Heti horoszkóp 2024. május 20–26.

2024. május 20.
A Bika jegyének végén érdemes kitárnunk a szívünket, mert kellemes meglepetések érhetnek. A heti horoszkóp komoly változásokat ígér, ahogy átlépünk az Ikrek jegyébe. Mutatjuk azt is, melyek lesznek a legszerencsésebb napok az egyes csillagjegyeknek a 2024. május 20–26. közötti héten.
Heti horoszkóp 2024. május 20-26.
  • Ami a legnagyobb örömet szerzi a csillagjegyeknek, az vezet el a szerencséhez is a heti horoszkóp szerint.
  • A 2024. május 20–26. közötti héten ezek lesznek az egyes csillagjegyek legszerencsésebb napjai!
  • Mit ígér a heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek?

A heti horoszkóp azt tanácsolja, emeljék fel a fejüket a csillagjegyek egy pillanatra a földről (vagy a telefonjukról) és nézzék meg, mennyi jó dolog veszi őket körül, amit eddig nem láttak meg. Ezek a felismerések komoly változást indíthatnak el a csillagjegyek életében, ahogy a Nap a Bika jegyéből az Ikrekbe lép. 

Miben találhatják meg a pozitív energiát a héten a csillagjegyek? Melyek lesznek a legszerencsésebb napjaik a 2024. május 20. és 26. közötti héten? Mutatjuk, mit ígér a heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek a következő napokra!

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek a 2024. május 20–26. közötti hétre

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: hétfő, május 20.

Most, hogy a héten a Nap az Ikrek jegyébe ér, a Kos kommunikációs képességei visszatérnek, és hozzásegítik a jól megérdemelt sikerhez. Végre rájönnek a csillagjegy szülöttei, hogy kerülhetnek közelebb az álmaik eléréséhez. 

A heti horoszkóp azt tanácsolja a Kosnak, hogy használják ki a lendületüket és energiájukat a vezetői képességeik kibontakoztatására. Ez az időszak most nagyon kedvező lesz a csillagjegy szülöttei számára, hogy a várva várt célt elérhessék és előreléphessenek.

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: csütörtök, május 23.

A Vénusz, a pénzügyeket irányító bolygó, továbbhalad az Ikrek jegyébe a Bikából. Ennek hatására a heti horoszkóp szerint a következő napokban a pénz áll majd a középpontban a csillagjegy szülöttei számára. Váratlan kiadások és bevételek is adódhatnak a héten.

Ideje a csillagjegy szülötteinek a cselekvésre fókuszálni. Tanuljanak a korábbi hibákból, és ragadják meg ennek tudatában az új lehetőségeket. Ha jól felkészültek, a heti horoszkóp szerint jelentős bevételre tehetnek szert.

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: szombat, május 25.

A héten csodálatos időszak kezdődik az Ikrek életében. A heti horoszkóp szerint rég nem tapasztaltak olyan mértékű fejlődést és növekedést, mint ami előttük áll. A csillagjegy szülöttei a Jupiter hatására fejest ugranak a változásokba, ami segít, hogy új területeket fedezzenek fel és megragadják a lehetőségeket.

Fontos a heti horoszkóp szerint, hogy a csillagjegy szülöttei higgyenek magukban, ismerjék fel, milyen tempóban kell haladniuk, és az univerzum energiái segítenek, hogy most minden arannyá váljon a kezükben.

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: csütörtök, május 23.

A telihold a Nyilas jegyében hozzásegíti a hét második felében a Rákot, hogy meghozza azokat a döntéseket, melyek javíthatnak a mindennapjain, munka-magánélet egyensúlyán. A heti horoszkóp azt tanácsolja, a csillagjegy szülöttei fektessenek nagyobb hangsúlyt a következő napokban a testi-lelki jóllétükre, húzzák meg a határokat másokkal szemben.

Most jó lehetőség adódhat a karrierváltásra is a csillagjegy szülötteinek. Lehet, hogy ez az a változás, ami egyensúlyba hozhatja az életüket.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: csütörtök, május 23.

A héten az Oroszlán bátor és tettre kész lesz, tudja, hogy nem lassíthat, ha el akarja érni az álmait. Amire most remek lehetőség nyílik, így nem érdemes elszalasztaniuk. A csillagjegy szülöttei most rájöhetnek, hogyan használják az erejüket és milyen döntéseket kell meghozniuk, hogy megszabaduljanak azoktól az erőktől, melyek visszahúzzák.

