5 jel, hogy visszafogadhatjuk a volt párunkat

2024. április 20.
Nem kis kockázatot vállalunk, amikor úgy döntünk, hogy újra összejövünk az exünkkel. Úgy gondoljuk, megváltozott, és ezúttal működni fog a kapcsolatunk? Mutatjuk, a szakértő szerint mik a jelei, hogy visszafogadhatjuk a volt párunkat anélkül, hogy komplett bolondot csinálnánk magunkból.
Volt pár második esély
  • Volt olyan az életünkben, aki újra és újra összetörte a szívünket, és volt mersze a bocsánatunkért könyörögni mindig?
  • Amikor azon gondolkodunk, visszafogadjuk a volt párunkat, a nagy kérdés, vajon képes volt fejlődni és tanulni a korábbi szakításból.
  • A párkapcsolati szakértő szerint vannak olyan jelek, amikből kiolvasható, mikor van esély arra, hogy ezúttal működhet a kapcsolat, és visszafogadhatjuk a volt párunkat.

Ahhoz, hogy működjön a kapcsolat azután, hogy visszafogadjuk a volt párunkat, számos dolognak kell együtt állnia. Nem elég megbocsátanunk (teljesen, a szívünk mélyéről), de az is fontos, hogy a másik tanuljon a korábbi kudarcból.

Vajon tényleg megváltozott a volt párunk? Ezúttal nem fog fájdalmat okozni nekünk? A párkapcsolati szakértő elmondta, melyek azok a jelek, amiket ha látunk, fellélegezhetünk. Jó eséllyel nem csinálunk bolondot magunkból, ha ezeket tapasztalva visszafogadjuk a volt párunkat.

Ez az 5 jel, hogy visszafogadhatjuk a volt párunkat

1. A tettei árulkodóbbak, mint a szavai

@courtney.shields

The expection to this rule is pretty major

♬ original sound – Courtney Shields

Örök igazság, hogy nem a szavak számítanak igazán, hanem a tettek. Amikor másodszorra vágunk bele egy kapcsolatba, teljesen más helyzet, mint amikor először, közös múlt nélkül jöttünk össze. Ha azt tapasztaljuk a volt párunknál, hogy teljesen megnyílik előttünk és nem titkolózik, erősen arra utal, hogy elkötelezte magát amellett, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

2. Nem titkolja el a részleteket

Bizalmatlanságot érezhetünk, amikor megadjuk a második esélyt egy szakítás után a volt párunknak. Ugyanakkor fontos, hogy lehetőséget adjunk a másiknak arra, hogy bizonyítson, anélkül, hogy ultimátumot adnánk. Viszont ha magától közöl részleteket az életével, mindennapjaival kapcsolatban, ő is azt szeretné, ha tiszta lappal indulna a kapcsolat újra.

3. Engedi, hogy kérdezzünk

Ne tegyünk fel kérdéseket, ha azt érezzük, hogy nem tudnánk megbirkózni az igazsággal. Nem feltétlenül az a jó alap az újrakezdésre, ha mindent tudunk arról, mi történt a szakításunk óta. Viszont jó jel, ha a volt párunk nem akar titkolni semmit, és ha kérdezünk, őszintén válaszol.

4. Teljesen őszintének hangzik minden rezdülése

Jó eséllyel van már annyi tapasztalatunk, hogy megérezzük a legapróbb hazugságot is, bármennyire bűnbánónak is tűnik a volt párunk. Azonban ha nemcsak a szavai, hanem az egész lénye azt sugározza, hogy megbánta a szakítást, annak a jele lehet, hogy újrakezdhetjük.

5. Vállalja a tetteiért a felelősséget

@gymenity

Terry Crews speaks on taking responsibility for your actions!💯 Follow @Gymenity For Daily Sports Videos Video Content Via Lewis Howes #fitnessmotivationdaily #fitnessmotivations #amazingathletes #fitnessinspiration #gymday #gymlovers #gymquotes #fitnessgrind #fitnessinspiration #terrycrews #actorquotes #fitnessquotesthatinspire

♬ original sound – gymenity

Tudja, mit tett, és érti, milyen fájdalmat okozott ezzel a múltban. Ha ezt jelzi minden cselekedete és szava, akkor jó esély van arra, hogy ha összejövünk a volt párunkkal, másodszor működhet a kapcsolatunk.

Forrás: Your Tango Fotó: Unsplash