Májusi horoszkóp 2024: eljött a kedvesség ideje!

2024. május 01.
Mit hoz a csillagjegyeknek a 2024. május havi horoszkóp? Szerencsés idők következnek, tele energiával és jóindulattal! Vajon mely csillagjegyek járnak a legjobban?
május 2024 havi horoszkóp
  • 2024 májusa a kedvesség hónapja! A Bikának a következő hetekben semmi sem lehetetlen.
  • A májusi havi horoszkóp elárulja, mely csillagjegyek számíthatnak jelentős előrelépésre 2024-ben.
  • Milyen jó hírt kaphatnak az egyes csillagjegyek a 2024-es májusi havi horoszkóp szerint?

Az új hónap új lehetőségeket hoz a csillagjegyek számára! A 2024. májusi havi horoszkóp pozitív energiákat hordoz magával, és a legtöbb jegy kellemes meglepetésekre számíthat. Május a kedvesség és jóindulat hónapja lesz, és mindemellett a csillagjegyek kirobbanó energiára és kondira is számíthatnak!

Ezt hozza 2024 májusa az egyes csillagjegyeknek a havi horoszkóp szerint:

1. Kos (március 21. – április 19.) havi horoszkóp 2024. május

Fantasztikus energiával rendelkezel, hatalmas benned a munkakedv, ami nem is jön rosszul: többféle kihívás is vár. A családodért is sokat teszel. Hajlamos vagy előbb cselekedni, és csak utána gondolkozni – fontos lenne megtervezni minden napodat. A havi horoszkóp szerint ezekben a hetekben észszerűséggel, jó szervezéssel sokkal többet érhetsz el. Anyagi és kapcsolati téren is az erős érzelmek irányítanak, inkább hűtsd le magad egy kicsit.

2. Bika (április 20. – május 20.) havi horoszkóp 2024. május

A Nap még a születési jegyedben mosolyog, és közel jár hozzá uralkodó bolygód, a Vénusz is. Ilyen időszakban szinte semmi sem lehetetlen. A havi horoszkóp szerint kedvességeddel, bájos megjelenéseddel bárkit elbűvölhetsz. Néhány meglepő kiadásod akadhat, vagy felbukkanhat egy rokon, akinek nagyobbak az igényei, mint amit te ki tudsz elégíteni. Ebben az esetben érdemes elővenned néhány józan érvet.

3. Ikrek (május 21. – június 20.) havi horoszkóp 2024. május

A gyors változásokat hozó Hold éppen belép a születési jegyedbe, de mindössze néhány napig marad. Ebben a rövid időszakban igyekezz csendesebb elfoglaltságot találni magadnak, ugyanis ez a Hold-helyzet csípőssé teheti a nyelvedet. Kár lenne bárkit megsérteni. A havi horoszkóp szerint érdemes lenne sportolnod, vagy legalább szabad levegőn tölteni az időt. A kapcsolatokban, házasságokban teljes az összhang.

4. Rák (június 21. – július 22.) havi horoszkóp 2024. május

Mozgalmas hónap előtt állsz, főleg a hivatásodban számíthatsz sok kihívásra. Biztos, hogy nem fogsz unatkozni, sok energiára és ötletre lesz szükséged. De ne aggódj, nem lesz hiány egyikből sem. Érdemes lenne beiktatni néhány távolabb élő barátod meglátogatását is. A társasági élet, a közös evés-ivás az, ami most igazán feltölthet. Az anyagi ügyeid is kedvezően alakulnak. A havi horoszkóp szerint partneredre, házastársadra bizalommal tekintesz.

5. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) havi horoszkóp 2024. május

Fontos, emelkedett gondolatok foglalkoztatnak. Igyekszel minden területen helyesen cselekedni. Keresed azokat a lehetőségeket, amikor mások számára is utat mutathatsz. Az energiádat elsősorban sorsfordító kérdések megválaszolására fordítod. A havi horoszkóp szerint a hivatásodban szerencse kíséri a lépteidet. Az Oroszlán jegyben születettek rendelkeznek egy különleges bájjal, amelynek most nagyon jó hasznát veszed.

