Heti horoszkóp 2024. január 8–14.

2024. január 08.
A heti horoszkóp 2024. január 8-tól arra figyelmeztet, ne vállalj túl sokat egyszerre ezen a héten. Tartsd meg azt a tempót, ahogy belevágsz az új év első kalandjaiba!
Heti horoszkóp 2024. január 8-14
  • A Merkúr retrográd után felszabadultan és energiával telve indul az újév első olyan hete, amikor már valóban a téli hétköznapok következnek a csillagjegyek életében.
  • A heti horoszkóp a csillagjegyeknek számos váratlan helyzetet ígér.
  • Szorongással indulhat a Kos hete 2024. január 8-án a heti horoszkóp szerint, az Ikrek nem tudják, bízhatnak-e a megérzéseikben.

A 2024. január 8-tól induló héten már végre beállnak újra a szokásos hétköznapok. Ez azonban nem jelenti azt a heti horoszkóp szerint, hogy eseménytelen időszak következik a csillagjegyek életében. 

Mutatjuk, a heti horoszkóp szerint mire számíthatnak 2024. január 8–14. között az egyes csillagjegyek!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2024. január 8-tól 14-ig

Ezen a héten szorongással és nyugtalansággal közdhetnek a Kosok. Ne siettessék a csillagjegy szülöttei a feszültség feloldását, hagyják, hogy feltáruljon, mi is történik velük valójában. Tegyél meg mindent azért, hogy kíváncsi és nyitott légy, miközben igyekszel rájönni, mitől és miért félsz. A legjobb, amit tehetsz, hogy a szíveddel vezetsz, de ehhez el kell csendesítened a fejedben tobzódó gondolatokat.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2024. január 8-tól 14-ig

Túl sok lehet ez a hét a Bikának. Tartsanak egy kis szünetet a csillagjegy szülöttei, ahogy a heti horoszkóp tanácsolja. Az életedben most úgy tudsz a legjobban eligazodni, ha hagyod, hogy a dolgok jöjjenek hozzád, ne te menj eléjük. Engedd, hogy mások megmutassák neked, kik ők és mire képesek. Engedd, hogy a lehetőségek formát öltsenek. És engedd, hogy a saját tisztánlátásod a maga idejében kikristályosodjon. Ha túlságosan erőlteted a helyzeteket, akkor valószínűleg több küzdelemre számíthatsz, mint fejlődésre.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2024. január 8-tól 14-ig

Nagyon nehéz tudni, hogy mikor bízhatunk igazán a megérzéseinkben. Minél jobban hallanunk kellene a belső hangot, annál jobban elbizonytalanodhatunk. Az Ikrek fogadja el a héten a fordított erőfeszítés törvényét. A csillagjegy szülöttei ne próbálkozzanak annyira. Hagyd, hogy a dolgok – beleértve a saját tisztánlátásodat is – a saját tempójukban fejlődjenek, ahelyett, hogy olyan bizonyosság megteremtéséért küzdesz, amire még nem kész a helyzet. A heti horoszkóp szerint ennek legjobb módja, ha a jelen pillanatra fókuszálnak a csillagjegy szülöttei, ahelyett, hogy a jövőn rágódnának.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2024. január 8-tól 14-ig

Máskor is hajlamos az aggódásra az Oroszlán, de ezen a héten különösen stresszesnek érezheti magát. Ne engedd, hogy a hiányon rágódj, vagy hogy olyan dolgokra koncentrálj, amelyek nem a te irányításod alatt állnak. A csillagjegy szülöttei számára ez tökéletes időszak, amikor felfedezhetik a saját képességeiket. Innen kezdve már csak annyit kell tennie az Oroszlánnak, hogy az adott pillanatban a lehető legjobb döntést hozza meg. A heti horoszkóp emlékeztet, semmi sincs kőbe vésve. Fektessen be a fejlődés építésébe lépésről lépésre.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2024. január 8-tól 14-ig

Ezen a héten bölcsen válassza meg a csatáit. Bár az igazság az, hogy leginkább önmagad ellen fogsz harcolni. A döntéseidnek mind megvan a következménye, és még ha vegyes érzelmeid vannak is velük kapcsolatban, az nem jelenti azt, hogy rossz úton jársz. Adj teret magadnak, hogy bármilyen érzésed legyen, anélkül, hogy elveszítenéd a szándékaidat és terveidet. Most már készen állsz arra, hogy komoly lépéseket tegyél.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2024. január 8-tól 14-ig

