Izgalmas premierekkel készül a Disney+ 2024 márciusában

2024. március 09.
A Disney+ zseniális filmekkel és sorozatokkal robbantja be a tavasz első hónapját. A streaming platform 2024 márciusára is különleges premierekkel készül.
Izgalmas premierekkel készül a Disney+ 2024 márciusában

A Disney+ 2024 márciusában nagyszerű premierekkel köszönti a hosszabb, világosabb és melegebb napokat hozó tavaszt. Új szereplők csatlakoznak például a második évaddal visszatérő díjnyertes vígjátékhoz, A Rendkívülihez. Ha viszont valami komolyabbra vágysz, nézd meg a földközi-tengeri luxushajón játszódó, izgalmas a Halál és egyéb részletek című krimisorozatot. A legszuperebb hír, hogy idén is kizárólag a Disney+ felületén lehet élőben követni az Oscar-gálát!

A Disney+ felületén elérhető National Geographic idén sajátos módon robbantja be 2024 márciusát. Olyan inspiráló dokumentumfilmeket mutat be, mint például a Királynők, amely az állatvilág hat legerősebb testvériségét követi nyomon, vagy a Madu, amely a 12 éves Anthony Madu szívhez szóló utazását kíséri figyelemmel, aki elhagyja Nigériát, hogy az álmait követve balett-táncos lehessen. Természetesen a Disney+ a húsvéti ünnepek alatt sem hagy minket szórakozás nélkül, filmek és sorozatok hatalmas kínálatából válogathatunk a streaming felületen.

2024. márciusi premierek a Disney+-on:

1. Halál és egyéb részletek / Death and Other Details

A világ elitjének csillogása közepette a Halál és egyéb részletek a Violett Beane által alakított csodálatos és nyughatatlan Imogene Scottra összpontosít, aki a saját hibájából rossz időben, rossz helyen találja magát, és egy gyilkosság fő gyanúsítottjává válik. A környezet egy pazarul felszerelt földközi-tengeri luxushajó, a gyanúsítottak pedig az elkényeztetett vendégek és a kimerült személyzet.

Ahhoz, hogy bizonyítsa ártatlanságát, Imogene-nek egy olyan férfival kell együttműködnie Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin) személyében, akit megvet és aki egyben a világ legjobb nyomozója. A Halál és egyéb részletek első évadának premierje március 5-én volt a Disney+-on.

2. Királynők / Queens

Bolygónk hat távoli, gyönyörű helyén az állatok világában erős királynők vezetik a társadalmat. Ezek a királynők nővérek, egyedülálló anyák és nagyszülők is – az ő kitartásukról, erejükről, szeretetükről és gyászukról mesél a Királynők. Az utolsó részben pedig azokat a nőket ünnepeljük, akik mindent megtesznek, hogy dokumentálják és védelmezzék az állatok királynőit.

A Királynők első évadának premierje március 5-én volt a Disney+ felületén, így már az összes részt az otthonodból streamelheted.

3. A rendkívüli / Extraordinary 2. évad

Az első évad meglepő történései után a csapat készen áll arra, hogy megpróbáljanak rendes felnőttként viselkedni. Carrie és Kash feléleszti plátói kapcsolatát, miközben mindketten próbálnak egymástól függetlenül is érvényesülni. Spermmester azt kutatja, hová is tartozik igazából, Jen pedig próbálja önmagát fejleszteni, ami nem könnyű feladat, ha valaki hajlamos keresztbe tenni saját magának.

A rendkívüli második évadának összes epizódja március 6. óta elérhető a Disney+ felületén.

4. 96. Oscar-díjátadó gála

A Disney+ 2024-ben is élőben közvetíti a filmszakma egyik legjobban várt eseményét, a 96. Oscar-gálát március 10-én. A stream a vörös szőnyeges közvetítéssel kezdődik 23:30-kor, a díjátadó pedig éjfélkor indul. Az Emmy-díjas talkshow-műsorvezető és producer, Jimmy Kimmel negyedik alkalommal tér vissza az élő show műsorvezetőjeként.

5. Taylor Swift – The Eras Tour

A 14-szeres Grammy-díjas énekesnőről szóló Taylor Swift – The Eras Tour teljes egészében mutatja be a koncertfilmet, amiben szerepel a Cardigan és négy további akusztikus dal is. A film március 15-én debütál majd, kizárólag a Disney+-on.

6. X-Men ’97 

A Marvel Studios X-Men ’97 című filmje a ’90-es évek szeretett klasszikusa, az X-Men: Az animációs sorozat folytatása, ami teljesen új történetekkel ismerteti meg a nézőket a mindenki által kedvelt mutánsokról. Az X-Men ‘97 premierje március 20-án lesz a Disney+ felületén.

7. A Grace klinika / Grey’s Anatomy

Az izgalmas orvosi dráma Meredith Grey-t és a Grey Sloan Memorial Kórház csapatát követi nyomon, akik napi szinten néznek szembe élet-halál kérdésekkel. Megnyugtatásra vágynak egymástól és eközben időnként barátságnál több is kialakul közöttük. Együtt fedezik fel, hogy sem az orvostudományt, sem a kapcsolatokat nem lehet feketén-fehéren meghatározni.

A Grace klinika 20. évadának premierje március 28-án lesz a Disney+ felületén.

8. Madu

Lagos utcáin gyakorolt mezítláb, majd Anglia neves színpadán lépett fel: a Madu a 12 éves Anthony Madu életét mutatja be, aki otthagyja nigériai otthonát, hogy a világ egyik legelőkelőbb balettintézetében tanuljon. Története bátorságról, fejlődésről, rendkívüli akadályok leküzdéséről, valamint egy olyan váratlan bonyodalomról szól, ami veszélybe sodorja álmai elérését és beilleszkedését az új világba.

A Madu premierje március 29-én lesz a Disney+-on.

9. Lázadó Nell / Renegade Nell

Anglia, 1705: A gyilkosság vádjával és a nővéreivel együtt szökésben lévő Nell Jackson útonálló lesz a túlélés érdekében. Segédje, Billy Blind, az okos kis szellem segítségével Nell rájön, hogy a sors okkal állította őt a törvény rossz oldalára. Ez az indíték pedig sokkal nagyobb jelentőséggel bír annál, mint amit valaha is el tudott volna képzelni: a végére kell járnia egy varázslatos összeesküvésnek, amit Anglia királynője ellen terveltek ki.

A Lázadó Nell premierje március 29-én lesz a Disney+ oldalán.

Forrás: Disney+, Fotó: IMDB