A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegy szülötteinek, hogy koncentráljanak arra is, milyen érzéseket kelt bennük az Ikrek szezonnal beköszöntő változás. Ha valóban őszinték magukhoz, ez hozzásegítheti őket az egyensúly megtalálásához.

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: szombat, május 25.

A hét egy váratlan kiadással indulhat a Szűz számára. Ám a hét második felében a karrierjében olyan új lehetőséget kaphat, ami jó időre bebiztosítja az anyagi hátterét. A csillagjegy szülötteinek azon is gondolkodniuk kell a heti horoszkóp szerint, mit akarnak elérni valójában. Nem árt, ha rugalmasak maradnak és nyitottak, hogy meglássák azokat a lehetőségeket, amiket a Jupiter hoz számukra az Ikrek szezonban.

A következő időszak a tanulásra is nagyon kedvező a csillagjegy szülötteinek. Ez segíthet abban is, hogy a munkájukban olyan feladatokat kapjanak, amilyenekre valóban vágynak.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: szombat, május 25.

A Mérleg úgy érezheti a héten, hogy ezerfelé szakítják a feladataik. Ha egy pillanatra felnéznek, megláthatják, hogy sokkal több jó van az életükben, mint gondolnák, és ez átsegítheti a csillagjegy szülötteit a heti horoszkóp szerint a nehézségeken.

A hét második felében már nyugodtabb napokra számíthatnak a csillagjegy szülöttei. Azt tapasztalhatják a Mérlegek a heti horoszkóp szerint, hogy az univerzumnak nagyobb tervei vannak velük.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: hétfő, május 20.

Az Ikrek energiája áthatja a Skorpió egész hetét. Nagy változásokra számíthatnak a csillagjegy szülöttei a munkájukban vagy a magánéletükben. Ugyanakkor kihívást jelentő lehetőségek is megtalálhatják a Skorpiót. 

Most minden adott ahhoz a heti horoszkóp szerint, hogy kellő motiváltsággal megtegyék a szükséges lépéseket a csillagjegy szülöttei ahhoz, hogy beteljesítsék a vágyaikat akár a munkában, akár a párkapcsolatban.

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: csütörtök, május 23.

Gyümölcsöző napok várnak a Nyilasra, hiszen a telihold a héten a Nyilas jegyében kel fel. Pozitív változásokat élhetnek meg a csillagjegy szülöttei a mindennapokban és a párkapcsolatukban. Most egészen másként tekinthetnek az életükre.

A heti horoszkóp azt tanácsolja, ne mondjanak nemet arra az utazásra, amit felkínálnak a csillagjegy szülötteinek. Ez a kaland életre szóló lehet!

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: hétfő, május 20.

A héten olyan érzelmek törhetnek felszínre a Bakokban, melyeket már rég eltemettek magukban. Fontos, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka és a magánélet között, mert nem hagyhatják figyelmen kívül ezt az üzenetet a lelki egészségükkel kapcsolatban.

A heti horoszkóp szerint váratlan helyről érkezhet támogatás a múlt feldolgozásához. Ez felszabadító lehet a csillagjegy szülöttei számára, ami kihat a karrierjükre is.

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: szerda, május 22.

A Plútó nemrég került retrográdba a Vízöntő jegyében. Ez olyan belső utazást indított meg a csillagjegy szülötteiben, ami kihat az egész személyiségükre. Magabiztosabbak lehetnek a Vízöntők az előttük álló időszakban, tisztelettel fordulnak saját maguk felé, erősebb határokat húznak.

A heti horoszkóp szerint az Ikrek energia, ami most körbeveszi a csillagjegy szülötteit, fontos elköteleződéseket hozhat. Ez segíthet, hogy megtegyék a szükséges lépéseket az otthonuk, karrierjük és személyes kapcsolataik átalakítására.

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

A csillagjegy legszerencsésebb napja a 2024. május 20–26. héten: csütörtök, május 23.

Új fejezet kezdődhet a héten a Halak életében, különösen, ami a karrierjüket illeti. Végre kiteljesedhetnek abban, amit igazán szeretnek. Ez az új cél energiával tölti fel a csillagjegy szülötteit.

A heti horoszkóp azt tanácsolja, ne halogassák az elköteleződést, mert egy fontos lehetőséget szalaszthatnak el. A csillagjegy szülötteinek a magánéletében is jobban jelen kell lennie, ha nem akarják elveszíteni azt, aki a legfontosabb számukra.

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash, Getty Images