Heti horoszkóp 2024. március 11–17.

2024. március 11.
Továbbra is a Merkúr és a Neptunusz határozza meg a csillagjegyek életét a következő napokban. A heti horoszkóp szerint 2024. március 11-17. között igazi hullámvasút lehet a csillagjegyek magánélete és munkája egyaránt.
Heti horoszkóp 2024. március 11-17.
  • Olvassuk el, mit ígérnek a csillagok a heti horoszkóp szerint 2024. március 11–17. közötti időszakra!
  • A Merkúr nem hagyja, hogy elkényelmesedjünk az előttünk álló héten sem!
  • A heti horoszkóp igazi érzelmi hullámvasutat jelez a a 2024. március 11-től kezdődő hétre.

Bármennyire is szeretnénk, továbbra sem ülhetünk a babérjainkon az előttünk álló héten. 2024. március 11–17. között, ugyanis a Merkúr és a Neptunusz energiái gyanakvással, nyugtalansággal tölthetnek el minket a heti horoszkóp szerint.

Mutatjuk, mit mutatnak a csillagok a heti horoszkóp szerint a 2024. március 11–17. közötti hétre az egyes csillagjegyeknek!

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkóp 2024. március 11-17.

A hét elején megvalósíthatatlannak tűnő ötletei támadnak a Kosnak. Az elemző Merkúr és az álmodozásra késztető Neptunusz azonban segít, hogy kibogozzák a csillagjegy szülöttei a bonyolult érzelmeket és ötleteket. Az univerzum a heti horoszkóp szerint megerősítést küldhet a Kosnak, hogy ha az észszerűséget és cselekvést helyezik előtérbe, most bármit elérhetnek.

A hét második felében a Mars és az Uránusz hatására megkérdőjeleződhet egy barátsága. Ne ítéljenek azonban elhamarkodottan a csillagjegy szülöttei, mert lehet, hogy semmi sem az, aminek látszik.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkóp 2024. március 11-17.

Nagy reményekkel vágnak bele a hétbe a Bikák. Talán túlságosan is rózsaszín szemüvegen keresztül ítélik meg a helyzetüket az életük minden területén, és a valóság közel sem ad ennyire okot az optimizmusra. Hamar kiderül, kinek van igaza.

Szerencsére a hét második felében elmúlnak a gyülekező viharfelhők a heti horoszkóp szerint, de gyors döntésekre lehet szükség. Egy új barátság segíthet a szakmai előrehaladásában a Bikáknak.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkóp 2024. március 11-17.

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, így különösen erős energiákra számíthatnak a csillagjegy szülöttei a héten. Ez a munkahelyükön akár szakmai előrelépésüket is segítheti, fizetésemelésre és komolyabb feladatokra számíthatnak az Ikrek a heti horoszkóp szerint.

Szokatlan dolog történhet a hét második felében, ami felborítja a csillagjegy szülötteinek jól bejáratott rutinját. Egyelőre ne tegyenek semmit, jobb, ha csak figyelik, merre haladnak az események. 

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkóp 2024. március 11-17.

Erős késztetést éreznek a Rákok a héten, hogy utazzanak és új kalandokba vessék magukat. A bolygóállások különösen kedveznek annak, hogy a csillagjegy szülöttei a hobbijukkal új vállalkozásba fogjanak és pénzt keressenek.

Mivel a Merkúr nemsokára retrográdba kerül, számíthatnak rá a Rákok, hogy mielőtt előre haladhatnának, hátra kell lépniük néhányat. Csak olyan kockázatot vállaljanak a héten, amit jól kiszámíthatnak, akkor a heti horoszkóp szerint sem lesz miért aggódniuk a csillagjegy szülötteinek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkóp 2024. március 11-17.

A hét fő kérdése az Oroszlán számára: elköteleződni vagy sem? Ez vonatkozhat a csillagjegy szülötteinek karrierjére vagy magánéletére egyaránt. Most úgy érezhetik az Oroszlánok, hogy nem is ők irányítják az eseményeket, ami félelmetesnek tűnik számukra. Ám ha sikerül visszaszerezniük a nyugalmukat, rájönnek, hogy a helyzet nem is olyan bonyolult, mint elsőre gondolták.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkóp 2024. március 11-17.

