3 csillagjegy, akikkel szembejön a valóság 2024 májusában a horoszkóp szerint

2024. május 12.
Bármennyire is szeretnének ezek a csillagjegyek elbújni a valóság elől, elhallgattatni azt a kis hangot az agyuk hátsó szegletében, nem rejtőzhetnek tovább. A horoszkóp szerint eljött az idő, hogy szembenézzenek a valósággal.
Csillagjegy valóság horoszkóp 2024 május
  • Lehet, hogy a valóság nem is olyan félelmetes, mint azt várták volna a csillagjegy szülöttei?
  • A horoszkóp szerint nem menekülhetnek tovább a tények elől a 3 csillagjegy szülöttei.
  • A bolygóállások most segítenek, hogy a szembenézés után képesek legyenek a csillagjegy szülöttei a megfelelő lépéseket is megtenni a változásért.

Talán már túl régóta próbálják elhallgattatni azt a kis hangot a fejükben a csillagjegy szülöttei, ami folyton emlékeztetni próbálja őket arra, hogy valami nincs rendben, változtatni kell. A horoszkóp szerint most három csillagjegy számára 2024 májusában a valóság szembejön, nem rejtőzhetnek el tovább a tények elől.

Számos módja lehet annak, ahogy szembesülnek a valósággal a csillagjegy szülöttei. A megvilágosodás és felismerés pillanata azonban mindhárom jegynél katartikus és megalapozza a horoszkóp szerint a változást.

A három csillagjegy, aki szembesül a valósággal 2024 májusában a horoszkóp szerint

1. Kos (március 21. – április 19.)

Ha volt valaha olyan időszak a Kos életében, amikor valami teljesen más vágányon haladt az élete, mint azt elképzelte, az most van. A bolygóállások 2024 májusában régi sebeket téphetnek fel a csillagjegy szülötteinek lelkében. A tudatalattijukból felszabaduló érzések és emlékek a horoszkóp szerint fontos felismerésekre vezethetik a valósággal kapcsolatban a csillagjegy szülötteit. 

Új célok, önmaguk valódi énjének megismerése indulhat el a következő időszakban a Kos életében. Ha eddig elnyomtak vagy elrejtettek valamit saját magukkal kapcsolatban, most végre felszabadulhatnak.

2. Bak (december 22. – január 19.)

A Plútó retrográd hatására a Bak sem kerülheti el, hogy a valósággal szembenézzen. A horoszkóp szerint teljesen átformálhatja az életét, ami most napvilágra kerül. Föld jegyként a Bak büszke a munkájára és kemény kitartására. De a mostani felismerés segíthet, hogy jobban megismerjék valódi képességeiket a csillagjegy szülöttei. 

Ha volt is egy csepp kétely a Bak lelke mélyén saját magával kapcsolatban, most a magabiztosság teljes mértékben elárasztja minden sejtjét, és erővel ruházza fel a céljai eléréséhez.

3. Halak (február 19. – március 20.)

Már régóta érezhetik a Halak, hogy változás készülődik, és 2024 májusában már nem bujkálhatnak tovább a valóság elől, kénytelenek szembenézni a tényekkel a csillagjegy szülöttei. Ugyanakkor minden adott ahhoz, hogy megragadják a pillanatot és a javukra fordítsák a helyzetet.

A horoszkóp azt tanácsolja, gondolják át a csillagjegy szülöttei a napi rutinjukat, karrierjüket, barátságaikat, kapcsolataikat, mindent vegyenek számításba abból, amivel most szembesültek. Új, stabil alapokra helyezhetik a hosszú távú céljaikat az életük minden területén a csillagjegy szülöttei.

Forrás: Bustle, fotó: Unsplash, Getty Images