Annyi minden van, amit kötelező megtenned, és annyi minden van, amit szeretnél megtenni. A Szűz ezen a héten ajándékozza meg magát azzal, hogy azokat a dolgokat helyezi előtérbe, amelyek örömet okoznak neki. Engedd, hogy a szíved vezessen, még akkor is, ha a fejednek is van beleszólása ebbe. A heti horoszkóp figyelmezteti a csillagjegy szülötteit, legyenek ott a jelenükben a múlt iránti tisztelettel és a hajlandósággal saját maguk felé egy szebb jövővel.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja január 8-tól 14-ig

Ahhoz, hogy a Mérleg beléphessen abba az életbe, amire valóban vágyik, el kell engednie a ragaszkodásodat azokhoz a dolgokhoz, amelyek visszatartják ettől. Ez a hét egy jó időszak arra, hogy kockázatot vállalj és kitegyél magadért, különösen, ha arra törekszel, hogy nagyobb teret hagyj a cselekvésre az életedben. Csak arra ügyelj, hogy ne vállalj túl sokat egyszerre! A heti horoszkóp azt tanácsolja, tartsd meg azt a tempót, amivel belevágsz az újév első kalandjaiba!

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2024. január 8-tól 14-ig

A Skorpió héten meghozott döntéseinek jelentős hatása lesz a kapcsolataira. Ezért bölcs dolog, ha nemcsak azt veszed figyelembe, hogy mit akarsz, hanem azt is, hogy az milyen hatással lesz a körülötted lévő emberekre. Ez nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kell kötnöd magaddal szemben, Skorpió. Csak azt, hogy ne feledd, szükséged van másokra, és nekik is szükségük van rád. A heti horoszkóp szerint az a feladatod, hogy teljes szívvel legyél ott ebben a folyamatban.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2024. január 8-tól 14-ig

A heti horoszkóp a Nyilas számára nyugtalanító híreket hozhat. A legjobb, ha a csillagjegy szülöttei életük különböző területeinek összehangolására törekszenek. Ha úgy cselekszel, hogy az tükrözze azt, ami a lényed mélyén igaz rád, nem igazán tudsz hibázni. Ne engedd, hogy a tökéletesség legyen a fejlődés ellensége, miközben meghatározod, hogy mi a legjobb neked itt és most.

A Bak jegyében már nem a Merkúr retrográd határozza meg az újévben a csillagjegyek életét a heti horoszkóp szerint 2024. január 8-14. között

A Bak jegyében már nem a Merkúr retrográd határozza meg az újévben a csillagjegyek életét a heti horoszkóp szerint 2024. január 8–14. között

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2024. január 8-tól 14-ig

Ha nem a szíve vezérli a Bakot, a héten akaratlanul is a félelmeit táplálja. Tegyél meg mindent, hogy a saját energiáidra támaszkodj, ahelyett, hogy magadon kívül keresnéd a válaszokat. A csillagjegy szülöttei ugyan sebezhetőbbek lehetnek, de a heti horoszkóp szerint csak ez segíthet, hogy a saját bölcsességük kerekedjen felül a félelmeiken. Itt az ideje, hogy bátor lépéseket tegyenek a csillagjegy szülöttei!

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2024. január 8-tól 14-ig

Ezen a héten alkalmazkodóképességre lesz szüksége a Vízöntőnek, ami nem könnyű számára. Ahelyett, hogy megpróbálnád megváltoztatni a körülötted lévő embereket és helyzeteket, most itt az ideje, hogy te igazodj másokhoz. A változásnak belülről kell elindulnia, csak így működhetnek a csillagjegy szülötteinek kapcsolatai a heti horoszkóp szerint.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2024. január 8-tól 14-ig

Ez a hét a határokról szól, Halak. Azokat a dolgokat, amelyekkel valószínűleg megküzdenek a következő napokban a csillagjegy szülöttei, a legjobb, ha úgy tekintik, mint meghívást a nagyobb önismeretre. Tegyél meg mindent, hogy felismerd saját spirituális és fizikai szükségleteidet és korlátaidat, hogy azokat világosan közvetíthesd mások felé is. Ami a heti horoszkóp szerint most a legfontosabb, ez segíteni fog abban, hogy önmagaddal törődj.

Forrás: Chatelaine, fotó: Getty Images, Unsplash