3 mennyei parfümújdonság, ha új illatot keresel

2022. január 25.
A januári hidegben igyekszünk minden extra, élénk színt és örömet adó élményt behívni az életünkbe. A most következő parfümújdonságok színesek, illatosak és mámorító illatjegyeikkel garantáltan segítenek a fagyos heteket megszépíteni.

Limitált szériás cseresznyés gyönyörűség

Tokió dinamikus, pezsgő világát és a cseresznyemániát idézi meg az Escada lélegzetelállítóra sikerült új Cherry in Japan EDT (50 ml, 23 090 Ft) parfümje. Kifejezetten nőies, vidám illat, ha szeretnéd egy szín- és illatorgiával feldobni a szürke hétköznapokat. A ragyogó illat szikrázó cseresznyejeggyel indít, majd kibontakozik a virágos szívjegy jázminszirmokkal. A melegséget a tonkabab teszi oda a téli illatot keresőknek, tényleg pazar kompozícióban. Azért ennél az illatnál sem mehetünk el a márka fenntarthatóság iránti elkötelezettsége mellett, ami szerencsére úgy tűnik, napjainkban már szinte követelmény… Az érzéki Cherry in Japan összetevőinek nem kevesebb mint 86%-a természetes eredetű.

parfum-januar-illat

Erős 2022-es indítás a Lancôme-tól

Egyelőre még csak a híre érkezett meg, de februártól már meg is kaparinthatjuk a Lancôme új La Nuit Trésor Intense EDP (Eau de Parfum, 50 ml, 35 400 Ft) illatát. Természetesen ez a parfümújdonság is a szenvedélyes kategóriában indul, azon belül is egy addiktív virágos illat, amely tüzes outfitben érkezik a magyar télbe. A vörös szaténrózsával díszített rubinvörös üvegben fenntartható forrásból származó damaszkuszi rózsa is megbújik mint összetevő, de az első fújás után a zamatos fekete cseresznye is kikacsint – egy kis finom mandulatejes lágyság mellett.parfum-januar-illat

Ígéretes francia újoncok

Az itthon most bemutatkozott Adopt francia parfümmárka a tüzes, vágykeltő vágányon érkezik – azoknak, akik a „forróbb” illatokra szavaznak. A brand három dolgot ígér biztosan: minőséget, szakértelmet és nagyon szerethető módon csomagolásaikkal a környezet védelmét is. Minden illatot a legnagyobb parfümházakkal együttműködve készítik Grasse-ban és Párizsban, és saját gyárunkban állítják elő Bordeaux-ban. Nem aprózzák el a választékot sem. Több mint 100 egyedi illatot sorakoztatnak fel, hogy egészen biztosan a saját vágyaink, érzelmeink és akaratunk szerint dőljön el, milyen csábító parfümöt is fújunk magunkra. Ezekből itthon egyelőre 6-féle, 30 ml-s EDT (Eau de Toilette ) induló sorakozik fel Cocolada, Cœur à cœur, Fairyland, Liberty Dream, Ma cherry és Rose Noire néven, mégpedig egyenként 3499 forintos, ár-érték arányban remek áron.

parfum-januar-illat

Kattints tovább!