikkal, szeretteikkel töltik az időt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2024. január 1-től 7-ig

A héten az egészségével kell törődnie az Oroszlánnak. Ebbe beletartozik az is, hogy a munka-magánélet egyensúlyra nagyobb hangsúlyt fektetnek a következő időszakban. Ha úgy érzik a csillagjegy szülöttei, hogy a múlt évben kiégtek kicsit, ideje, hogy meghúzzák a határokat és kilépjenek a mérgező kapcsolatokból.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2024. január 1-től 7-ig

Romantikus energiák árasztják el a Szüzet az év első hetében. Ha egyedülállók, akkor is kényeztessék magukat egy csokorral a kedvenc virágukból, reggelizzenek a kedvenc kávézójukban és legyenek nyitottak az élet apró ajándékaira. Baljós álmok gyötörhetik a csillagjegy szülötteit a hét második felében, gondolják át, mire akarnak figyelmeztetni. 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja január 1-től 7-ig

A héten rájöhetnek a Mérlegek, hova tartoznak valójában. Erősödhet a honvágyuk szülővárosuk iránt, úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy most azonnal fogják a bőröndjüket és hazautaznak. Ne habozzanak sokáig, hagyják, hogy a megérzéseik vezessék oda, ahova most mennie kell!

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2024. január 1-től 7-ig

Készüljenek fel a Skorpiók, mert az év első hete világmegváltó dolgokat tartogat számukra. Új ötleteik és inspirációk adnak lendületet a csillagjegy szülötteinek, hogy ne várjanak, hanem rögtön 2024 elején vágjanak bele az álmaik megvalósításába. Ne kételkedjenek magukban, és azt se hagyják, hogy más megkérdőjelezze a lépéseiket! Hagyják, hogy a kreatív ösztöneik vezessék!

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2024. január 1-től 7-ig

Muszáj a héten erősebben ragaszkodnia az értékeihez és elveihez a Nyilasnak, mert olyan dolgokról akarják meggyőzni, ami szembe megy ezekkel. Jogi bonyodalmakba keveredhetnek az év elején a csillagjegy szülöttei. Bölcsen tennék, ha írásba is foglalnák a szóbeli megállapodásokat. Ne hozzanak most hirtelen felindulásból döntéseket, ne hagyják, hogy az adrenalin olyan helyzetekbe hajszolja a Nyilasokat, amit később megbánhatnak.

A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegyeknek, élvezzék ki még a Bak jegyében, hogy véget ért a Merkúr retrográd a 2024. január 1-7. közötti héten

A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegyeknek, élvezzék ki még a Bak jegyében, hogy véget ért a Merkúr retrográd a 2024. január 1–7. közötti héten

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2024. január 1-től 7-ig

Most, hogy a Merkúr retrográd véget ér a héten, a Bak ráébred, milyen lépéseket kell tenniük, hogy a munkahelyi és magánéletüket átalakítsák. Ideje a napi rutinjukat élhetőbbé és gördülékenyebbé tenniük. A csillagjegy szülötteinek életminősége sokat javulhat, ha nagyobb figyelmet fordítanak az életük apró, jelentéktelennek vélt részleteire is. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2024. január 1-től 7-ig

Ideje, hogy végre erősebben meghúzzák a határokat a Vízöntők a héten és tudjanak nemet mondani. Később még hálásak lesznek érte saját maguknak, ha most nem bólintanak rá mindenre, amivel megkeresik a csillagjegy szülötteit. Nagy szükségük van rá, hogy zavartalanul foglalkozhassanak a saját ötleteik és terveik kidolgozásával vagy éppen a jól megérdemelt pihenéssel töltsék az időt.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2024. január 1-től 7-ig

Az elmúlt évben próbáltak rájönni a Halak, kik ők valójában. Az újév első hetében a válasz most hirtelen kirajzolódik egy váratlan találkozásnak köszönhetően. A csillagjegy szülöttei jól teszik, ha hallgatnak a bölcs tanítók tanácsaira. Ez olyan irányba indíthatja el az életüket, ami végre az álmaik megvalósításához vezet, kerülők nélkül.

Forrás: Russh, fotó: Getty Images, Unsplash