 

6. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) havi horoszkóp 2024. május

Elsősorban a párkapcsolatod foglalkoztat. Mivel a megbízhatóságot, kitartást adó Szaturnusz halad éppen ezen a területen, ne számíts fellángolásra, sokkal inkább a becsület, az egymás iránti tisztelet erősíti kettőtök viszonyát. A havi horoszkóp szerint, amennyiben előrelépést tervezel a szakmádban, jó úton jársz. Precíz munkával, odafigyeléssel érheted el a legjobb eredményt.

7. Mérleg (szeptember 23. – október 22.) havi horoszkóp 2024. május

Szereted, ha béke és nyugalom vesz körül. Harmonikus közegben érzed a legjobban magadat. Ebben a hónapban uralkodó bolygód, a Vénusz a másik uralmi jegyében, a Bikában jár. Neked ez most nem hoz annyi pozitívumot, mint szeretnéd. A havi horoszkóp szerint a párkapcsolatodban akadhatnak kommunikációs nehézségek, amelyeket nem mindig sikerül elsimítanod. Tartsd szem előtt az „okos enged” szabályt.

8. Skorpió (október 23. – november 21.) havi horoszkóp 2024. május

Partnereddel különleges élményekkel gazdagodhattok. Éljetek a lehetőséggel, akár hosszabb, akár rövidebb utazásra nyílik lehetőségetek. Ezekben a hetekben mindent közösen szeretnétek megélni, megtapasztalni. A havi horoszkóp szerint sokat jelenthet akár csak egy közös vacsora is egy kellemes, romantikus helyen. Ezek a pozitív behatások szebbé teszik a szürke hétköznapokat is.  

9. Nyilas (november 22. – december 21.) havi horoszkóp 2024. május

Tartsd nyitva szemed és a szíved. A gyors mozgású Hold szinte máris az utadba sodor valakit, akivel – ha mindketten úgy gondoljátok – akár hosszú távra is tervezhetsz. Az érzelmi megújulás mellett a napi feladatok is kihívást jelentenek. A havi horoszkóp szerint elképzelhető, hogy egy korábban megkezdett munka most jut a befejezés fázisába. Szerencsére most nem a könnyelmű, hanem az intellektuális éned kerekedik felül.

10. Bak (december 22. – január 19.) havi horoszkóp 2024. május

Anyagi téren észlelhetsz változást. Talán olyasmiért kapsz pénzt, amire nem számítottál. Lehet, hogy nem számottevő az összeg, de mégis jól jön. Örömmel tölt el, hogy megbecsülnek. Gondolkozz el, hogy milyen lenne önállóan vállalkozni, az égitestek jelenlegi pozíciója segít a döntésben. A havi horoszkóp szerint olyan területen is kipróbálhatod magad, amiről eddig legfeljebb csak álmodozni mertél.

11. Vízöntő (január 20. – február 18.) havi horoszkóp 2024. május

A havi horoszkóp szerint megérint a változás szele. A Plútó tiszteletét teszi a jegyedben, kapcsolata a Holddal olyan, mintha egy tükörben megmutatná a jövődet. Izgalmas, intellektuális kihívásokkal teli életet látsz. Próbálj úgy gondolni a jelenlegi eseményekre, mint egy előkészületre a nagyon jelentős, pozitív változásokat ígérő időszakra. Könnyen lehet, hogy egy korábbról ismert személy jó hírt hoz.

12. Halak (február 19. – március 20.) havi horoszkóp 2024. május

Pénzügyi előrehaladás és kitűnő, virágzó kapcsolatok jellemzik a hónapodat. A havi horoszkóp szerint valamennyi égitest a jövedelem és az új ismeretségek területén tömörül. Hozd ki mindenből a legjobbat. Lesznek olyan napjaid is, amikor szinte észre sem veszed, hogy honnan, de pénz üti a markodat. Most nem a sok és kitartó munka, sokkal inkább a megfelelően megválasztott ismerősök lendítik tovább az életed kerekét.

Szerző: Molnár Éva asztrológus, Forrás: Getty Images