Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás

2022. november 28.
A mélyzöld, fenyőfák színeit idéző karácsonyi manikűrök az ünnepi körmök közül talán a legkifinomultabb verziók. Az elegáns és komoly zöld árnyalatokat remekül lehet kombinálni a szezon egyéb slágerszíneivel, a fehérrel, a pirossal, az arannyal és az ezüsttel is – akár anélkül, hogy az eredmény közönséges lenne. Nézzük, hogyan!
  • Ha unjuk már a klasszikus piros vagy csillogó karácsonyi körmöket, stílusos választás lehet a mélyzöld köröm is.
  • A fenyők mélyzöld árnyalatától a világosabb zöldig számos árnyalat van, ami szuperül működik a karácsonyi szezonban.
  • Hasonlóan, mint a piros vagy az arany körmöknél, itt is jöhetnek a klasszikus manikűrök és az éves újdonságok is, például a körömmatricák, az izgalmas textúrákkal való játék vagy éppen a színes francia manikűr.

1. Művészi zöld körmök

A francia manikűrből indul ki ez az összetett körömfestési mód, ami önmagában is olyan, mint egy műalkotás: keveredik benne a csillogó manikűr és az elegancia.

2. Ha zöld, akkor levél

A sötétzöld és a levélminta persze erősen összetartozik, ha valami elegáns, mégis izgalmas körömre vágyunk, akkor áttetsző alapra festessünk olyan színű leveleket, ami a többi körmünk alapszíne!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A I W A L O V E S (@paiwaloves)

3. Rénszarvas és cukorbot a karácsonyi körmökön

A karácsonyi szezon az, amibe egy kicsit több fér bele körömdíszítés terén! Rénszarvas és cukorbot a körmökön? Simán! A minták sokféleségét tompítja, ha a nem mintás körmeink egyszínűek, például szuper választás a piros, a nude vagy az arany is.

A zöld fantasztikus áll a mély bordós árnyalatoknak, simán keverhetjük a kettőt a szezonban!

A zöld fantasztikus áll a bordós árnyalatoknak, simán keverhetjük a kettőt a szezonban!

4. A zöldnek fantasztikusan áll az arany

A sötétzöld, egyszerű manikűrt pillanatok alatt lehet karácsonyiasítani némi arany csillámmal. Elég, ha csak minden körömre egy kis sarokban hordjuk fel a csillogó elemeket, máris ünnepi hangulatú körmöket fogunk kapni végeredményképp!

5. Körömmatricákkal minden egyszerűbb

Nem fogsz már eljutni körmöshöz karácsonyig? Sebaj, ugyanis körömmatricákkal akár otthon is olyan ünnepi körmöket készíthetünk, mintha éppen most léptünk volna ki a szalonból! A kedvencünk a fehér hópelyhes matrica, ami szinte minden alapszínnek jól áll.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefanie Kater (@timefornails_sk)

6. Fessünk zöld karácsonyfát!

A zöld körmöknél kihagyhatatlan a zöld karácsonyfás manikűr. Az alábbi videó megmutatja, otthon, fehér alappal hogyan tudunk művészi körmöket varázsolni magunknak.

7. Zöld pulcsi a körmökön

A szezon egyik sztárja a pulcsimintás köröm, akár kötött vagy horgolt mintáról, akár klasszikus kockás vagy Burberry stílusú sálmintáról van szó. Természetesen a trend zöld alappal is működik!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kambrie allen (@pretties.by.kam)

Fotó: Getty Images, Instagram

Ezt már olvastad?