Nem láttuk jönni idén ősszel Hayden Panettiere görögdinnye frizuráját

2023. október 05.
Kéttónusú – zöld és pink – görögdinnyét idéző frizurával pózolt Hayden Panettiere színésznő. Az amerikai híresség neon pink haja azért nagy eséllyel nem lesz óriási sláger az idei őszi szezonban.
Hayden panettiere rózsaszín haj

Billie Eilish esetében csukott szemmel is minimum hasonló őszi frizuraújítást képzelünk el, de Hayden Panettiere korábbi hajviseleteiből kiindulva nem láttunk olyan dinnyehajat jönni, amit nemrégiben villantott meg. A színésznő az utóbbi években inkább a sokkoló vagy szomorú fordulatokat nem nélkülöző magánéletével került a címlapokra és a bulvárportálokra, sem mint karrierállomásaival, vagy éppen egy-egy izgalmas smink- vagy frizuraválasztással. A színésznő ezúttal az utóbbi téren mutatott nekünk valami egészen új, merész irányt, mégpedig a dinnyehajat.

Az ősz slágere lesz a rózsaszín haj?

A rózsaszín hajfestékek persze gig trendnek számítanak az utóbbi időben, és nem csupán Barbie-nak köszönhetően élik reneszánszukat. Már 2020-ban is szinte elkapkodták a rózsaszín hajfestékeket a boltok polcairól. Nagy sláger kortól függetlenül, van, aki teljes hajon, és van, aki csak néhány tincsen alkalmazza az emberek többségének előnyös színt.  Szakértők szerint a koronavírus idején a kiugró népszerűség oka abban rejlett, hogy kifejezetten „nyugtató hatással bír”, és tény, a Covid-19 világjárvány kezdetén szükség is volt erre.

Görögdinnye vagy rózsaszín?

Azt ugyan nem tudjuk, hogy Hayden most, 2023 őszén miért vállalta be, de az biztos, egészen rendhagyó formában tette mindezt. A Billie Eilisht idéző zöld hajtő mellé egy élénk pink frizurát vállalt be, majd büszkén posztolta is a végeredményt nemrég.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hayden Panettiere (@haydenpanettiere) által megosztott bejegyzés

A görögdinnyeszerű haját az Instagram-rajongókkal osztotta meg a szeptemberi posztban, miközben köszönetet mondott a Los Angeles-i fodrászmesternek, Erick Orellanának a festési munkálatokért. A színésznő hullámos hajának nagy része rózsaszín árnyalatú, a frufruval egyetemben, míg a hajtövekre Orellana szándékosan a görögdinnye héjának színét idéző zöldet vitt fel, nem is akárhogyan. Gyönyörű átmenetet képezett a két szín között, a teljes frizura Panetierre messze nem az egyetlen híresség, aki rózsaszín hajjal büszkélkedhet – Jada Pinkett Smith, Shania Twain, sőt, a tini szekcióban még North West is bevállalt már különböző árnyalatú rózsaszín hajat. Igaz, hasonló, görögdinnyét idéző zöld töveket még csak Hayden Panetierre vállalt be. Kíváncsian várjuk, meddig viseli majd, a ránézésre nem éppen money piece, vagyis meglehetősen nagy karbantartást igénylő frizurát.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images