A Szűz a héten a párkapcsolatában szembesül váratlan információkkal. Senki sem segíthet a csillagjegy szülötteinek eldönteni, hisznek-e vagy sem ezeknek a híreknek. A hét második felében a Mars segít meggyőződni arról, vajon mi az igazság.

A hétvége munkával telhet a csillagjegy szülötteinek. Ám a heti horoszkóp arra figyelmeztet, szánjanak időt a pihenésre is, mert az egészségük láthatja kárát, ha nem törődnek eleget magukkal. Lassítsanak és élvezzék ki a családjukkal töltött időt!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkóp 2024. március 11-17.

Nem igazán foglalkoztak az utóbbi időben a Mérlegek az egészségükkel, hétköznapi rutinjukkal, de a héten nem lesz más választásuk. Remek lehetőség adódik a csillagjegy szülötteinek az utazásra, ragadják meg, mert megérdemlik a pihenést.

A karrierjükben fordulóponthoz érkezhetnek a heti horoszkóp szerint a Mérlegek. Most egy nagy feladatot bízhatnak rájuk, ám csak akkor vállalják el, ha valóban úgy látják, van még elegendő szabad kapacitásuk erre a munkára is.

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkóp 2024. március  11-17.

Romantikus kalandokban nem lesz hiány a héten a Skorpió számára. De arra figyeljenek a csillagjegy szülöttei, hogy ne bántsanak meg senkit. Ne siettessék az eseményeket a Skorpiók, mert fontos dolgok mellett siklanak el, ha nem ügyelnek minden részletre. 

A korábbi napok frusztrációja tovaszáll a hétvégére. A heti horoszkóp szerint lesz alkalma a csillagjegy szülötteinek, hogy átgondolják a valódi céljaikat és az ezekhez vezető utat.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkóp 2024. március 11-17.

Kommunikációs problémák adódhatnak a héten a Nyilas párkapcsolatában, ami felboríthatja az otthonuk nyugalmát. A frusztráló helyzet csak a hét közepére simul el. De kompromisszumra lesz szükség hozzá. Muszáj, hogy a csillagjegy szülöttei is belássák, ha valami nem megy, azt el kell engedniük.

Végre pontot tehetnek a héten egy régóta húzódó ügy végére a csillagjegy szülöttei. A heti horoszkóp azt tanácsolja, ünnepeljék meg barátaikkal ezt a pillanatot, mert régóta vártak rá. Megérdemlik a Nyilasok a lazítást!

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkóp 2024. március 11-17.

A héten teljes harmóniában működik a Bak szíve és esze, így olyan döntéseket hozhat a heti horoszkóp szerint, mely mindenkinek megelégedésére szolgál. A szerelemben váratlan fordulat történhet a csillagjegy szülötteinek életében. Sosem gondolták volna, hogy egyszer gyengéd érzéseik alakulnak ki egy olyan személy iránt, akit már nagyon régóta ismernek. Most el kell dönteniük, mihez kezdenek ezzel az érzéssel. Lehet, hogy még érdemes várniuk a nagy vallomással a heti horoszkóp szerint.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkóp 2024. március 11-17.

A pénz áll a héten a Vízöntő mindennapjainak középpontjában. Váratlan kiadások boríthatják fel a jól megtervezett költségvetését. Ne essenek kétségbe a csillagjegy szülöttei, mert a heti horoszkóp szerint egy váratlan befektetés megtérítheti a veszteséget, amire nem számítottak korábban.

Ne gondolkozzanak szélsőségekben a Vízöntők. A heti horoszkóp azt tanácsolja erre a hétre a csillagjegy szülötteinek, hogy mindig az arany középúton próbáljanak járni, ha hatékony megoldásokat keresnek.

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkóp 2024. március 11-17.

Csak úgy jönnek a jobbnál jobb ötletek a héten a Halak fejében, az már más kérdés, hogy meg lehet-e ezeket valósítani. Ne hagyják a csillagjegy szülöttei, hogy néhány elutasítás letörje őket. Lehet, hogy csak arra van szükség, hogy kicsit jobban kidolgozzák az ötletmorzsákat.

A szerelemben most higgadtságra van szüksége a heti horoszkóp szerint a Halaknak, mert hajlamosak lehetnek első felindulásból olyan döntést hozni, amit később biztosan megbánnak majd. 

Forrás: Vogue Australia, fotó: Getty Images